İns öyledir canimm. İlaçtan sonra aciliyor diyo. İlk gün Benim arada Batmam oldu göbek deliğimin etrafı acıdı başkada bişey olmadı canimİlkinde yine aynı doktora gidiyordum, hastanede cihaz bozuldu başka hastanede cektir kabul ederim dedi bende öyle yaptım. Çeken doktor hiç bi sorun yok dedi sonra kendi doktoruma gösterdim 2 ay sonra sol tüpünden ilaç yavaş geçmiş benimde görmem lazım dedi
6. Ayda ikinciyi cektirdim tekrardan şükür bi sorun çıkmadı
İlk çektirdigimde çok ağrım olmuştu bi kaç gün, ikinci de ağrısız gecti neredeyse
Belki gerçekten bi tüpte sıkıntı vardı açıldı
İnşallah canım doktor temiz dedi ya. Hafif tıkanıklık varsa da ilkinde açıldı o zaman diye düşünüyorumİns öyledir canimm. İlaçtan sonra aciliyor diyo. İlk gün Benim arada Batmam oldu göbek deliğimin etrafı acıdı başkada bişey olmadı canim
İns canım beklicez seninde kist vardı degilmiİnşallah canım doktor temiz dedi ya. Hafif tıkanıklık varsa da ilkinde açıldı o zaman diye düşünüyorum
İkincisinde benimde sadece o gün çok hafif ağrım oldu gecti
Evet canım allahtan o büyümüyorİns canım beklicez seninde kist vardı degilmi
Benimki buyuyo canimm. Bakalım ne dicekler Pzt gitcem bende sonuç için.amh hormon iyi çıktı bı hsg kaldiEvet canım allahtan o büyümüyor
Büyüse bi de onla uğraş
O da ağrısız gecti diyorsan büyük ihtimal temiz çıkmıştır canım. Doktor benim amh hiç bakmadıBenimki buyuyo canimm. Bakalım ne dicekler Pzt gitcem bende sonuç için.amh hormon iyi çıktı bı hsg kaldi
Canım benim 4cm. Her gittiğimde biraz büyüyor canım . Benim en son 8cm.kadar çıktı doğum kontrol hapı kullandım bitmişti. 4 ay çocuk olmadi tekrar gittim yine kist olmuş.O da ağrısız gecti diyorsan büyük ihtimal temiz çıkmıştır canım. Doktor benim amh hiç bakmadı
Kistin boyutu ne kadar
Benim öğrendiğimden beri 2.5 3 cm arası
Gerçi buyumese bile o kadar şey denedik bi kere bile tutmadı nasip işte
Doktorum söyledi 10cm çikolata kistiyle hamile kalmış hastası doğumda almislar bu sıkıntı da olmamış
Benim ilk amh istrdiler canım . Oda iyi geldi şükürO da ağrısız gecti diyorsan büyük ihtimal temiz çıkmıştır canım. Doktor benim amh hiç bakmadı
Kistin boyutu ne kadar
Benim öğrendiğimden beri 2.5 3 cm arası
Gerçi buyumese bile o kadar şey denedik bi kere bile tutmadı nasip işte
Doktorum söyledi 10cm çikolata kistiyle hamile kalmış hastası doğumda almislar bu sıkıntı da olmamış
Canım benim 4cm. Her gittiğimde biraz büyüyor canım . Benim en son 8cm.kadar çıktı doğum kontrol hapı kullandım bitmişti. 4 ay çocuk olmadi tekrar gittim yine kist olmuş.
Bana doktor dogum kontrol hapını önermedi o adet düzenlemek için sen zaten gebe kalamiyorsun niye zorlastiracaksin ki daha da, dediBenim ilk amh istrdiler canım . Oda iyi geldi şükür
Evvet aynı yerden oluyo. Ca125, 13 çıktı canım genelde bu değerlerde oluyonBana doktor dogum kontrol hapını önermedi o adet düzenlemek için sen zaten gebe kalamiyorsun niye zorlastiracaksin ki daha da, dedi
Ama senin küçülmüş baksana bende anlayamadım doktor bana onermedi
Adetliyken bir de yumurta sayısına bakiyorlarmis ya ultrasondan o yüzden mi istemediler amh bilmiyorum benim
İki gittigim doktor da istemedi
Ca125 değerleri falan nasıl çıkıyor?
