arkadaşlar bu konu hakkında sitede net bir fikir belirtilmemiş yani hem günü hem hsg sonrası korunma durumu farklılık göstermiş bilgilenmek ve bilgilendirmek açısından hsg çekilen arkadaşların bilgilerini paylaşmalarını rica ediyorum adetin kaçıncı günü çekildikleri o ay içinde korunmanın şart olup olmadığını yani bu konu hakkında bilgileriniz paylaşırsanız ben dahil çekilmeyi düşünen birçok kişiye ışık tutmuş olacağınız kanısındayım şimdiden paylaşımlarınız için teşekkür ediyoruma.s.a.s.a.s.
canım ilk ben yazayım bari benim doktorum adetimin nezaman azalacagını sordu bende 4 günü dedim ozaman 4 günü çekelim dedi 31 temmuzda akşam üstü gittim acayip korku :çok üzgünüm:halindeydim dktr çekecegi zaman korkma eger bir sorun yoksa hiç hissetmiyeceksin dedi ama nerde çok agrım oldu bagırdım senağlamaagladım 2 tüpümde tıkalıymış açtı ama ben öldüm yani işlem bittikten sonra ayaga kalkamadım 15dakika masada öylece yattım :a015:daha sonra eczaneden agrı kesici alıp içtim yani anlıcan benim kötü geçti 2 gün kendime gelemedim şimdiki aklım olsa anestesiyle çektirirdim son olarak canım ilişkiyi yasaklanmadı bende allah çektirçek olanların yardımcısı olsun...
aabeyazmelek merhaba,
yazdıklarını okuyunca şaşırdım 2 tüpüm tıkalıydı açıldı demişsin hsg de nasıl açıldı anlamadım.biraz açar mısın lütfen?sevgiler..
merhaba canım hsg zaten tıkalıysa yapışıksa kısacası bir problem olup olmadıgını bakmak için yapılıyor ilk olarak igneli ilaç veriliyor daha sonra bir problem olup olmadıgına bakılıyor sonra igneyle açıyorlar bana ögle yapıldı yani.. umarım açıklayıcı bir cevap olmuştur başka sorun varsa sorabilirsin canım kendine dikkat et..
cevabın için teşekkür ederim ama hsg ben de çektirdim,benim anlamadığım hsg sonrası tıkalı olan tüp veya tüpler açılmaz ki.laparoskopi yöntemiyle açılıyor benim bildiğim daha doğrusu doktorum öyle söyledi.bu yüzden sordum seninkiler nasıl açıldı diye..sanırım çok tıkalı değillerdi hafif tıkanıklıktaydı o yüzden açıldılar öyle mi?
arkadaşlar bu konu hakkında sitede net bir fikir belirtilmemiş yani hem günü hem hsg sonrası korunma durumu farklılık göstermiş bilgilenmek ve bilgilendirmek açısından hsg çekilen arkadaşların bilgilerini paylaşmalarını rica ediyorum adetin kaçıncı günü çekildikleri o ay içinde korunmanın şart olup olmadığını yani bu konu hakkında bilgileriniz paylaşırsanız ben dahil çekilmeyi düşünen birçok kişiye ışık tutmuş olacağınız kanısındayım şimdiden paylaşımlarınız için teşekkür ediyoruma.s.a.s.a.s.
slm arkadaşlar ben iki kez çektirenlerdenim..ilk bebeğimden önce çektirdiğim,yedi yıl filan oldu inanılmaz zordu bi daha asla dedim ama büyük konuşmuşum....ikinci bebeğimde tedavi gerektirince aynı doktorum yine istedi....ama bu defa çok kolay geçti ikisindede tüplerim açık çıkmıştı ama doktorum hafif tıkanıklıkların hsg yle açılabileceğini ama sorun büyükse laparoskopi gerektiğini söyledi...korunun demedi bilakis şansımızın yüksek olduğunu söyledi ve ben hemen o ay hamile kaldım şu an iki aylık hamileyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?