- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.144
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
Merhaba bu ay hsg cektircem bana ve cektirecek diğer arkadaşlara konu ile alakali bilgi verir misiniz? Nerede cektirdiniz aci olduğu ve fiyat bilgisi nedir ayrıca randevu nasil aldiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba bu ay hsg cektircem bana ve cektirecek diğer arkadaşlara konu ile alakali bilgi verir misiniz? Nerede cektirdiniz aci olduğu ve fiyat bilgisi nedir ayrıca randevu nasil aldiniz?
Hamile değilmisiniz?Merhaba bu ay hsg cektircem bana ve cektirecek diğer arkadaşlara konu ile alakali bilgi verir misiniz? Nerede cektirdiniz aci olduğu ve fiyat bilgisi nedir ayrıca randevu nasil aldiniz?
Hamile değilmisiniz?![]()
MAşallahkonuyu yazdıktan sonra hamile olduğumu öğrendim çok korkuyordum çok şükür gerek kalmadı tesekkürerl![]()
[ı]
maşallahAllah sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah. Probleminiz var mıydı?[/ı]
Ohh ne güzel. Allah bizede tattırsın bu güzel duyguyu inşallahrahim tersliğim var. Bir oğlum var 4 yaşında doğumdan sonra 6 ay düzdü sonra yine döndü 9 aydır bebeğimiz olmuyordu dr. Dönerken tüpler tıkanmış olabilir demişti. çok şükür tıkanmamış demek ki gerçi mantarım varmış onu temizledik bu ay ve tsh yükskti onda da ilaç kullanıyorum çok şükür baya düştü. Böyle..![]()
Ohh ne güzel. Allah bizede tattırsın bu güzel duyguyu inşallah![]()
Bende bu hafta başkentte cektirecem anestezili rahme verilen ilacı istediler mi senden yoksa hastane mi karşılıyor ?başkent üniversitesi hastanesi _ 250 tl hsg çekim ücreti ..
acısını anlatmiyim zaten derim,narkozlu olun tavsiyemmmm ..![]()
Hepsi dahil hastane 250idiBende bu hafta başkentte cektirecem anestezili rahme verilen ilacı istediler mi senden yoksa hastane mi karşılıyor ?
İlacı dışardan getir demediler yani tamam çok teşekkür ederimHepsi dahil hastane 250idi