• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi çektirdikten sonra gebe olan var mı

Yaa bende ekimin 2 sine randevu aldım kadin doğumdan ins çok uzatmalar
Siz cektirdiniz demi devlette
Bn özelde bi sürec geçirdm sebebsiz olmuyor du sonra masraf agır geldi devlet baştan başladm bnd adetim birinci günü gel dd adet imin bitiş gününe göre randevu verecek sanrm

Bn özelde bi sürec geçirdm sebebsiz olmuyor du sonra masraf agır geldi devlet baştan başladm bnd adetim birinci günü gel dd adet imin bitiş gününe göre randevu verecek sanrm
Çok korkuyorum
Usg çekerdim agladım yani dayanamadım
Adetim 1ay sürdü
Simdi bunda asırı korkuyorum ne olacak nasıl olacak bilmiyorum

Ben geçen ay 20 bine anestezili yaptırdım , sağ tüpüm tıkalıymış açmış onu ilaçla
Polip de varmış onları da temizledi 8 bin de ona gitti , sonrasında İlişkiye girdim hamile kalamadım bu ay ovülasyon testi aldım bakalım inşallah bu ay olur
Bakar mısınız acaba bugün değerlendirmeme gerek var mıdır yarın telrarlasam mı

Eklentiler

• 1000031758.webp
    1000031758.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 20
Ben geçen ay 20 bine anestezili yaptırdım , sağ tüpüm tıkalıymış açmış onu ilaçla
Polip de varmış onları da temizledi 8 bin de ona gitti , sonrasında İlişkiye girdim hamile kalamadım bu ay ovülasyon testi aldım bakalım inşallah bu ay olur
Bakar mısınız acaba bugün değerlendirmeme gerek var mıdır yarın telrarlasam mı
Ben hiç anlamıyorum cnm bu ovulosyonu testinde nasıl oluyor ama 12.ve 14. Gün yumurtlama gunu olduğunu biliyorum o günleri özellikle kacirmamak gerekirmiş

Kızlar rahim filmi cekilecegim icin hafta sonum çok stresli geçmişti bugün çekildim eve geldim şimdi. anestezili olduğu için bisey hissetmedim şuan adet sancısı gibi bi ağrı var tüplerin açık sadece sag tup biraz dar ama ordan da sıvı az az da olsa gecti dedi antibiyotik kullancam doktorum 1 hafta ilişki yasak dedi yumurtlama gününü kaçırıcam bu ay umarım önümüzdeki ay müjdemizi alırız bizde tüm isteyenlerle beraberme

Ocak ayında rahim filmi çektirdim 9 ocakta 28 ocakta hamile olduğumu öğrendim korunmanıza gerek yok dediler benim de tek tüpüm açık diğeri kapalı
Merhaba bende rahim filmi çektirdim bu ay ve sol tüpüm tıkalı sağdan yumurta bekliyorduk bu ay sağda olduğu için Çarşamba günü çatlatma iğnesi yapıldı şuan beklemedeyiz Ekim 8 de çağırdı doktor inşallah olumlu sonuç alırız tüm bekleyenler. Birde benim rahim filminde rahmimim kalp şeklinde olduğunu öğrendik😂

Merhaba bende rahim filmi çektirdim bu ay ve sol tüpüm tıkalı sağdan yumurta bekliyorduk bu ay sağda olduğu için Çarşamba günü çatlatma iğnesi yapıldı şuan beklemedeyiz Ekim 8 de çağırdı doktor inşallah olumlu sonuç alırız tüm bekleyenler. Birde benim rahim filminde rahmimim kalp şeklinde olduğunu öğrendik😂
Benim rahmimde de perde var çok şükür oluştu gebelik darısı başınıza inşallah siz de güzel haberler alırsınız en kısa zamanda

Merhaba bugün hsg çektirdim ama bir tüpüm tıkalıydı ve açılmadı diğer tüp den ilaç geçti bu şekilde tek tüpü kapalı olduğu halde rahim filmi çektirdikten sonra hamile olan varmı aranızda
Merhaba eğer kapalı olan tüpünüzde Hidroselpenks denilen sıvı birikimi yoksa hamile kalabilirsiniz ama eğer var ise ne spontane gebelik ne de tüp bebek pek mümkün değildir . Çünkü o sıvı embriyoyu zehirler tutunmasına engel olur.

Bana da aynı teşhis konuldu, kalp şeklinde ameliyat gerekli dedi sana ne dedi tam olarak tedavi için

Bana da aynı teşhis konuldu, kalp şeklinde ameliyat gerekli dedi sana ne dedi tam olarak tedavi için
Bana ameliyat vs demedi dikkatli olacağız dedi kadınların her ay gebe kalmma şansı var senin iki ayda bir tüpün tıkalı olduğu için sadece sağdan yumurta geldiği ay şansımız var dedi.

Merhaba bugün hsg çektirdim ama bir tüpüm tıkalıydı ve açılmadı diğer tüp den ilaç geçti bu şekilde tek tüpü kapalı olduğu halde rahim filmi çektirdikten sonra hamile olan varmı aranızda
Bende dün çektirdim inşallah faydası olur...sizde bir gebelik oldu mu acaba ilk aydan 😊

Bana ameliyat vs demedi dikkatli olacağız dedi kadınların her ay gebe kalmma şansı var senin iki ayda bir tüpün tıkalı olduğu için sadece sağdan yumurta geldiği ay şansımız var dedi.
Allah en kısa zaman da hamilelik sevincini yaşatsın, zor durumlar gerçekten.

Bende dün çektirdim inşallah faydası olur...sizde bir gebelik oldu mu acaba ilk aydan 😊
Merhaba eğer kapalı olan tüpünüzde Hidroselpenks denilen sıvı birikimi yoksa hamile kalabilirsiniz ama eğer var ise ne spontane gebelik ne de tüp bebek pek mümkün değildir . Çünkü o sıvı embriyoyu zehirler tutunmasına engel olur.
Öyle bir sıvıdan bahsetmedi çeken doktor olsa söylerdi dimi o an

Back
X