Hsg cektirenlerrr

Başka ne sorununuz var
Kuzum ven 2 yil once cektirdim hicbir sorun yok dendi asilama denedik 2 yil once tutmadi sonra ara verdim yasim daha kucuk diye cok streslenmek istemedim gecensene kendimiz denedik olmadi bu sene asilama ve tup bebek denedik ilk transferim basarisiz oldu 2.transfer icin beklemedeyim.Bende sadece pcos var 23 yasindayim canim sizde tupler disinda bir sorun ciktimi

Ben 26yasindayim başka hiçbir sorun görünmediği için klomen den önce hsg istedi doktor iyi ki boş yere klomen kullanıp beklememisim benim de iki yıl oldu

Tutmamasinin sebebi pko mu

Ben 26yasindayim başka hiçbir sorun görünmediği için klomen den önce hsg istedi doktor iyi ki boş yere klomen kullanıp beklememisim benim de iki yıl oldu
Cocuk istemi adi dogrultusunda ilerleyince stresimizde artiyor haliyle o zamanda sorun yasiyoruz ben 2.transferimde sonuc alacagima inaniyorum pozitif tutmaya calisiyorum kendimi ama negatifi gorursem mfk yontemini denecegim Allahin izniyle

Tutmamasinin sebebi pko mu
Asilamalarimda cok stresli gunler gecirdim ilk asilamamda cenazemiz oldu vs 2.asilamamda merdivenlerden dustum tup bebekdede tutunma sebebi ben progestan ignesinden alerjik bir durum yasadim benim progestanin icindeki maddelere alerjim varmis ve ben bunu bilmedigim icin 3 tane igne oldum bunun sonucindada transferimin 6.gunu tutunma olmaz dediler rahime giden kanda enfeksiyon tespit edildi ustune belden asagim tutmadi ignelerden bacaklarimi kullanamadim felc kalma ihtimali vardi 20 gun yatalak olarak yattim simdi cok sukr cok iyiyim ben bu surecleri gecirdigim icin simdi diyorum ki once ben once ben iyi olacamki cocuguma iyi bakabilcem benim sagligim olmazsa evladima kim bakar stresten uzaklaatim suan sadece ben ailem esim cocuk nasipse olur stres etmeye gerek yok bacaklarimi kaybetme riskinden sonra sukr olsun dedim elim ayagim tutuyor cocugumda olur Allahin izniyle

Mehmet Fatih Karsli adinda bir doktor bu doktorumuz gelistirdigi bir tedavi adinin bas harfleri MFK bireysel yada 3 aylik es paketleri aliyorsun doktorunun sonucunuza uygun gordugu paketi gonderiyor zaten bitkisellerden ilac yada macun kapsulleri yapiyor iste ama pozitif sonuca varan o kadar cok hastasi varki 3 hastasida ben kuzenimm ve arkadaslarim kuzenimin 18 yil olmadi kac asilama kac tup bebek denedi ama nasip olmadi mfk ile 2.ayinda hamile kaldi arkadaslarimda mfk gebesi biri 4.ayinda biri 1.ayinda hamile kaldi

Çok geçmiş olsun tez zamanda olur inşallah tıp çok ilerledi herşeye şükür etmemiz lazim

Bende dün hsg çektirdim ama o kdar korun demedi bana Dr 2 gün korunsan yeterli dedi kanama ve ağrı olmadığı sürece ilsikiye girebileceğimi söyledi herkese farklı deniyor sanırım ama ben biraz daha beklemek istiyorum enfeksiyon riskine karşı

Kizlar hsg cektirdikten sonra size CD verdiler mi? CD de sadece görüntü mu var videosu da var mi ilacın tuplere doğru ilerlemesinin?

Kizlar hsg cektirdikten sonra size CD verdiler mi? CD de sadece görüntü mu var videosu da var mi ilacın tuplere doğru ilerlemesinin?
Bende var ama goruntu once tupler sonra sivi veriyo sonra sivi akiyomu akmiyomu sisiyo mu o gorunuyor 3 adet resim var

Bende var ama goruntu once tupler sonra sivi veriyo sonra sivi akiyomu akmiyomu sisiyo mu o gorunuyor 3 adet resim var
Benim de ayni.1.5 sene oldu cektireli. O zaman doktor esime bir sorun yok bakin diye video gostermis.ben anestezideydim. Ama simdi.videoyu bulamiyoruz. Sadece goruntuler var tup bebek merkezine gittik. Sonra baska doktora da gosterdik 2 si de tam net anlasilmiyor kapali diyemem ama net değil falan dedi. Herkeste video var da ben de mi yok şüpheye düştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…