- 12 Temmuz 2019
- 146
- 125
- 18
- 30
- Konu Sahibi Deniz Gezmis
-
Aşılama nasıl oluyo cnm devlet hastanesinde mi yapiliyoBen geçen sene Aralık’ta çektirdim sonuçlarım temizdi ama henuz hamile kalamadım bizdede sorun yok. Bu isler gerçekten nasip rabbim ol demeden ne yaparsan yap olmuyo 2 senedir bende denemedigim şey kalmadi klomen falan kullandim ben adetlerim düzenli olduğu halde . Bu ay aşılama yaptircam insallah bu kez nasip olur
Ücreti ne kadar bide özelde yaptirsanAşılama nasıl oluyo cnm devlet hastanesinde mi yapiliyo
Aşılama devlettede özelde de yapılıyor yumurtlama günü belirlenip eşinin spermi size aşılanıyor kullanılması gereken ilaç ve ilgneler var ..Aşılama nasıl oluyo cnm devlet hastanesinde mi yapiliyo
Anladım cnm sağolAşılama devlettede özelde de yapılıyor yumurtlama günü belirlenip eşinin spermi size aşılanıyor kullanılması gereken ilaç ve ilgneler var ..
Fiyatlarıda değişiyor özelde 3.000 olanda var 1.500 olanda var . Devlette de sadece ilaçlara para veriyorsun , pahalı olanlar ilaçlar zaten .
Slm kızlar ben iki ay önce rahim filmi çektirdim doktorum en fazla 3 ay içinde hamile kalırsın demişti çektirdikten sonra iki ay adet oldum çok üzülüyorum bütün tahlillerim temiz esiminkilerde temiz hiç bı sorun yok neden olmuyo anlamıyorum benim gibi olan varmı kızlar siz rahim filmi çekildikten ne kadar sonra hamile kaldınız bide adetlerim çok düzenli 28 günde bir olurum hiç şaşmaz doktorum klomen bile yazmadı gerek yok kendiliğinden kalırsın diye tuplerimin ikisinde de hafif tıkanıklık varmış açıldı film çekilirken çok kafaya takıyorum hiç hamile kalamicakmisim gibi geliyo Kasım'da 2 yıl olucak evleneli 24 yaşındayım yorumlarınızi bekliyorum kızlar
Benimde bir dusugum var ama filmden önce düşük yaptım Nisan'da ondan sonra bidaha hamile kalamadimBen Şubat ayında çektirdim aynı ay hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı
Gebe Kaldınız mıSlm kızlar ben iki ay önce rahim filmi çektirdim doktorum en fazla 3 ay içinde hamile kalırsın demişti çektirdikten sonra iki ay adet oldum çok üzülüyorum bütün tahlillerim temiz esiminkilerde temiz hiç bı sorun yok neden olmuyo anlamıyorum benim gibi olan varmı kızlar siz rahim filmi çekildikten ne kadar sonra hamile kaldınız bide adetlerim çok düzenli 28 günde bir olurum hiç şaşmaz doktorum klomen bile yazmadı gerek yok kendiliğinden kalırsın diye tuplerimin ikisinde de hafif tıkanıklık varmış açıldı film çekilirken çok kafaya takıyorum hiç hamile kalamicakmisim gibi geliyo Kasım'da 2 yıl olucak evleneli 24 yaşındayım yorumlarınızi bekliyorum kızlar
Evwt hamileyim . Çok şükürGebe Kaldınız mı
Canım herşey nasip Rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman olur bende 2 senelik evliyim hsg çekildiğim ay hamile kaldım ama kimyasal oldu malesef sonra üstüne tekrar hamile kaldım eğer nasip olacaksa önüne hiç birşey geçemez Rabbim inşAllah en kısa zamanda nasip etsinSlm kızlar ben iki ay önce rahim filmi çektirdim doktorum en fazla 3 ay içinde hamile kalırsın demişti çektirdikten sonra iki ay adet oldum çok üzülüyorum bütün tahlillerim temiz esiminkilerde temiz hiç bı sorun yok neden olmuyo anlamıyorum benim gibi olan varmı kızlar siz rahim filmi çekildikten ne kadar sonra hamile kaldınız bide adetlerim çok düzenli 28 günde bir olurum hiç şaşmaz doktorum klomen bile yazmadı gerek yok kendiliğinden kalırsın diye tuplerimin ikisinde de hafif tıkanıklık varmış açıldı film çekilirken çok kafaya takıyorum hiç hamile kalamicakmisim gibi geliyo Kasım'da 2 yıl olucak evleneli 24 yaşındayım yorumlarınızi bekliyorum kızlar
