• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg çektiren arkadaşlar varsa yardım edin lütfen?

Evet kesinlikle acı yok ki. Çeken doktora ve merkeze bağlı. Ben kendi kadın doğ.dr.umu Bakırköy radyotom a çağırdım, anlaşması varmış. Muhabbet ederken çekiverdi.
Aynı tüp bebek trasferi gibi ya da aşılama gibi, ne bileyim jinekolojik muayene gibi birşey.

bende fatih radyatomda çektirdim 15 dakika sürdü toplam hazırlanması işlem giyinmem falan hiç ağrısı sızısı yok çok ilgilendiler sağ olsunlar bide film çektirmeden önce nette yazılanları okumamak gerekiyo bence çok hafif bi ağrı oluyo ilacı verirken oda adet yeni başlarken çok hafif bi ağrı oluyo ya okadar çok kısa sürüyo o ağrıda sonra günlük yaşantına devam ediyosun.son teknoloji olduğu için doktorum orayı önerdi özellikle eski yöntem daha farklı oluyormuş..bu merkezi tavsiye ederim...

bende radyomarda cektırdım mukemmel bı merkz doktorları asıstanları herseyıyle cok ılgılı. çektırdıkden sonra fılmde 9 kare resım var ılkınden sonrakıne saatı yazıyor ben baktıgımda sok olmusdum o kadar acı cektım dıyordum megersem 3 dakıka surmus:1: benım fılmım bıraz sancılı oldu cunku yapısıklık vardı onu acabılmek ıcın daha basınclı gonderdıler neysekı sonunda ıkısıde acık:24: kısaca arkadaslar cektıgım acı tuplerımın tekının acılmasına yaradı sonunda bence degerdı:34:

merhaba arkadaşlar bende çektirdim hsg filmi çektirdiğim yerde dr kapalı hiç uğraşmayın direk tüp bebek önerdi ama doktoruma gösterdim sonuçları ilacı basınçla verdikleri için tıkanmış olabilir dedi tekrar istedi hsg filmini onu çektireceğim yakında sizlerdede varmı 2.hsgyi çektirip sonuçları iyi çıkan

Bende çektirdim. Ne kadar korkuyordum anestezili düşünüyordum okuduğum yorumlardan dolayı.Fındıkzade radyomarda çektirdim. Ağrı acı yok. sadece ilaç verirken çok hafif adet sancısı gibi hissediyorsunuz o kadar. Sonucumda çok iyi çıktı şükürler olsun. Çektirecek olanlara tavsiye ederim.

Ben bugun doktorumun tavsiyesi ile rodyotom a gidip yeni bir teknik ile yapilan rahim filmi cektirdim. Anormal korkum vardi ve kesinlikle genel aneztezi altinda yaptirmak istiyordum. Lakin doktorum siddetle bu yeni teknikle korkacak bir sey olmadigini soyleyince bir gazla gittim. Dr.Cevat Bey ve c kollu rontgen makinasi sayesinde rahime cengel takilmadan, son derece yumusak, kucucuk ve incecik lastik bir aletle islem yapildi. O kadar kendimi bu islemin korkunc bir sey olduguna inandirmistim ki islem bittiginde iyi ki hastanede genel aneztezi altinda ve 3 kati para verip yaptirmamisim dedim.
C kollu rontgen anladigim kadariyla bircok yerde yok ve az bilindigi icin insanlar bu islemin hala (bugune kadar ben de ) eziyet bir sey oldugunu dusunuyor. Eger yaptirmasi gereken arkadaslar varsa benim gibi agri esigi cok dusuk biri olarak tavsiye ediyorum hic rahmi cekistirerek yapilan agrili metodla ve aneztesi ile dunya masraf ederek bu ise kalkismasin. Islem bittiginde ne agri ne akinti ne kanama hicbir sey olmadan ayrica aninda neticeyi alarak (tuplerim de acik cikti cok sukur) cikinca cok rahatladim. Umarim bu yeni gelistirilen rontgen teknigi bircok kadin tarafindan duyulur ve korkulu ruya biter:-)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Fiyatları ne kadar acaba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X