- 20 Ocak 2020
- 5.180
- 2.525
- 173
- 31
- Konu Sahibi motherofcatss
-
Ne kadara çektirdiniz acaba bende bu adette çektireceğim İnş özel hastaneler çok yüksek fiyatlar söylüyorlarDoktor yönlendirmesine gerek yok canım. Ben de tıbbi görüntüleme merkezinde çektirdim. Geçmiş olsun
800 tl anestezisiz canımNe kadara çektirdiniz acaba bende bu adette çektireceğim İnş özel hastaneler çok yüksek fiyatlar söylüyorlar
Benim bulduğum yer daha uygun o zaman 450 TL dediler geçen adette çektirecektim doktor rahatsızlandığı için çektiremedim800 tl anestezisiz canım
Yok cnm ya o kadar korkulacak bir şey değil bende çok stres yapmıştım çevremdeki çektirenler bayağı gözümü korkutmuslardi anestezi almaya değmiyor inan boşuna anestezi almaÇok ağrılı oluyor mu peki? Bu ay ben de çektiricem hastane araştırıyorum ama çoğu kişiden acılı olduğunu duydum o yüzden anestezili yaptırmak istiyorum
Normal evet ama anestezi alır isen acı olmuyorÇok ağrılı oluyor mu peki? Bu ay ben de çektiricem hastane araştırıyorum ama çoğu kişiden acılı olduğunu duydum o yüzden anestezili yaptırmak istiyorum
Tüp bebeğe başlayacağım. Bursadayım bahçeci bursa ya gideceğim zaten rahim filmi isteyecekler adetim yakın çektirip öyle gideyim görüşmeye dedim.Doktor yönlendirmesine gerek yok. Mutlaka C kollu cihaz olan bir yerde çektirin anesteziye bile gerek yok. Adet sancısı gibi bir ağrı baskı oluyor sadece. İstanbuldaysanız veya gidebilecekseniz echomar/sanomed bu merkezleri öneririm kesinlikle
Bursa’da hatırladığım kadarıyla tomokay vardı sanırım sanki C kollu vardı onlarda da. Bir arayıp sorun isterseniz. Ben eskişehirdeyim o zaman araştırmıştım. Sonra istanbula gittimTüp bebeğe başlayacağım. Bursadayım bahçeci bursa ya gideceğim zaten rahim filmi isteyecekler adetim yakın çektirip öyle gideyim görüşmeye dedim.
Evet Tomokay a gidicem ben de çok teşekkürlerBursa’da hatırladığım kadarıyla tomokay vardı sanırım sanki C kollu vardı onlarda da. Bir arayıp sorun isterseniz. Ben eskişehirdeyim o zaman araştırmıştım. Sonra istanbula gittim
Canım bende Cumartesi çektireceğim. Beni de doktorum yönlendirdi ve acısız işlem yapıyor dedi burası. Belki yönlendirme için prim alıyorlar ama en azından bilindik yer olsun canım yanmasın başka bir şey istemiyorumHsg çektirmek için illa doktorun mu yönlendirmesi gerekiyor ben kendi isteğimle gidip çektirebilir miyim yoksa belge falan isterler mi? Tıbbı görüntüleme merkezinde çektireceğim hastane değil.
Devlete gidersen evet dr yönlendiriryor.ama siz filminizi alıp kendi doktorunuza gösterebilirsiniz.ben devlette yaptım.izmir tepecik bilen bilir eski bir hastanedir.Aletlerininde yeni olduğunu düşünmüyorum.Kendimi kasmadım.ahh dedim bi kaç kez ama odaya gir ,soyun ,çekil ,çık toplam 10 dakika sürdü.öyle acımadıda.bumuymuş dedim.daha sonra ped taktım ama kanamam olmadı.ağrım hiç olmadı normal yürüdüm. O ay değil ama bir sonraki ay hamile kaldım .şimdi 1Hsg çektirmek için illa doktorun mu yönlendirmesi gerekiyor ben kendi isteğimle gidip çektirebilir miyim yoksa belge falan isterler mi? Tıbbı görüntüleme merkezinde çektireceğim hastane değil.
Merhaba doktorum yonlendirmisti beni ama sonomedde yapilmisti benim hsg cekimim kimin onerdigini merak ediyorlar sadece herhangi bir istek kagidi gerekmiyordu. Ayrica bir radyoloji teknikeri olarak onerim kesinlikle sonomed sebebi su hem skopi cihazlari var goruntuleme kalitesi cok daha iyi ve anestezisiz cok rahat cekimim oldu 5 dk sordu belki daha az. Ayrica regl agrisi gibi hafif bir agri olacagi soylensede ben cok sasirdim hicbir sey hissetmemis olmama. Cikinca da sonuclarinizi 10 dk icerisinde aliyorsunuz raporunuzla beraber.Hsg çektirmek için illa doktorun mu yönlendirmesi gerekiyor ben kendi isteğimle gidip çektirebilir miyim yoksa belge falan isterler mi? Tıbbı görüntüleme merkezinde çektireceğim hastane değil.
Çok garip.. Başlamadan önce mutlaka isteniyor diye biliyorum. Mutlaka çektirin ben de yeni çekildim ilaçsız düşük yapan biri olarak dayanılmayacak Bi acı değil regl ağrısı gibi hiç korkmaBen de yarın dr a bunuiçin gideceğim. Kendim talep edeceğim. Umarım yaparlar. Adetimn yarın 5. Günü. Daha önce tüp bebek yaptığım Dr bana hiç hsg cektir demedi. Diğer embriyo transfer etmeden önce kendim cektirmek ist
Edim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?