- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
- Konu Sahibi elma_sekerim01
Evet kızlar hamileyimmm:)darısı sizin başınıza olsun inşallahhh çok heyecanlıyım cumartesi 2.randevum var bakalım keseyi gördük gelişme var mı diye bakılcak dua edin lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah sağlıkla kucağına aldığın günler de gelir canım. Sen de bizim için dua etEvet kızlar hamileyimmm:)darısı sizin başınıza olsun inşallahhh çok heyecanlıyım cumartesi 2.randevum var bakalım keseyi gördük gelişme var mı diye bakılcak dua edin lütfen
canım çok sevindim yaaa sende martta çekildin dimi benle hsg nasıl anladın belirti ve günün ne kadar geçti testi kaçıncı gün yaptın :)Evet kızlar hamileyimmm:)darısı sizin başınıza olsun inşallahhh çok heyecanlıyım cumartesi 2.randevum var bakalım keseyi gördük gelişme var mı diye bakılcak dua edin lütfen
Etmem mi dualrım sizlerleİnşallah sağlıkla kucağına aldığın günler de gelir canım. Sen de bizim için dua et![]()
17 Mart çekildim tam yumurtlama günüm enfeksiyon oldum , ilişkiden sonra koşturdum tuvalete sancılı idrar geldi ve başka ilişki olmadı tabi ben tutmucağından emin olduğum için sporlara tam gaz devam ettim hiiiç belirtim yoktu adet günümü geçen 3gün sabahı ovulasyon yaptım ikisi kıpkırmızı oldu eşimi uyandırdım hemen gidip gebelik testi al dedim yaptım nasıl çift çizgi çıktı salak gibi dolaştım kaç gün yeni yeni kendime geliyorumcanım çok sevindim yaaa sende martta çekildin dimi benle hsg nasıl anladın belirti ve günün ne kadar geçti testi kaçıncı gün yaptın :)
ay canım benim çok sevindim ya bende 18.nde cekildim işte Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip eder inşallah canım benim bugün 5.gun geçeli 3.gun negatifti dahada yapmadm sat 9 nisandi17 Mart çekildim tam yumurtlama günüm enfeksiyon oldum , ilişkiden sonra koşturdum tuvalete sancılı idrar geldi ve başka ilişki olmadı tabi ben tutmucağından emin olduğum için sporlara tam gaz devam ettim hiiiç belirtim yoktu adet günümü geçen 3gün sabahı ovulasyon yaptım ikisi kıpkırmızı oldu eşimi uyandırdım hemen gidip gebelik testi al dedim yaptım nasıl çift çizgi çıktı salak gibi dolaştım kaç gün yeni yeni kendime geliyorum
Ama gebe kalınca asıl iş başlıyormuş şimdi kese gözüktü kalp sesi duyulacak mı hep bi endişe Rabbim bize bağışlasın meleğimizi
Sizede tez vakitte sağlıklı evlat nasip etsin
Mutlaka yap bence geç döllenme olabilir senin bak kendine dikkat et ağır kaldırmaay canım benim çok sevindim ya bende 18.nde cekildim işte Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip eder inşallah canım benim bugün 5.gun geçeli 3.gun negatifti dahada yapmadm sat 9 nisandi
yok canım kaldrmiyorum zaten ne olur olmaz diye ne zaman yapim sence tekrar test ben bide bu ay umitliyim hsgden sonra doğurganlık donemime girmiştim ve ful çalıştık ama nasip tabiMutlaka yap bence geç döllenme olabilir senin bak kendine dikkat et ağır kaldırma
Yarın yap canım senin geç döllenme olmuş olabilir yarın silikte olsa çıkar varsa bence inşallah vardır canımyok canım kaldrmiyorum zaten ne olur olmaz diye ne zaman yapim sence tekrar test ben bide bu ay umitliyim hsgden sonra doğurganlık donemime girmiştim ve ful çalıştık ama nasip tabi
