- 2 Haziran 2018
- 1.310
- 1.335
- 133
- 45
Kadın doğum ya da kadın doğum ( infertilite) polikliniklerinden randevu alabilirsin. Genellikle muayene için regl 2.3. Günü gitmen gerekiyor. Rahim filmi (hsg) için adetin bitiminden sonraki 2 gün içinde yapılıyor. Yumurtalık rezervi (amh) ve tüm hormonlarına bakılmasını iste. Amh kan testi ile bakılıyormuş.Hangi bölümden randevu almam lazım bilgi verir misin ben ilk defa gidicem araştırma Hastanesi'ne bulunduğum yere de uzak ondan pek bilgim yok hangi bölüme randevu alayım yani
Hormon testim var yapıldı ama amh yok içinde testin bide adetten sonra gidip direk rahim filmi istesem çekmezler miKadın doğum ya da kadın doğum ( infertilite) polikliniklerinden randevu alabilirsin. Genellikle muayene için regl 2.3. Günü gitmen gerekiyor. Rahim filmi (hsg) için adetin bitiminden sonraki 2 gün içinde yapılıyor. Yumurtalık rezervi (amh) ve tüm hormonlarına bakılmasını iste. Amh kan testi ile bakılıyormuş.
Hormon testleri değişkendir. Her ay farklı çıkabilir.Hormon testim var yapıldı ama amh yok içinde testin bide adetten sonra gidip direk rahim filmi istesem çekmezler mi
Doktora tek tek anlat. Ne istediğini bilsin ona göre eksiksiz yapsın. Ben araştırma hastanesinden talep ettim. Bir sorun yok ama tüp bebege yönlendirdiler yaşımdan dolayı dedim. Maddi imkanım şu an yok. Mayıs a kadar alternatif başka tedaviler denemek istiyorum dedim ve rahim filmi çekti.Hormon testim var yapıldı ama amh yok içinde testin bide adetten sonra gidip direk rahim filmi istesem çekmezler mi
3 hafta önce 30 Kasım daNe zaman çektin peki pandemi den dolayı devlet çekmez diye hiç sormadım oraya
Özele gidiyorum ben ama çok miktar istediler o yüzden devlete falan giymeyi düşünüyorum3 hafta önce 30 Kasım da
Devlette çektir bir sorun olmuyorÖzele gidiyorum ben ama çok miktar istediler o yüzden devlete falan giymeyi düşünüyorum
Tamam sağol canımDevlette çektir bir sorun olmuyor
Merhaba hsg çekimi adetli iken mi yapılıyor ve nasıl oluyor anlatır mısın rica etsem. Anestezi falan dediler de bı de ne kadara yaptirdinuzKızlar ben pazartesi hsg çektirdim tüpler im felan açık ama benim sorum sizlerin hsg den sonra kaç gün lekelenme oldu benim hala var 5 gün bugün dün birliktelik sonrası biraz fazla kahve leke geldi bu sabah da pembe şekilde geldi endişelendim sizlerin nasıl oldu dr gitmeli miyim
Ben devlette ücretsiz yaptırdım adetli ile yapılmıyor bu adetin izin uzunluğuna göre değişiyor ama en geç adetin 8 9 gününe kdr çekilmeli benim 7 ci gün çekildi ben anestezi almadım zaten devlet hastanesi anestezi veriyor özelde anestezili 1000 tl demişlerdi aslında gerek yok sadece ilaç verildiği zaman biraz ağrım oldu benim öyle abartılacak bsy değilmişMerhaba hsg çekimi adetli iken mi yapılıyor ve nasıl oluyor anlatır mısın rica etsem. Anestezi falan dediler de bı de ne kadara yaptirdinuz
Hangi hastane de yaptırdınz acabaBen devlette ücretsiz yaptırdım adetli ile yapılmıyor bu adetin izin uzunluğuna göre değişiyor ama en geç adetin 8 9 gününe kdr çekilmeli benim 7 ci gün çekildi ben anestezi almadım zaten devlet hastanesi anestezi veriyor özelde anestezili 1000 tl demişlerdi aslında gerek yok sadece ilaç verildiği zaman biraz ağrım oldu benim öyle abartılacak bsy değilmiş
Ankara şehir hastanesiHangi hastane de yaptırdınz acaba
Anladım ben istanbuldayıöAnkara şehir hastanesi
Ankara şehir hastanesi anestezi isteyip istemediğini soruyor mu Hsg cektirmeden onceBen devlette ücretsiz yaptırdım adetli ile yapılmıyor bu adetin izin uzunluğuna göre değişiyor ama en geç adetin 8 9 gününe kdr çekilmeli benim 7 ci gün çekildi ben anestezi almadım zaten devlet hastanesi anestezi veriyor özelde anestezili 1000 tl demişlerdi aslında gerek yok sadece ilaç verildiği zaman biraz ağrım oldu benim öyle abartılacak bsy değilmiş
Devlet hastanesi anestezi vermiyor özel de para almak için veriyor amahiç gerek yok ben hafif atlattım iyi ki anestezi ye para vermedim dedimAnkara şehir hastanesi anestezi isteyip istemediğini soruyor mu Hsg cektirmeden once
Merhaba Allah bağışlasın sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallahDevlet hastanesi anestezi vermiyor özel de para almak için veriyor amahiç gerek yok ben hafif atlattım iyi ki anestezi ye para vermedim dedim
Peki ilaç tedavisi gördünüz müHayır sonra ki ay gebe kaldım ben
teşekkürler. Banada bu ay doktor klomenle başlattı 5 gün kullandım şimdi peşine 6 gün femara kullanıyorum ikisini birlikte kullanmıs oldumEvet femara kullandım çatlatma iğnesi olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?