hsg cektirmelimiyim

Tüplerin hangi işlemle açıldı canım.inşaALLAH çok beklemez hamile kalırsın...

Kızlar anca yazabildim devlet hastanesinde çektirdim saçımı bile tarayamam acı esigim o kadar düşük yani.sadece ilacı verirken (dayanilmayacak kadar değil ama )bir ağrı oluyor çok kısa sürüyor işlem sonrasında hafif kanama oldu ama geçti korkmayın gerçekten anestezi gerekecek kadar bi acı değil

Ayrıca özele gidip sırf anesteizili diye para bayilmayin değmez gerçekten paranıza yazık devlet hastaneleri hem ücretsiz hem de amaan ölüyorum gibi bi acı değil

Ayrıca özele gidip sırf anesteizili diye para bayilmayin değmez gerçekten paranıza yazık devlet hastaneleri hem ücretsiz hem de amaan ölüyorum gibi bi acı değil

çok teşekküe ederim kendi adıma.ben özelde de çektirdim baya acımıştı.ama öle dayanılmaycak kadar değil ki acı eşiğim baya yüksektir.inşallah randevu ayarlayabilirsem aralık ayında bende devlette çektiricem...

sonuç ne çıktı acaba rahim filminizde?
Canım benim tahlillerjmde sorun çıktı kan alma biriminin aptalligjndan doktora gösteremedim daha bir kaç gün içinde adet olucam inşallah olmam tabi :))) dua edim inşallah hamileyimidr sonuçları paylasicam sizinle

Canım benim tahlillerjmde sorun çıktı kan alma biriminin aptalligjndan doktora gösteremedim daha bir kaç gün içinde adet olucam inşallah olmam tabi :))) dua edim inşallah hamileyimidr sonuçları paylasicam sizinle

inşallahh canımmm inşallah:) yani rahim filmi çektiremedinmi tam olarak ?

G Gunbatimi1 Merhaba canım bence rahim filmi çektir her yerde istiyorlar anadolu yakasında oturuyorum bende eşimin arkadaşının tavsiyesi ile bir doktora gittim devlette eğer hersey hızlı olsun istiyorsan kartal araştırma hastanesine git hersey çabuk oluyor benim de 2 seneyi geçti olmuyor bütün tahlilleri yaptirdik sorunumuz yok çok şükür ama hiç gebelik olmadı dün gittiğim doktor tahlillere baktı ve adet olunca çağırdı aşılama yapıcak çok iyi bir doktor gerçekten

Kızlar ilk kez size söylüyorum Allah için dua edin demin evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı inşallah hamileyimdir. Hsg sonrası tedaviye başlamadan böyle bişey oldu inşallah inşaşaalh ((((

gerçektenmi çokkk sevindim Rabbim inşallah bu çabalarımızın karşılığında nasip eder inşallah hamilesindir kan testi yaptırsana hemen kaç gün var adetine

hamileyiiiiiiiimmmmmmmmm şükürler olsun çok yeni dualarınızı eksik etmeyin darısı inşallah başınıza
Oh çok şükür canımm.Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.sanki kendimde oldu gibi hissettim.sevincini yürekten paylaşıyorım.bende cuma hsg cektircem.bizim içinde dua et nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…