yarın değilde cumartesi yapabilirim anca canım valla inşallah çıkar gene çıkmazsa zaten pazartesi kadın doğuma gitmem hayatımYarın yap canım senin geç döllenme olmuş olabilir yarın silikte olsa çıkar varsa bence inşallah vardır canım
Çok sevindim senin adına, görmüştüm endişelerini film öncesi, bende filmin ardından hamile kalmıştım aslında film temizdi ama bence çok faydası var17 Mart çekildim tam yumurtlama günüm enfeksiyon oldum , ilişkiden sonra koşturdum tuvalete sancılı idrar geldi ve başka ilişki olmadı tabi ben tutmucağından emin olduğum için sporlara tam gaz devam ettim hiiiç belirtim yoktu adet günümü geçen 3gün sabahı ovulasyon yaptım ikisi kıpkırmızı oldu eşimi uyandırdım hemen gidip gebelik testi al dedim yaptım nasıl çift çizgi çıktı salak gibi dolaştım kaç gün yeni yeni kendime geliyorum
Ama gebe kalınca asıl iş başlıyormuş şimdi kese gözüktü kalp sesi duyulacak mı hep bi endişe Rabbim bize bağışlasın meleğimizi
Sizede tez vakitte sağlıklı evlat nasip etsin
Kesinlikle canım maşallah senin 34. hafta darısı bana inşallahÇok sevindim senin adına, görmüştüm endişelerini film öncesi, bende filmin ardından hamile kalmıştım aslında film temizdi ama bence çok faydası var)
Bence hiç acele etme Düşünme bunları bende çok taktım yok kaç mm kese yok kalp atışı yok pıhtılaşma derken hepsi boşmuş, zaten pıhtılaşma Bambaşka birşey ben çok araştırdım. SIk düşük yaşasan olabilirdi ama senin gebeliğin normal ilerler inşaallah. Kalp atışını 6+5 te duydum ben. Kanamam vardı hatta biraz acilde duydum. Bu haftalar önemli bol bol dinlen, okuma siteleride doktorunu dinle yeter.Kesinlikle canım maşallah senin 34. hafta darısı bana inşallah
Bişey sorcam canım başka sitede bi arkadaş pıhtılaşma testi yaptır düşük çok oluyor bu sebepten dedi içime korku girdi sorcam bakalım doktora birde ne kadarlıkken kalp sesini duydunuz?
Sağol canım benim ya korkutuyolar gerçekten insanı ama önlem alayım bari demiştim neyse düşünmeyim doktora sorarım bebişim etkileniyordurBence hiç acele etme Düşünme bunları bende çok taktım yok kaç mm kese yok kalp atışı yok pıhtılaşma derken hepsi boşmuş, zaten pıhtılaşma Bambaşka birşey ben çok araştırdım. SIk düşük yaşasan olabilirdi ama senin gebeliğin normal ilerler inşaallah. Kalp atışını 6+5 te duydum ben. Kanamam vardı hatta biraz acilde duydum. Bu haftalar önemli bol bol dinlen, okuma siteleride doktorunu dinle yeter.
Aynen öyle ben kanamadan korktum yazıları okudum okudum sonra kanamam oldu o kadar korktum ki. Rahat olmak sadece doktoru dinlemek gerek.Sağol canım benim ya korkutuyolar gerçekten insanı ama önlem alayım bari demiştim neyse düşünmeyim doktora sorarım bebişim etkileniyordur
Doğru söylüyorsun canım Allaha emanet olsun yavrularımızAynen öyle ben kanamadan korktum yazıları okudum okudum sonra kanamam oldu o kadar korktum ki. Rahat olmak sadece doktoru dinlemek gerek.
Canım benim doktorum 2 ay bekleyelim dedi. Ama bizim hiç bir sorunumuz yok. Sizde aynı durumdaysanız bekleyin derim. Çünkü hsg sonrası gebe kalan çok kadın var. Konu sahibi de bunlardan biri çekindiği ay hamile kaldıEvet bugün hsg çektirdim herşey normal dedi doktor tüpler mi kanal mi işte her neyse onlar açıkmış aşılama yapın dedi bu ay ben istemiyorum şimdilik dedim geçen ay klomen + ovitrellee yaptık gebelık oluşmadı. Kızlar sizce doktoru dinlesem mi yoksa bu ay NADAS' a mı çekilsem ????? Bilemedim![]()