HSG RAHİM FİLMİ ACİLLLL

Merhaba cekildinizmi rahim flimi bende 23 de gidicem doktora hsg flimmi için hemen sıra veriyorlarmi acaba devlette

Merhaba cekildinizmi rahim flimi bende 23 de gidicem doktora hsg flimmi için hemen sıra veriyorlarmi acaba devlette
doktor hsg için kayıt açıyo sonra sen adet olduğunda doktorun verdiği santral numarasını arıyorsun hsg çekilicem adetim tahminen şu tarihte bitmiş olur diyorsun onlar da sana o tarihten sonraki herhangi bir günü veriyor. gitmeden 1 gün önceki beta değerini de istiyorlar sağlık ocağında yaptırdığın değeri gösterince hsg’ye alıyorlar seni. her hastanede süreç böyle mi işliyor bilemem ama benim gittiğim devlet hastanesi böyleydi. ha bir de işlemden 1 saat önce ağrı kesici alman lazım. içmeden içeri almıyorlar zaten.

Teşekkür ederim ilk defa cekilecegim bu bilgi aydınlattı beni sagolasin

Hg
Hsgyı cektımız mi

Hsg hiç ağrılı bişey değil ben bir şey kullanmadım sonrasında şişkinlik gibi bir ağrı oldu ertesi gün geçti korkmanızı gerektirecek bir şey yok. Geçmiş olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…