Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah güzel haberler alalım bizde , bebislerimiz olsunSelamm , ben değil ama bir arkadaşım hemen sonraki ay hamile kaldı. Bende bugün çektireceğim. Azıcık yusuf yusuf ama olsun. Biz kadınlar ne acılara katlanıyoruz bunu mu başaramayacağız:)
Hsg sonucunda benim sağ tüpüm kapalı çıktı sol açık ama 2 aydır değerlendiremedik. Bilmiyorum diğer ay ne olur.Kızlar selamlar. Ben Kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay her iki tüpümün de kapalı olduğunu öğrendim. Hsg filmi çekti doktorum. Tüpler açıldı dedi. Aranızda böyle olup hsg den sonra hamile kalan var mı acaba? Ne kadar zaman sonra hamilelik oldu ? Bilgi verir misiniz![]()
Hiç korkmayın kendinizi salin inşallah hiç bir sıkıntı çıkmazSelamm , ben değil ama bir arkadaşım hemen sonraki ay hamile kaldı. Bende bugün çektireceğim. Azıcık yusuf yusuf ama olsun. Biz kadınlar ne acılara katlanıyoruz bunu mu başaramayacağız:)
Ben kalmıştım hiç adet olmadan hem deKızlar selamlar. Ben Kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay her iki tüpümün de kapalı olduğunu öğrendim. Hsg filmi çekti doktorum. Tüpler açıldı dedi. Aranızda böyle olup hsg den sonra hamile kalan var mı acaba? Ne kadar zaman sonra hamilelik oldu ? Bilgi verir misiniz![]()
Nasıl oldu ki acaba zaten rahîm filmini yumurtlama zamanına denk getiriyorlar 5 gün ilişki yasağı var. Acaba gec mi yumurtlama oldu ki.Ben kalmıştım hiç adet olmadan hem de
Ben adetim bitti 6 gün sonra film çekildi sonra 1 gün kanamam oldu 1 gün de leke 3 gün antibiyotik kullanmıştım o zaman kalmışım antibiyotikten sonra denemiştikNasıl oldu ki acaba zaten rahîm filmini yumurtlama zamanına denk getiriyorlar 5 gün ilişki yasağı var. Acaba gec mi yumurtlama oldu ki.
Evet geç olmuştu yumurtlamamNasıl oldu ki acaba zaten rahîm filmini yumurtlama zamanına denk getiriyorlar 5 gün ilişki yasağı var. Acaba gec mi yumurtlama oldu ki.
Ben canımmKızlar selamlar. Ben Kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay her iki tüpümün de kapalı olduğunu öğrendim. Hsg filmi çekti doktorum. Tüpler açıldı dedi. Aranızda böyle olup hsg den sonra hamile kalan var mı acaba? Ne kadar zaman sonra hamilelik oldu ? Bilgi verir misiniz![]()
Rabbim kucagina almayı nasip etsin.Ben canımmocakta rahim filmi çekildim, Mart'ta femara kullandım ve Nisan ayı gebeyim şuan
![]()
Ayy çok güzell Maşallah Allah'ım sağlık versinBen canımmocakta rahim filmi çekildim, Mart'ta femara kullandım ve Nisan ayı gebeyim şuan
![]()
Ayy maşallahBen adetim bitti 6 gün sonra film çekildi sonra 1 gün kanamam oldu 1 gün de leke 3 gün antibiyotik kullanmıştım o zaman kalmışım antibiyotikten sonra denemiştik
Klomen yada femarayı doktor neden önermişti size pcos musunuzBen canımmocakta rahim filmi çekildim, Mart'ta femara kullandım ve Nisan ayı gebeyim şuan
![]()
İnşallah canım benim dış gebelik oldu o gebeliğim inşallah senin sağlıklı olur .Antibiyotik kullanırken ilişki olmuyor genel deAyy maşallahBende antibiyotik kullandım bakalım nasıl olur sonucu
bizde ilişki yasağı yoktu doktor demedi öyle bişey , yumurtlama günlerini ve öncesini değerlendiriyoruz İnşallah alırız güzel sonuçlar
![]()
Ayy çok iyi canım maşallahBen varım :) filmden 2 ay sonra hamile kaldım