Aynı yerden mi oluştu kist
Ksü tıp fakültesinde geçen hafta ücretsiz çekildim.Merhaba arkadaşlar HSG çektirmeyi düşünüyorum devlette ve özelde fşyatlat nedir genel olarak çektirenler yazabilirler mi
Bu gittiğimde bende istemedim artık hap . Ben hamile kalmak istiyorum dddim..hocada yok zaten vermicem başka bakacaz dediBana doktor dogum kontrol hapını önermedi o adet düzenlemek için sen zaten gebe kalamiyorsun niye zorlastiracaksin ki daha da, dedi
Ama senin küçülmüş baksana bende anlayamadım doktor bana onermedi
Adetliyken bir de yumurta sayısına bakiyorlarmis ya ultrasondan o yüzden mi istemediler amh bilmiyorum benim
İki gittigim doktor da istemedi
Ca125 değerleri falan nasıl çıkıyor?
Aynı yerden mi oluştu kist
Ekim ayında Bursa da anestezisiz 750 tlye çektirmiştimMerhaba arkadaşlar HSG çektirmeyi düşünüyorum devlette ve özelde fşyatlat nedir genel olarak çektirenler yazabilirler mi
Aşılama mi yapacak ki? İnşallah durur artik büyümez canımBu gittiğimde bende istemedim artık hap . Ben hamile kalmak istiyorum dddim..hocada yok zaten vermicem başka bakacaz dedi
Hiç bilmiyorummki canım bişey demedi hoca önce sonuçlarını görelim dedi. İki tane prof.gidiyorum biri özel biri Hacettepenin hocasi. Ozeldeki prof. Sonuçların güzel iki ay bekleyelim kistin durumuna göre cerahi işlem yaparız dedi. .hacettepedeki hoca hsg sonucu bekliyor. Canım o bişey demedi dahaAşılama mi yapacak ki? İnşallah durur artik büyümez canım
Bana da doktor onermedi belki büyümedigi için bilemiyorum
Bende uyuyan güzeli(kisti) uyandirmayayim dedim
Anladım canım belki ameliyat olmadan kistin içini bosaltiyorlarmis onu sorabilirsinHiç bilmiyorummki canım bişey demedi hoca önce sonuçlarını görelim dedi. İki tane prof.gidiyorum biri özel biri Hacettepenin hocasi. Ozeldeki prof. Sonuçların güzel iki ay bekleyelim kistin durumuna göre cerahi işlem yaparız dedi. .hacettepedeki hoca hsg sonucu bekliyor. Canım o bişey demedi daha
Evvet onuda yapabilirler canım çok basit bı yontemmis. Ozeldeki doktorum onu yapacak iki ay sonra duruma bakıp.Anladım canım belki ameliyat olmadan kistin içini bosaltiyorlarmis onu sorabilirsin
İnşallah sonuçlarında temiz çıkar
İns canimm. Olur bebekler artikkAnladım canım belki ameliyat olmadan kistin içini bosaltiyorlarmis onu sorabilirsin
İnşallah sonuçlarında temiz çıkar
Evvet onuda yapabilirler canım çok basit bı yontemmis. Ozeldeki doktorum onu yapacak iki ay sonra duruma bakıp.
Dediğim gibi canım doktorum söyledi 10 cm kistle kadin aldıracagi ay hamile kalmış kafadan atmakta bitiyor hersey, tabi bir de nasip meselesiİns canimm. Olur bebekler artikk
Aynrn canım çok stres yaptım çok gerildim bu ay boş geciyo biraz dinlenmek istedim ins daha iyi bı sekilde başlıcazDediğim gibi canım doktorum söyledi 10 cm kistle kadin aldıracagi ay hamile kalmış kafadan atmakta bitiyor hersey, tabi bir de nasip meselesi
İnşallah bir an önce bizde o güzel duyguları yasarizda buralardan anneler topigine geceriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?