Ben geçen sene özelde anestezili 1300e çekildimMerhaba arkadaşlar HSG çektirmeyi düşünüyorum devlette ve özelde fşyatlat nedir genel olarak çektirenler yazabilirler mi
İlgililermiydi devlet hastaneleri genelde can sıkıyor ya biraz ilgisizliktenMerhaba 2021 ocakta üniversite hastanesinde çekildim Erciyes tıp fakültesinde. Hiçbir ücret ödemedim. Özelde fiyatları bilmiyorum
Ben konuştum 2bin diyo anesteziliye çokmmu acabaBen geçen sene özelde anestezili 1300e çekildim
Üniversite hastanesinde özel doktorlar oluyor. Yani ücretli muayene oldum ben. ee tabi ücretli olduğu için mi bilmiyorum ama çok ilgiliydi doktorum fakat ücretsiz de muayene olunuyor.İlgililermiydi devlet hastaneleri genelde can sıkıyor ya biraz ilgisizlikten
He anladım cnmÜniversite hastanesinde özel doktorlar oluyor. Yani ücretli muayene oldum ben. ee tabi ücretli olduğu için mi bilmiyorum ama çok ilgiliydi doktorum fakat ücretsiz de muayene olunuyor.
Oo çok iyi benm özel niye bu kadar pahalı yaBen özelde çektirdim geçen mayısta 450 TL
Normal canım ya hiçbişey yerinde durmuyor ki fiyatlar hep artıyorBen konuştum 2bin diyo anesteziliye çokmmu acaba
Haziran da özel hastanede 1350 lira verdim anesteziliMerhaba arkadaşlar HSG çektirmeyi düşünüyorum devlette ve özelde fşyatlat nedir genel olarak çektirenler yazabilirler mi
Ay anladım napalım mecbur çektircezHaziran da özel hastanede 1350 lira verdim anestezili
Perşembe günü tekrar başka özel hastanede cektirdim 1750 lira verdim yine anestezili
Yılbaşı da girince fiyatlar artmış olabilir
Doğru diyosun cnmNormal canım ya hiçbişey yerinde durmuyor ki fiyatlar hep artıyor
Öyle canım bu zamanda zamlanmayan bisey yok zatenAy anladım napalım mecbur çektircez
Ankarada ozel hastanede çekildim. Bin küsürdü. Ama ben personel yakiniyim diye indirim yapildi. 500e çekildim. Hemde anesteziliMerhaba arkadaşlar HSG çektirmeyi düşünüyorum devlette ve özelde fşyatlat nedir genel olarak çektirenler yazabilirler mi
Niye iki.kere çekildin. canım. Ben hacettepede ucrestsiz çekildim. Anestesisiz çokda iyi geçti.sonucum daha çıkmadı amaHaziran da özel hastanede 1350 lira verdim anestezili
Perşembe günü tekrar başka özel hastanede cektirdim 1750 lira verdim yine anestezili
Yılbaşı da girince fiyatlar artmış olabilir
İlkinde yine aynı doktora gidiyordum, hastanede cihaz bozuldu başka hastanede cektir kabul ederim dedi bende öyle yaptım. Çeken doktor hiç bi sorun yok dedi sonra kendi doktoruma gösterdim 2 ay sonra sol tüpünden ilaç yavaş geçmiş benimde görmem lazım dediNiye iki.kere çekildin. canım. Ben hacettepede ucrestsiz çekildim. Anestesisiz çokda iyi geçti.sonucum daha çıkmadı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?