Canım bende Ağustos’ta rahim filmi çektirdim eylülde hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu ve adet dengem çok bozuldu normalde 25 26. Günde adet olurum 32. Günde oldum kimyasal sonrası sen böyle birşey yaşadınmı benimde ocakta iki sene olacak evlendiğim .Canım herşey nasip Rabbim ne zaman nasip ettiyse o zaman olur bende 2 senelik evliyim hsg çekildiğim ay hamile kaldım ama kimyasal oldu malesef sonra üstüne tekrar hamile kaldım eğer nasip olacaksa önüne hiç birşey geçemez Rabbim inşAllah en kısa zamanda nasip etsin
Evwt hamileyim . Çok şükür
Hsg den 3 gün sonra başladık . Gün aşırı ilişki .Merhabalar hayırlı olsun öncelikle. Bende haftasonu çektiricem HSG . rahim filminden sonra gün aşırımı birlikte oldunuz ? ovulasyon testiyle takip mi ettiniz ? ekstra bişey yaptınız mı ?
Yok canım ben kimyasal üstüne hemen hamile kaldım tekrarCanım bende Ağustos’ta rahim filmi çektirdim eylülde hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu ve adet dengem çok bozuldu normalde 25 26. Günde adet olurum 32. Günde oldum kimyasal sonrası sen böyle birşey yaşadınmı benimde ocakta iki sene olacak evlendiğim .
Adet görmeden mi kaldın hemen canımYok canım ben kimyasal üstüne hemen hamile kaldım tekrar
Valla canımbende çektirdim 3 ay önce adetim düzensizleşti gebelikten ziyade geçen ay7 gün bu ay 23 gün gecikti şuan hastayımSlm kızlar ben iki ay önce rahim filmi çektirdim doktorum en fazla 3 ay içinde hamile kalırsın demişti çektirdikten sonra iki ay adet oldum çok üzülüyorum bütün tahlillerim temiz esiminkilerde temiz hiç bı sorun yok neden olmuyo anlamıyorum benim gibi olan varmı kızlar siz rahim filmi çekildikten ne kadar sonra hamile kaldınız bide adetlerim çok düzenli 28 günde bir olurum hiç şaşmaz doktorum klomen bile yazmadı gerek yok kendiliğinden kalırsın diye tuplerimin ikisinde de hafif tıkanıklık varmış açıldı film çekilirken çok kafaya takıyorum hiç hamile kalamicakmisim gibi geliyo Kasım'da 2 yıl olucak evleneli 24 yaşındayım yorumlarınızi bekliyorum kızlar
O ay kalmıstım canmSlm kızlar ben iki ay önce rahim filmi çektirdim doktorum en fazla 3 ay içinde hamile kalırsın demişti çektirdikten sonra iki ay adet oldum çok üzülüyorum bütün tahlillerim temiz esiminkilerde temiz hiç bı sorun yok neden olmuyo anlamıyorum benim gibi olan varmı kızlar siz rahim filmi çekildikten ne kadar sonra hamile kaldınız bide adetlerim çok düzenli 28 günde bir olurum hiç şaşmaz doktorum klomen bile yazmadı gerek yok kendiliğinden kalırsın diye tuplerimin ikisinde de hafif tıkanıklık varmış açıldı film çekilirken çok kafaya takıyorum hiç hamile kalamicakmisim gibi geliyo Kasım'da 2 yıl olucak evleneli 24 yaşındayım yorumlarınızi bekliyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?