- 9 Aralık 2021
- 298
- En iyi cevaplar
- 1
- 131
- 18
- 30
- Konu Sahibi Karacatiii
-
Varikoselden dolayı mı oluyormuş embriyonun gelişim göstermemesi ?Hsg de sorun çıkmamıştı. Eşimde tek taraflı varikosel vardı ama asıl sorun bizim labaratuvar ortamında çıktı. Embriyolar gelişim göstermiyor ilerlemiyordu
Hayır varikosel kalmamıştı biz tüp bebege başladığımızda. Esimin degerleri normal olması için morfolojide yeterliydi ileri hızlı olandaVarikoselden dolayı mı oluyormuş embriyonun gelişim göstermemesi ?
Ay inanmıyorum daha neler çıkacak bakalimHayır varikosel kalmamıştı biz tüp bebege başladığımızda. Esimin degerleri normal olması için morfolojide yeterliydi ileri hızlı olandabizim sorun daha baskaymis bunuda laboratuvar ortamında buldular
Bende pko vardı eşim dediğim gibi varikoselden ameliyat oldu. 3-4 sene sonra tüp bebek denedik işte ilki olmadi. Sonra merkez değiştirdik oradaki merkezde bulundu çözümüAy inanmıyorum daha neler çıkacak bakalim
Çözümü ne oldu peki bende doktor pko yok dedi bende şüphe etmiştim hatta kistte yok dedi ama hamile kalamiyorum iki senedieBende pko vardı eşim dediğim gibi varikoselden ameliyat oldu. 3-4 sene sonra tüp bebek denedik işte ilki olmadi. Sonra merkez değiştirdik oradaki merkezde bulundu çözümü
Çözümü aslında biraz karışık yani adım adım farklı bir tedavi oldu diyebilirim. İlk önce benim ilaç dozlarim düşürüldü az yumurta oluşsun diye. Bende pko vardı yumurta sayım çok oluyordu. Daha sonra toplandıktan sonra yumurtaya calsiyum iyonofor sperme ise mikro çip işlemi uygulandı. Oluşan embriyolar donduruldu. Normal donmuş transfer hazırlaması yapıldı sonuç olumsuz oldu. Natürel transfer yapılınca sonuç olumlu oldu. 2. Kızım içinde aynı tedavi işlemler uygulandı şükür ilk denemede olumlu sonuç aldıkÇözümü ne oldu peki bende doktor pko yok dedi bende şüphe etmiştim hatta kistte yok dedi ama hamile kalamiyorum iki senedie
Allah bağışlasın zor bir süreç ben şimdiden yiprandimÇözümü aslında biraz karışık yani adım adım farklı bir tedavi oldu diyebilirim. İlk önce benim ilaç dozlarim düşürüldü az yumurta oluşsun diye. Bende pko vardı yumurta sayım çok oluyordu. Daha sonra toplandıktan sonra yumurtaya calsiyum iyonofor sperme ise mikro çip işlemi uygulandı. Oluşan embriyolar donduruldu. Normal donmuş transfer hazırlaması yapıldı sonuç olumsuz oldu. Natürel transfer yapılınca sonuç olumlu oldu. 2. Kızım içinde aynı tedavi işlemler uygulandı şükür ilk denemede olumlu sonuç aldık
Sağolun Allah razı olsun. En hayırlı kısa zamanda Rabbim sizede nasip etsinAllah bağışlasın zor bir süreç ben şimdiden yiprandim
Amin inşallah dualarinizi bekliyorum yarın hsg cektirecegim çok panik yapıyorumSağolun Allah razı olsun. En hayırlı kısa zamanda Rabbim sizede nasip etsin
Hic duymadımKızlar merhaba bir şey sormak istiyorum ilk hsg çektirdiğimizde açık olan tüpünüz sonrada hsg çektiripte kapandığı oldu mu hiç böyle bir şey başına gelen var mı 1 yıl kadar süre de
Bu ay 6. Ayım 2 ay önce kürtaj oldumKaç ay önce çektirdinjz
Pardon bana yazmamışsınızBu ay 6. Ayım 2 ay önce kürtaj oldum
Aşılama neden yaptırmıyorsunuzBu ay 6. Ayım 2 ay önce kürtaj oldum
Doktorum gerek yok diyor 3 ay sonra yaparız diyor kürtaj sonrası hamile kalmak daha kolay diyor ama burda okuduğum bir çok şey etkiledi beni açıkçasıAşılama neden yaptırmıyorsunuz
Hsg cektirdikten sonra 3ay beklenmeli bence en fazla asılama istemelisinDoktorum gerek yok diyor 3 ay sonra yaparız diyor kürtaj sonrası hamile kalmak daha kolay diyor ama burda okuduğum bir çok şey etkiledi beni açıkçası
Hayırlısı olsunHsg cektirdikten sonra 3ay beklenmeli bence en fazla asılama istemelisin
Doktorum 2 gün ilişki olmasın yeterli demişti mikrop kapmamak için. Korunma olayını ben de duyup sormuştum. Yeni sistem olduğu için ışından zarar görmediğimi çocuk olmasının kesinlikle bir sakıncası olmadığını da eklemişti. Ama siz doktorunuzu dinleyin her HSG cihazı aynı değildir ben özelde Türkiye’de sayılı olan son sistem bir cihazla anestezi olmadan yaptırmıştım. Doktorunuz size öyle diyorsa bir bildiği mutlaka vardır buradan kimseden fikir almamanızı öneririm.Merhaba arkadaşlar salı günü hsg cektiriyorum insallah. Doktor çektirdikten sonra koruncaksin dedi ama ben korunmak istemiyorum . İlk iki ay ihtimal yüksek olduğu için . Çektiren arkadaşlar ilk ay korundunuz mu ya da ne kadar süre korundunuz ?
Haklısınız yine birilerinin hamilelik haberlerini aldım ve çok bunaldım artıkDoktorum 2 gün ilişki olmasın yeterli demişti mikrop kapmamak için. Korunma olayını ben de duyup sormuştum. Yeni sistem olduğu için ışından zarar görmediğimi çocuk olmasının kesinlikle bir sakıncası olmadığını da eklemişti. Ama siz doktorunuzu dinleyin her HSG cihazı aynı değildir ben özelde Türkiye’de sayılı olan son sistem bir cihazla anestezi olmadan yaptırmıştım. Doktorunuz size öyle diyorsa bir bildiği mutlaka vardır buradan kimseden fikir almamanızı öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?