Hsg cektirenlerrr

Karacatiii

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2021
298
En iyi cevaplar
1
131
18
30
Merhaba arkadaşlar salı günü hsg cektiriyorum insallah. Doktor çektirdikten sonra koruncaksin dedi ama ben korunmak istemiyorum . İlk iki ay ihtimal yüksek olduğu için . Çektiren arkadaşlar ilk ay korundunuz mu ya da ne kadar süre korundunuz ?

Doktor korunacaksin dediyse bjr bildigi vardir.enfeksiyon kapmaman icin demistir.ne kadar sure korunacagini soylemistir muhakkak doktorunuz ne derse uygulayin

Evet ilk ay şans oldukca yüksek burda ilk ay gebe kalan bir çok arkadaşımız var doktor istemiyor daha doğrusu doktorlar çünkü ilaç etkisi vücuttan geç atılıyor ve gebelik oluşur ise bebeğe zarar verebiliyor ayrıca enfeksiyon riski de var

Ya şansımı kaybedersem diye zaman kaybetmek istemiyorum

İlk 6 ay ihtimal yüksek. Bende çektirdikten 5 ay sonra aşılama yaptırdım tutmadı sonraki ay kendiliğinden hamile kaldım nasip herşey

Bir ay korunmami istiyor ama ilk ay olasılık daha yüksek
Tamam ama oldu diyelim ya bebek icin zararli olursa herseyi gozonunde buljndurmak gerekir.ben hsgden sonra oncedende enfeksiyon varmis var olan enfeksiyonum alevlendi.iliskiye girseydim daha kotu olacakti.tuplerim tikali cikmisti ameliyat olacaktim enfeksiyondan dolayi hemen olamadim 1 hafta hastanede yatarak tedavi olup ondan sonra ameliyat oldum.enfeksiyon cok cddi bisi .1 ay sonra olsun saglamnolsun aklinda soru isareti kalmasin doktorunu dinle

Haklısınız daha sonucum ne çıkacak o bile belli değil peki ne kadar zaman sonra ilişkiye girdiniz

Hamile kaldınız mi
Yok ben nisanda cekildim filmi.tuplerde sivi birikimi ve endometria vardi.15 gun once ameliyat oldum.sol tupum alindi.sag tupum var ama gecis cok az.cikolata kistlerimde alindi.dogal yolla bi ihtimal ama zor denildi.suan dusmus olan rezervim ve yorulmus olan yumurtalarim vartoparlanmaya calisiyorum.korundum ben hep hsgden sonra enfeksiyon vardi cunku

Benim hsg çekimim zor geçmişti, 15 gün yapmayın dedi. Zaten 10 gün kanamam oldu istesem de yapamazdım. Mesela hsg çekilen arkadaşlarıma antibiyotik verdiler bana doktorum vermedi bile o kadar kanamaya rağmen.

Yıllar önce cektirmistim. Korunmamiz için birşey demedi doktor. Hatta başka bir arkadaşım hsg sonrası hamile kalmıştı

Bende tuplerde sıvı olduğundan şüphe ediyorum onu merak ettiğim için çektirmek istedim . Klomen tedavisinden önce . Çünkü kasıklarımda sanki bir şişkinlik var sizin de öyle miydi yani tuplerrin olduğu yer sanki sis duruyo

Tez zamanda bebeğinize kavuşursunuz inşallah

Umarim yoktur ve temizdir de gerek kalmaz tup acmaya falan.benim oyle siskinlik yoktu karinda belli olmuyordu .isin ehli doktor ya da benimki cok sivi biriktigi icin mi bilmiyorun ultrasonda dahi goruyor.ultrasondan sonra tabiki emin olmak icin hsg cektirdi hsgdede hidrosalpink tanisi konuldu.ona gore bi yol izlendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…