Hsg cektirenlerrr

Olur cnm agri yarin hafifleyecek sen kadin dogum doktoru ile gorustin mu dis merkezde biyerde mi cektirdin bu sag tupun tikali olayini orada filmi ceken kisi mi dedi bunlar onemli
Doktorum daha sonra yanıma geldi rahmin dar zorlandık rahim agzin tikaliydi sağ tupun tikaliydi açtık dedi

Doktorum daha sonra yanıma geldi rahmin dar zorlandık rahim agzin tikaliydi sağ tupun tikaliydi açtık dedi
Demekki sende antibiyotik verecek durumu gormedi.hafif kanamada olabilir korkma gecoyo sonra.rahmi asagi cekti sabitledi sonra sivi verip cekti.bide dar diyosun tupde tilali acarken tabi tupteki sinir uclari agri yapmistir

Öncelikle geçmiş olsun umarım hemen bu ay olumlu sonucu alırsınız
Ben de 1 Haziran'da anestezili çektirdim doktor antibiyotik ve ağrı kesici vermişti kanama bittikten sonra girebilirsiniz ilişkiye dedi ve bu ay gün aşırı değerlendirdik adet günüm geçti ama yine tek çizgi göreceğim korkusuyla yapamıyorum test acaba yumurta kiste dönüşmüş olabilir mi bilgisi olan var mı acaba?

Bence test yapmalısın

Doktorunuzu dinlemekte fayda var.Evet gebelik ihtimali yuksek ama doktorlarinda bir bildigi vardir Rabbim daha iyi bilir o ne derse o olur ama verdikleri ilac etkisiyle riskli ve engelli gebelik meydana gelebilir diye 1 ay korunma istiyorlar bu risk secimi size ait biz doktorumuzu dinlemistik Rabbim nasip edecekse eger o 1 ay disindada bunu nasip eder emin olun

Merhaba dün nihayet hsg cektirdim sağ tupim kapalıymis açılmış . Doktorum korunmana gerek yok dedi ama bidaha ki ay regl olunca gel dedi yani kendi haline bırakalım demedi napsam bilemedim

Merhaba dün nihayet hsg cektirdim sağ tupim kapalıymis açılmış . Doktorum korunmana gerek yok dedi ama bidaha ki ay regl olunca gel dedi yani kendi haline bırakalım demedi napsam bilemedim
Doktorun onerdiyse problem yok cok gecmis olsun tez zamanda mucizenize kavusun insallah hepimiz mutlu haberler alalim

Bazılarının hsg sonrası düzensizlik oluşuyormuş 45 günde olan da varmış benim bugün 37. Günüm pazara kadar bekleyim ondan sonra test yapayım diye düşündüm.
Evet bende duymuştum hsg sonrası ağrınız çok oldu mu benim çok ağrım var hala dün kaşık ve belim bugün popomda ağrı hissediyorum

Evet bende duymuştum hsg sonrası ağrınız çok oldu mu benim çok ağrım var hala dün kaşık ve belim bugün popomda ağrı hissediyorum

Yok çok olmadı ağrı ara ara kramp gibi giriyordu ben anestezili çektirdim rahattım o yüzden yok takılmadı bana hiçbir şey benim yumurtlama sonrası çok ağrım oldu bel bacak kasık bölgesi mide yanması sıkıntılı bi aydı yani bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…