Hsg filmi çektirip hamile kalanlar

umay123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2024
57
16
3
Kızlar selamlar. Ben Kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay her iki tüpümün de kapalı olduğunu öğrendim. Hsg filmi çekti doktorum. Tüpler açıldı dedi. Aranızda böyle olup hsg den sonra hamile kalan var mı acaba? Ne kadar zaman sonra hamilelik oldu ? Bilgi verir misiniz 🙏🏻

Selamm , ben değil ama bir arkadaşım hemen sonraki ay hamile kaldı. Bende bugün çektireceğim. Azıcık yusuf yusuf ama olsun. Biz kadınlar ne acılara katlanıyoruz bunu mu başaramayacağız:)

Selamm , ben değil ama bir arkadaşım hemen sonraki ay hamile kaldı. Bende bugün çektireceğim. Azıcık yusuf yusuf ama olsun. Biz kadınlar ne acılara katlanıyoruz bunu mu başaramayacağız:)
İnşallah güzel haberler alalım bizde , bebislerimiz olsun 🥹🙏🏻 bende çok duydum hemen hamile kalanları umarım bizde de hemen tutar 🧚🏻‍♀️

Kızlar selamlar. Ben Kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay her iki tüpümün de kapalı olduğunu öğrendim. Hsg filmi çekti doktorum. Tüpler açıldı dedi. Aranızda böyle olup hsg den sonra hamile kalan var mı acaba? Ne kadar zaman sonra hamilelik oldu ? Bilgi verir misiniz 🙏🏻
Hsg sonucunda benim sağ tüpüm kapalı çıktı sol açık ama 2 aydır değerlendiremedik. Bilmiyorum diğer ay ne olur.

Hiç korkmayın kendinizi salin inşallah hiç bir sıkıntı çıkmaz

Ben kalmıştım hiç adet olmadan hem de

Nasıl oldu ki acaba zaten rahîm filmini yumurtlama zamanına denk getiriyorlar 5 gün ilişki yasağı var. Acaba gec mi yumurtlama oldu ki.
Ben adetim bitti 6 gün sonra film çekildi sonra 1 gün kanamam oldu 1 gün de leke 3 gün antibiyotik kullanmıştım o zaman kalmışım antibiyotikten sonra denemiştik

Ben canımm 🥹 ocakta rahim filmi çekildim, Mart'ta femara kullandım ve Nisan ayı gebeyim şuan 🥹🥹

Ben adetim bitti 6 gün sonra film çekildi sonra 1 gün kanamam oldu 1 gün de leke 3 gün antibiyotik kullanmıştım o zaman kalmışım antibiyotikten sonra denemiştik
Ayy maşallah 🙏🏻Bende antibiyotik kullandım bakalım nasıl olur sonucu🥹bizde ilişki yasağı yoktu doktor demedi öyle bişey , yumurtlama günlerini ve öncesini değerlendiriyoruz İnşallah alırız güzel sonuçlar 💝💝

Ayy maşallah 🙏🏻Bende antibiyotik kullandım bakalım nasıl olur sonucu🥹bizde ilişki yasağı yoktu doktor demedi öyle bişey , yumurtlama günlerini ve öncesini değerlendiriyoruz İnşallah alırız güzel sonuçlar 💝💝
İnşallah canım benim dış gebelik oldu o gebeliğim inşallah senin sağlıklı olur .Antibiyotik kullanırken ilişki olmuyor genel de

Ayy çok iyi canım maşallah 🥹 bu süreçte dikkat ettiğin bişey oldu mu başka , bir de tüplerle alakalı bir sorunun var mıydı ?

Back
X