Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar ben de hsg çektirmek istiyorum ama bir şeyi merak ediyorum. Doktorum bugün bana hsgnin fiyatı 150 tl dedi. Bir de devlet karşılamıyormuş. Bir kısmını da mı ödemiyor?? fisfisfis
İnşallah papatyacım açıktır.
Bu arada arkadaşlar,hsg çekiminden kaç gün sonra birliktelik tavsiye etti doktorlarınız?Ben sormayı unutmuşum![]()
Canım ben özel hastanede 150 tl ye çektirdim,devlet karşılamıyor dediler
arkadaşlar, bu ay hsg çektireceğim ve okuduğum bazı yorumlardan inanılmaz korktum.inanım yüzümü geçtim ellerim bile sapsarı oldu:çok üzgünüm: görümcem çektirmiş ve inan normal doğum gibi bişeydi dedi
korkmama rağmen, olsun diyorum bu yolda çekerim ben bu acıları
rabbim kimseyi evlat hasretiyle ve derdiyle imtihan etmesin.
şimdiden cevap veren arkadaşlara çooook teşekkürle.
merhaba berrancım hsg filmiyle ilgili tedirginliğini dile getirmişsin.Malesef biraz sancılı bir yöntem ben 10 ay önce çektirdim vajinaya tüplerin açık olup olmadığını anlamak için sıvı enjekte edilicek ,tüplerin tıkalıysa zaten sıvı vajinadan geçemiyor .tıkalı değilseki rahatllıkla sıvı içeri geçiş yapıyıor ama ani bir yakma yaparak vajinadan geçişte biraz canını acıtıcak ama sen sadece anne olacagın zamana odaklan hayalini kur inan önce allah yardımıyla sonra inancınla olucaktır sabret be kendine elfam yapma sevgiler.
kızlar meraba ben yeni üye oldum bende hsg çektirdim bende özelde çektrdim ama çok sancılıydı benimki benim sol tüp tıkalı çıktı lap. olucam bu ay hasta olmayı bekliyorum bende 2 gün günüm geçti inşallahh bebiştir acaba tek tüple hamiş kalan varmiki