- 23 Haziran 2016
- 225
- 25
- 13
- 35
- Konu Sahibi Gunbatimi1
-
Canim eğer rahim filim çektirmek istersen sisli echomar acısız ağrısız çekiyormus araştır istersen . Klomen denilen o ilacı hiç sevmiyorum ben de birsürü kist yapmisti . Bence bütün tahlillerini yaptir canım. Ne kadar zamandır çocuk düşünüyorsunuz bilmiyorum ama gittiğim doktorların ilk sorduğu hep rahim filmi oldu . Eşinin sperminde bir sorun varsa klomen boşuna kullanmış olursun .zeynep kamile gittim rahim filmide zor die okuyorum hep adetten sonra cekilio sanirim.doktor ilk gittigimde ilac tedavisine baslariz dedi ben cikarken sekreter kiz bosuna yarin gelme kan sonucu icin butun testlrri yaptir gel dedi.hepsini yaptirsammi yada ozelde bi doktora gidip direk klomenemi baslasam .kisirlik nolumune gittim onlarda butun testleri istiyolar
Lh hormonun fsh tan biraz yüksek pko olabilirsin ama ultrasonda daha iyi anlaşılır. Düşük yaşamışsın bütün testlerini yaptir canım . Eşinle kromozom analizine baktır .evet bi kagitta yaziyo bu testleri yaptirmadan gelmeyin diolar.rahim filmi smer kultur kaldi bunlarda uzun suruyo ama bu testleri yapmak.bibucuk senelik evliyim ilk ay hamile kaldim dusuk oldu sonra 8ay korundum biraktiktan sonra adetlerim nozuldu biay geciyodu bikac aydir 12 gun geciyo bi doktor pko var demisti simdi zeynep kamilde gittim pko gorunumun yok dedi
Canim ben mersindeyim ve İstanbul da tedavi oluyorum sadece rahim filmi için istanbula gelcem . :)peki cook tesekkurler kizlar adet gecikmesini cok sorun yapiodum 55kgyum suanda 52falan olmaya caliscam .zeynep kamilde hsg anestezi olmadan yapiliomus bakalim nerde yaptiricam anadolu yakasinda oturuyorum
Yok canım zor değil korkma .o zor muydu
Canım bana bu ay çekilcek 340 tl fiyat söyledilernekadara cektirdiniz acaba doktormu dedi cektir die
Merhaba canım ne zamandır deniyorsun bilmiyorum ama ben uzun uğraş ve klomen ovitrelleden sonuç alamamıştım meğer iki tüpüm de tikaliymis zaten yurtdisinca önce hsg cektitilip sonra klomen tedavisine başlanıyormus. ben tuplerim açıldıktan 2 ay sonra hamile kalmıştım.zeynep kamile gittim rahim filmide zor die okuyorum hep adetten sonra cekilio sanirim.doktor ilk gittigimde ilac tedavisine baslariz dedi ben cikarken sekreter kiz bosuna yarin gelme kan sonucu icin butun testlrri yaptir gel dedi.hepsini yaptirsammi yada ozelde bi doktora gidip direk klomenemi baslasam .kisirlik nolumune gittim onlarda butun testleri istiyolar
Canım sana katılıyorum bende şişli echomarda çekildim bu ayın başında çok rahattı 500 lira bayıldık ama değdi. bi de hamile kalabilmsem tadından yenmezRahim filmi icin kesinlikle echomar diyorum ben bu ay çektirdim o korkulu anlatılan hiç bisey olmadı
Ve korunma da olmadı niye korunacaksın ki tutma ihtimali en yüksek ay ilk ay bunu herkes bilir ve söyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?