HSG ne zaman çektirdiniz ve sonrasında mecburi olarak korundunuzmu?

hadi inşallaahh öyledirr bekleyip görücezz bakalım progestorona bakıldı 49.9 çıktı inşallahh hayırlısı olurr

2 yıllık evliğim.yaşım 38.eşimin ilk sperm testi 2mil.sonra 12 mil.16 mil.38 mil ve en son 66 milyona ulaştı.merak eden arkadaşlara bunu nasıl başardığımızı ayrıca yazarım.haziran ayında izmrde irenbe kliniğinde tüp bebek denemem oldu ve tutmadı.hiç bir dr bana hasg testi yaptırmam gerektiğini söylemedi.araştırmalarım üzerinde milas İZAN HASTANESİNDE HSG ÇEKTİRMEYE gittim.acımayaz diyerek beni masaya yatırdılar ve daha ilacı almadan masadan kalktım içime taktıkları alet bile canımı acıtmıştı.dr süleyman bey çk bozuldu dedim ki anestezi almak istiyrum ki bunu baştan demiştim neyse ertei gün anestezi alarak hsg testimi yaptırdm.bugün 2. günü hala kasıklarımda ağrı var.baygın oldugum için iyice mi basınç uyguladılar ne oldu bilemiyorum.dr hiç bir bilgi vermedi ağzından kerpetenle birkaç bilgi alıp çıktım.paranla bu ülkde rezil olmak diye bişeee var.acımadaki diyen arkadaşlara da hayret ediyorum .paranıza canınız acısın arkadaşlar basın parayı anestezi alın canınızın yanmasından iyidir.buradaki yorumlara bakıyorum korunmak gerekiyormuş ilk ay malum dr umuz bize böle bişeeey demedi .dua edin arkadaşlar çok ciddi çalışıyoruz yani beslenme ve ne gerekiyorsa inşallah normal yolla hamile kalırım

acısız versiyonu yok muu....................... lokal anestezi ile olmuyor mu?

Merhaba
İnternette okadar saçma bilgiler dolaşıyor ki.hsg mi bugün çektirdim anestezisiz ve okadar kolaydiyki.okudugum yorumlar yüzünden cok korkarak gittim ama normal bir doktor muayenesi gibiydi.korkmayin bayanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…