Hsg den sonra Ovulasyon testi

balli97

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2023
153
152
33
28
Haziran ayında dış gebelik geçirdim 4 ağustosta adet oldum hsg çekildi takip etmedim bugün ovulasyon testi yaptım ilk defa yumurta oluşmuş ama catladimi büyüyormu yardımcı olur musunuz adetimin 16. Günü bugün .

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-19-17-08-54-26_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 84
Yarın tekrar test yapın silikleşirse çatlamış demektir

Bende bugğn hsg çekildim adetim kısa sürüyor bugün 7. Günü bende bu ayı yumurtlamayı değerlendirmek istedim ama doktor antibiyotik verdi bu ay bir şey olmayacak vs dedi ne yapmam lazım bu ayı kaçırmak istemiyorum

Ben anestezisiz yaptırdım hcgyi. Antibiyotik de verdi ama ilişki yasak falan demedi. Değerlendirdim ben ama buradan öğrendim ki verilen ilaç zarar verebilirmiş kafamı kurcalamıyor değil

Ben anestezisiz yaptırdım hcgyi. Antibiyotik de verdi ama ilişki yasak falan demedi. Değerlendirdim ben ama buradan öğrendim ki verilen ilaç zarar verebilirmiş kafamı kurcalamıyor değil
Bende anesteziyle yaptırdım yumurtalara oldu çatladı değerlendirdik ama çok.kasik.agrilar.var belim de ağrıyı senin öyle.bisey oldumu adetine kaç gün var canım

Bende anesteziyle yaptırdım yumurtalara oldu çatladı değerlendirdik ama çok.kasik.agrilar.var belim de ağrıyı senin öyle.bisey oldumu adetine kaç gün var canım
Bu arada korun diye bişey yok hiç ni de duymadım ben öyle bişey ihtimal yüksek değerlendir dedi akışına verilen ilaç ta tuzlu su ekstra bı antibiyotik değil rahim filmi için .

Adetime son 3 gün bugün itibariyle ağrılarım başladı şiddetli değil ama.

Hadi inşallah bebiş ağrısıdır içime doğdu bence bebiş var çok amin
Bu ay herkes böyle düşünüyor nasıl mutlu oluyorum anlatamam çok teşekkür ederim inşallaaah inşallah seninki de bebiştir şans getiririz birbirimize

Bu ay herkes böyle düşünüyor nasıl mutlu oluyorum anlatamam çok teşekkür ederim inşallaaah inşallah seninki de bebiştir şans getiririz birbirimize
İnşallah canım benim duaciyim ikimizide rabbim Eylül ayında karnımızı severek girmeyi nasip etsin inşallah amin

İnşallah canım benim duaciyim ikimizide rabbim Eylül ayında karnımızı severek girmeyi nasip etsin inşallah amin
Canım nasılsın bugün ? Ne var ne yok belirtiler ne alemde ? son 2 günümüz

Canım nasılsın bugün ? Ne var ne yok belirtiler ne alemde ? son 2 günümüz
Yumurta catladiktan som dune kadar kasık bel ağrım vardı pazar çatladı dün her gece 1 kere lavoboya uyanıyorum idrara o var garip olan şu da içmiyorum özellikle bide göğüslerimde damarlar aşırı ortaya çıktı onun dışında kaşık ağrım geçti akıntı az var bilmiyorum tuhafim sende ne var canım heycan ve biraz stres var açıkçası sürekli yatıyorum şu an

Benim de kaşıkların ağrısı geçti gibi sırtım inanılmaz ağrıyor başka hiçbir şey yok gün içinde çok lavaboya gidiyorum iştahım çok açıktı bugün hiçbir şey yiyesim yok gün sayıyorum resmen

İnşallah ya dua ediyorum çok esiminde doğum günü 19 Eylül o zamana kadar dayanirmiyim.olursa bilmem ama hediye olarak baba oluyosun demek herşeyden çok istiyorum Allah'ım ikimizinde yüzüne baksın yarabbim çok duygusal lastim doğum videosu izleyip agliyorum eror verdik galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…