HSG fiyatları

• Konu Sahibi Konu Sahibi Esy63
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İns öyledir canimm. İlaçtan sonra aciliyor diyo. İlk gün Benim arada Batmam oldu göbek deliğimin etrafı acıdı başkada bişey olmadı canim

İns öyledir canimm. İlaçtan sonra aciliyor diyo. İlk gün Benim arada Batmam oldu göbek deliğimin etrafı acıdı başkada bişey olmadı canim
İnşallah canım doktor temiz dedi ya. Hafif tıkanıklık varsa da ilkinde açıldı o zaman diye düşünüyorum
İkincisinde benimde sadece o gün çok hafif ağrım oldu gecti

Benimki buyuyo canimm. Bakalım ne dicekler Pzt gitcem bende sonuç için.amh hormon iyi çıktı bı hsg kaldi
O da ağrısız gecti diyorsan büyük ihtimal temiz çıkmıştır canım. Doktor benim amh hiç bakmadı
Kistin boyutu ne kadar
Benim öğrendiğimden beri 2.5 3 cm arası
Gerçi buyumese bile o kadar şey denedik bi kere bile tutmadı nasip işte
Doktorum söyledi 10cm çikolata kistiyle hamile kalmış hastası doğumda almislar bu sıkıntı da olmamış

Canım benim 4cm. Her gittiğimde biraz büyüyor canım . Benim en son 8cm.kadar çıktı doğum kontrol hapı kullandım bitmişti. 4 ay çocuk olmadi tekrar gittim yine kist olmuş.

Benim ilk amh istrdiler canım . Oda iyi geldi şükür

Canım benim 4cm. Her gittiğimde biraz büyüyor canım . Benim en son 8cm.kadar çıktı doğum kontrol hapı kullandım bitmişti. 4 ay çocuk olmadi tekrar gittim yine kist olmuş.

Benim ilk amh istrdiler canım . Oda iyi geldi şükür
Bana doktor dogum kontrol hapını önermedi o adet düzenlemek için sen zaten gebe kalamiyorsun niye zorlastiracaksin ki daha da, dedi
Ama senin küçülmüş baksana bende anlayamadım doktor bana onermedi
Adetliyken bir de yumurta sayısına bakiyorlarmis ya ultrasondan o yüzden mi istemediler amh bilmiyorum benim
İki gittigim doktor da istemedi
Ca125 değerleri falan nasıl çıkıyor?
Aynı yerden mi oluştu kist

Evvet aynı yerden oluyo. Ca125, 13 çıktı canım genelde bu değerlerde oluyon

Merhaba arkadaşlar HSG çektirmeyi düşünüyorum devlette ve özelde fşyatlat nedir genel olarak çektirenler yazabilirler mi
Ksü tıp fakültesinde geçen hafta ücretsiz çekildim.

Bu gittiğimde bende istemedim artık hap . Ben hamile kalmak istiyorum dddim..hocada yok zaten vermicem başka bakacaz dedi

Bu gittiğimde bende istemedim artık hap . Ben hamile kalmak istiyorum dddim..hocada yok zaten vermicem başka bakacaz dedi
Aşılama mi yapacak ki? İnşallah durur artik büyümez canım
Bana da doktor onermedi belki büyümedigi için bilemiyorum
Bende uyuyan güzeli(kisti) uyandirmayayim dedim

Aşılama mi yapacak ki? İnşallah durur artik büyümez canım
Bana da doktor onermedi belki büyümedigi için bilemiyorum
Bende uyuyan güzeli(kisti) uyandirmayayim dedim
Hiç bilmiyorummki canım bişey demedi hoca önce sonuçlarını görelim dedi. İki tane prof.gidiyorum biri özel biri Hacettepenin hocasi. Ozeldeki prof. Sonuçların güzel iki ay bekleyelim kistin durumuna göre cerahi işlem yaparız dedi. .hacettepedeki hoca hsg sonucu bekliyor. Canım o bişey demedi daha

Anladım canım belki ameliyat olmadan kistin içini bosaltiyorlarmis onu sorabilirsin
İnşallah sonuçlarında temiz çıkar

Evvet onuda yapabilirler canım çok basit bı yontemmis. Ozeldeki doktorum onu yapacak iki ay sonra duruma bakıp.

İns canimm. Olur bebekler artikk
Dediğim gibi canım doktorum söyledi 10 cm kistle kadin aldıracagi ay hamile kalmış kafadan atmakta bitiyor hersey, tabi bir de nasip meselesi
İnşallah bir an önce bizde o güzel duyguları yasarizda buralardan anneler topigine geceriz

Aynrn canım çok stres yaptım çok gerildim bu ay boş geciyo biraz dinlenmek istedim ins daha iyi bı sekilde başlıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…