hsg cektirmelimiyim

Gunbatimi1

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
225
25
13
35
kizlar hormon testim beta hcg:1.20 fsh5.6 lh6.5 tsh2.6 prolactin 19 e2:41 boyle cikti adetin 2.gunu.muayenedede hersey normal cikti.interfiliteye gitmistim herkese ni kagit veriyolar hsg smer kultur testi yapin esiniz sperm testi yapsin diolar ben bu durumda yaptirmalimiyim napicam nilmiyorum

Esin spermiyorgram yaptirsin sperm morfolojisine bakilsin sperm dna hasari.
Sen rahim filmi çektir canım . Amh baktirabilirsin.

zeynep kamile gittim rahim filmide zor die okuyorum hep adetten sonra cekilio sanirim.doktor ilk gittigimde ilac tedavisine baslariz dedi ben cikarken sekreter kiz bosuna yarin gelme kan sonucu icin butun testlrri yaptir gel dedi.hepsini yaptirsammi yada ozelde bi doktora gidip direk klomenemi baslasam .kisirlik nolumune gittim onlarda butun testleri istiyolar

Canim eğer rahim filim çektirmek istersen sisli echomar acısız ağrısız çekiyormus araştır istersen . Klomen denilen o ilacı hiç sevmiyorum ben de birsürü kist yapmisti . Bence bütün tahlillerini yaptir canım. Ne kadar zamandır çocuk düşünüyorsunuz bilmiyorum ama gittiğim doktorların ilk sorduğu hep rahim filmi oldu . Eşinin sperminde bir sorun varsa klomen boşuna kullanmış olursun .

evet bi kagitta yaziyo bu testleri yaptirmadan gelmeyin diolar.rahim filmi smer kultur kaldi bunlarda uzun suruyo ama bu testleri yapmak.bibucuk senelik evliyim ilk ay hamile kaldim dusuk oldu sonra 8ay korundum biraktiktan sonra adetlerim nozuldu biay geciyodu bikac aydir 12 gun geciyo bi doktor pko var demisti simdi zeynep kamilde gittim pko gorunumun yok dedi

Lh hormonun fsh tan biraz yüksek pko olabilirsin ama ultrasonda daha iyi anlaşılır. Düşük yaşamışsın bütün testlerini yaptir canım . Eşinle kromozom analizine baktır .

peki cook tesekkurler kizlar adet gecikmesini cok sorun yapiodum 55kgyum suanda 52falan olmaya caliscam .zeynep kamilde hsg anestezi olmadan yapiliomus bakalim nerde yaptiricam anadolu yakasinda oturuyorum

peki cook tesekkurler kizlar adet gecikmesini cok sorun yapiodum 55kgyum suanda 52falan olmaya caliscam .zeynep kamilde hsg anestezi olmadan yapiliomus bakalim nerde yaptiricam anadolu yakasinda oturuyorum
Canim ben mersindeyim ve İstanbul da tedavi oluyorum sadece rahim filmi için istanbula gelcem . :)

buay rahim filmi cekiliosak onumuzdeki aymi tedaviye baslicaz yani uzun suruyo cunku bunlar ve iliski olmamasi gerekio sanirim

Rahim filmi çekildiği ay korunuyorsun . Adet bitiminden sonraki gün cekiliyorsun.

Rahim filmi icin kesinlikle echomar diyorum ben bu ay çektirdim o korkulu anlatılan hiç bisey olmadı
Ve korunma da olmadı niye korunacaksın ki tutma ihtimali en yüksek ay ilk ay bunu herkes bilir ve söyler

rahim filmini mutlaka istiyolar.korkucak bişey yok bende şişli encomarda çektirdim 400 tl vermiştim 2o15 de ama bu sene tüp bebek için gittiğim hastende yenisini isstediler.ağrı oluyo bende olmuştıu ama korkulacak bişey değil regli ağrısı gibi..devlette çektirmek zorundayım dışardan kabul etmiyolar umarım ilki gibi kolay olur...

Merhaba canım ne zamandır deniyorsun bilmiyorum ama ben uzun uğraş ve klomen ovitrelleden sonuç alamamıştım meğer iki tüpüm de tikaliymis zaten yurtdisinca önce hsg cektitilip sonra klomen tedavisine başlanıyormus. ben tuplerim açıldıktan 2 ay sonra hamile kalmıştım.
Allah hayırlısını versin canım. dilerim hepimiz tez zamanda anne oluruz. bu arada benim 3 yaşında bi kızım var ikincisini istiyorum. ilki gibi bu da bizi ugrastiriyor.20 ay oldu bebek isteyeli

Rahim filmi icin kesinlikle echomar diyorum ben bu ay çektirdim o korkulu anlatılan hiç bisey olmadı
Ve korunma da olmadı niye korunacaksın ki tutma ihtimali en yüksek ay ilk ay bunu herkes bilir ve söyler
Canım sana katılıyorum bende şişli echomarda çekildim bu ayın başında çok rahattı 500 lira bayıldık ama değdi. bi de hamile kalabilmsem tadından yenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…