• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg hangi hastane ve fiyat bilgisi

Whiteandblue

Kûn fe yekûn🙏
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
14.445
8.144
448
Merhaba bu ay hsg cektircem bana ve cektirecek diğer arkadaşlara konu ile alakali bilgi verir misiniz? Nerede cektirdiniz aci olduğu ve fiyat bilgisi nedir ayrıca randevu nasil aldiniz?

merhaba bu ay hsg cektircem bana ve cektirecek diğer arkadaşlara konu ile alakali bilgi verir misiniz? Nerede cektirdiniz aci olduğu ve fiyat bilgisi nedir ayrıca randevu nasil aldiniz?

adanada algomed hastanesinde emekli sandığıyla anlaşması vardı 50tl ye çektirdim geçen yıl..
Ama diğer hastanelerde 350-400 arası...siz istanbuldasınız galiba..ben anestezi istemedim ama çok pişmanım hafifte
olsa anestezi alsaydım keşke..biraz ağrım oldu maalesef..adet sancısının biraz daha ağrılısı:42: Gibi oluyor..geçmiş olsun.

istanbul avrupa yakasında gaziosmanpaşada avrupa şafak hastanesinde ben 200 tl ye çektirdim bayan doktor sanırım adı inciydi adetin ilk günü aradım onlar beni listeye aldı yani adetimin 10 . günü falan çekildim anestesisiz çektirdim daha önce de çektirdiğim için ağrı hissetmemiştim bu sefer de hissetmem dedim ama öle olmadı bana tam 3 kere çekti benim tüpün biri tıkalı diğeri yapışık olduğunu ve yapışık olanın açıldığını ama tıkalı olanın açılmadığını söledi ilk çektiğinde ağrıyı çok hissettim diğer 2 işlemde hissetmedim ama zaten kapalı ise ağrı oluyormuş ama açık ise ağrıyı çok hafif hissediyormuşsun sonuç sağ tüp kapalı sol açık ve ben malesef genelde hep sağdan yumurtluyorum nadiren soldan yumurtam oluşuyor şansa artık soldan yumurtlarsam inşallah bende tutturcam hakkımızda hayırlısını versin rabbim biraz uzun oldu kusura bakmayın :16:

başkent üniversitesi hastanesi _ 250 tl hsg çekim ücreti .. :ssz:
acısını anlatmiyim zaten derim,narkozlu olun tavsiyemmmm .. :51:

Findikzade radyotomda 400 e cektirdim.cok hafif 1 dk suren bir agrim oldu.sadece filmden sonra bende 2 gun karin bolgesinde hassasiyet ve sislik oldu.cekerken drlar senele konusuyor seni rahatlatiyor
Titreye titreye yattim ama bu muymus diyerek kalktim.tavsiye ederim.

Bagcilar ilgi hastanesinde cektirdim anestezi ile hic birsey hatirlamiyorum sonrasinda hic agrim olmadi sadece ilk gun birazcik kanamam oldu ekip hep kadin tavsiye ederim fiyat 300

Özel hastane 325 Tl ye çektirdim.çektirdiğim günde bugünde çok halsizim ve ağrım var

[ı]
maşallah :nazar: Allah sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah. Probleminiz var mıydı?
[/ı]

rahim tersliğim var. Bir oğlum var 4 yaşında doğumdan sonra 6 ay düzdü sonra yine döndü 9 aydır bebeğimiz olmuyordu dr. Dönerken tüpler tıkanmış olabilir demişti. çok şükür tıkanmamış demek ki gerçi mantarım varmış onu temizledik bu ay ve tsh yükskti onda da ilaç kullanıyorum çok şükür baya düştü. Böyle..:46::46:

rahim tersliğim var. Bir oğlum var 4 yaşında doğumdan sonra 6 ay düzdü sonra yine döndü 9 aydır bebeğimiz olmuyordu dr. Dönerken tüpler tıkanmış olabilir demişti. çok şükür tıkanmamış demek ki gerçi mantarım varmış onu temizledik bu ay ve tsh yükskti onda da ilaç kullanıyorum çok şükür baya düştü. Böyle..:46::46:
Ohh ne güzel. Allah bizede tattırsın bu güzel duyguyu inşallah :16:

Kadıköyde Nikah Dairesinin karşısında Sonomed'de çektirdim. Çok güvendiğim bir kuruluş, ultrasonlarımı da aynı merkezde yaptırmış idim, Hiç ağrı hissetmedim, çekimden önce 10 dakika kadar bana bilgi verdiler, sonrasında da herhangi bir problem yaşamadım, 500 TL gibi bir ücret ödedim sanırım, çok güvendiğim bir kuruluş gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz, çekimi yapan hekimlerinin kadın olduğunu da hatırlatırım....

Kadıköyde Nikah Dairesinin karşısında Sonomed'de anestezi olmadan çektirdim. Çok güvendiğim bir kuruluş, ultrasonlarımı da aynı merkezde yaptırmış idim, Hiç ağrı hissetmedim, çekimden önce 10 dakika kadar bana bilgi verdiler, sonrasında da herhangi bir problem yaşamadım, 500 TL gibi bir ücret ödedim sanırım, çok güvendiğim bir kuruluş gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz, çekimi yapan hekimlerinin kadın olduğunu da hatırlatırım.

Kadıköyde Nikah Dairesinin karşısında Sonomed'de anestezi olmadan çektirdim. Çok güvendiğim bir kuruluş, ultrasonlarımı da aynı merkezde yaptırmış idim, Hiç ağrı hissetmedim, çekimden önce 10 dakika kadar bana bilgi verdiler, sonrasında da herhangi bir problem yaşamadım, 500 TL gibi bir ücret ödedim sanırım,

Back
X