Hsg sonrası 1 hafta hatta bazen 2 hafta ilişki yasak diye biliyorum. Kanamanız ondan kaynaklanıyor olabilirMerhabalar 2 yıllık evliyim bir kimyasal bir dış gebeligim var bir tüpüm alındı 20 aralıkta hsg filmi çekindim bir iki damla kanama oldu doktor ilişkiye girmeyin filan demedi 21 aralıkta kanama filan olmadı 22 aralıkta ilişkiye girdik sabah kalktıgımda 1 2 damla kan gördüm ve sonra sürekli gelmeye başladı neden acaba bilen varmı ?
Yasak filan demedi bir sorun olmaz dediHsg sonrası 1 hafta hatta bazen 2 hafta ilişki yasak diye biliyorum. Kanamanız ondan kaynaklanıyor olabilir
Nasıl acabailiski yasaklıgı ile ilgili bişey yok cnm. Varolan enfeksiyon vs sökülüyor olabilir.
Enfeksiyon varsa iltihap ve biraz kanama ile kendiliğinden atar dışarı uzun sürmezse sıkıntı yapmayınNasıl acaba
Ben çıktıktan sonra çok az oldu 2. Gün yoktuBen de birkaç gün sonra Hsg çekileceğim
biraz endişelendim şimdi kanama olduğunu ilk defa duydum
Kesildi sanırımEnfeksiyon varsa iltihap ve biraz kanama ile kendiliğinden atar dışarı uzun sürmezse sıkıntı yapmayın
Bende pek bilmiyorum bunu ama doktor 3 ay deniyelim dedi ve çogu kişi hsg çekildigi ay hamile kalıyorPeki hsg çekimi yumurtaları etkiler o ay hamilelik düşünmeyin diyenler var. İyice aklım karıştı
Aksine, hamile kalma ihtimalin çok daha yüksekPeki hsg çekimi yumurtaları etkiler o ay hamilelik düşünmeyin diyenler var. İyice aklım karıştı
evet ilk üç ayda hamile kalma ihtimalinin daha yüksek olduğunu söylemişti doktorum, 2 yıl bekledim bebeğim olmadı hsg çekildikten sonraki ay hamile kaldım, üstelik eşimin değerleri düşüktü ve bende rahim şekil bozukluğu vardıBende pek bilmiyorum bunu ama doktor 3 ay deniyelim dedi ve çogu kişi hsg çekildigi ay hamile kalıyor
Aksine, hamile kalma ihtimalin çok daha yüksek
evet ilk üç ayda hamile kalma ihtimalinin daha yüksek olduğunu söylemişti doktorum, 2 yıl bekledim bebeğim olmadı hsg çekildikten sonraki ay hamile kaldım, üstelik eşimin değerleri düşüktü ve bende rahim şekil bozukluğu vardı
selamlar, buraya yazmış buluuyorum kendi durumumla ilgili bir yorum bu konuda buldum. Enfeksiyondan sonra küçük kanamalar mı oluyor? bende şu an bu durum var. sarı/yeşil akıntı azaltı arada gelen açık renk kanamalar var. 3 gün antibiyotik ve bir şase kullandım. doktor sadece ilaç verip yolladıEnfeksiyon varsa iltihap ve biraz kanama ile kendiliğinden atar dışarı uzun sürmezse sıkıntı yapmayın
Enfeksiyon olanlarda duymuştum bende olmadıselamlar, buraya yazmış buluuyorum kendi durumumla ilgili bir yorum bu konuda buldum. Enfeksiyondan sonra küçük kanamalar mı oluyor? bende şu an bu durum var. sarı/yeşil akıntı azaltı arada gelen açık renk kanamalar var. 3 gün antibiyotik ve bir şase kullandım. doktor sadece ilaç verip yolladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?