HSG RAHİM FİLMİ GİRENLER ACİL

Antibiyotik kullanın doktorunuz verdiyse. Ben hem hsg sonrası hem de opu sonrası kullandım. Enfeksiyon işleri şakaya gelmez. Sonrasında çok uzun zaman kurtulmaya çalışırsınız süreciniz uzar ve daha çok ilaç tüketmek zorunda kalırsınız.

Merhaba kızlar az önce hsg den cıktım doktorum tetradox diye bir antibiyotik yazdı ama çok ağır bi antibiyotik yan etkileri de var enfeksiyon riskine karşın kullan dedi yarın baska kadin doguma gidip farkli bir antibiyotik yazdirmayi dusunuyorum. Siz hangi antibiyotikleri kullandiniz hsg ye girip cikanlar cevap verebilir mi lütfen 😟
Bana monodox ve azax verdi ikisinide içtim benim 2 tüpümde tıkalıymış sol tarafı açtılar ama yumurtalık tarafından geçiş olmamıştı enfeksiyondan dolayı ilaçlarımı düzenli kullandım klomen ovitrellede kulladim hamdolsun hamileyim isteyen herkese nasip etsin rabbim insAllah

Hayırlı olsun rabbim sağa salim bebegini kucagina almayi nasip etsin kuzum 🥰
Bana monodox ve azax verdi ikisinide içtim benim 2 tüpümde tıkalıymış sol tarafı açtılar ama yumurtalık tarafından geçiş olmamıştı enfeksiyondan dolayı ilaçlarımı düzenli kullandım klomen ovitrellede kulladim hamdolsun hamileyim isteyen herkese nasip etsin rabbim insAllah

Bende hsg den sonra mecburen kullandım, sonrasında ona rağmen enfeksiyon kaptım cok cok zordu . Yani yerinizde olsam kullanırım ama aynı zamanda probiyotik veya kefir tarzı ürünler tüketmenizi öneririm, ben kullanmadığım için sonrasında bağırsak fonksiyonlarim baya bozulmuştu, yine kefirle cok uzun sürede topladim
Canım hsg den ne kadar süre sonra enfeksiyon kaptın belirtiler ne zaman basladı

Canım hsg den ne kadar süre sonra enfeksiyon kaptın belirtiler ne zaman basladı
1 2 gün sonra olması lazım ya ,yaklasik 1 sene geçti tam hatırlayamıyorum ama çekilen yer hiç steril değildi aslında o yüzden olduğunu düşünüyorum. Kanda crp m bayagi yükselmişti, uzun bir sure sonra normale döndü.

Back
X