Hsg den sonra Ovulasyon testi

Aaaa benim eşimin de 29 Ağustos doğum günü ben de bunu çok istiyorum ay inşallah ikimizin de gönlüne göre versin Rabbim

merhaba bende bugün hsg cekildim,doktor antibiyotik verdi ama korunun vs demedi. sizin son durumunuz nedir hamile misiniz
merhaba bende bugün hsg cekildim,doktor antibiyotik verdi ama korunun vs demedi. sizin son durumunuz nedir hamile misiniz
Merhaba bende bir hafta önce çekildim bana bu ay korumuşsak dedi antibiyotik verdi bende çok kararsız kalmıştım yumurtlamam da geçiyor ama bir yerde bir doktorun yazısını okudum kesinlikle korunun diyor gebelik durumunda bebek alınabilirmiş hatta verilen sıvı ve radyasyon zararlıymış onu okuyunca korunmaya karar verdik bu ay malesef bir ayımız gitti hayırlısı nasip diyelim

Bu Arada ilk önce bana da korunun demedi bana adetin ikinci günü tekrar gelin deyince ben sordum bu ay belki hamilelik olur diye bu ay öyle bir şey yok korunulacak dedi sanki benim zaten bilmem gerekiyor gibi çoğu yerde korunmaya gerek yok filan yazıyordu ama aklım kalacağına bir ay daha bekleyelim deneme için dedik

bana da öyle bir şey demedi,antibiyotik yazdı bunu kullan dedi ve inofolic combi hp verdi,bilmiyorum sorayım bende bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…