hsg rahim filmi tecrübesi olanlar

yani hsg den sonra hemen beklemeden klomen mi kullandın canım
yani aşamaları yazarmısın neden klomen kullanılıyor yumurtanın olgunlaşması için mi

Klomen ve çatlatma iğnesini nasıl kullansın acaba yani adetin kaçıncı günü başladın kaç gün sürdü kist oluşma ihtimali varmış diye okudum verilen doz ne kadardi
Adetin 5. Günü başladım 5 gün 1 adet kullandım adetin 15. Günü iğne oldum kist olma ihtimali var evet ama bende çok şükür olmadı

kızlar günaydın
inşallah bu ay olumlu sonuç alırsınız. benimde adetim 1 gün geçti evde test yaptım ama negatif çıktı :( bugün boynumda fıtık olduğu için fizik tedaviye başlıcam. kan testi yaptırsam mı bilemiyorum fizik tedavinin eğer hamileysem zararı olabiliyormuş. bir taraftanda diyorum eğer hamile olsaydım idrar da çıkardı. 17 martta yumurtam çatladı. geç döllenme olamaz. offffffffffff sanırım bu ay da olmadı :(

selamunaleykum arkadaşlar ben de filmi bugün çektim, çekmeden evvel burdaki paylaşımlardan destek aldım. anestezi istemedim sonunda dikme kesme işlemi yok . iyi ki almamışım . sabah gittik doktorun verdiği ilaçları aldık . acilde Ağrı kesici yine yapıp h s g ye girdim rahmin Ağzına bir alet yerleştirilip ilaç yollanıyor . bir iki dk Ağrı sı var oda adet Sancısı gibi o an sabrederseniz gerisi kolay 5 dk Sürüyor toplamda . kanama oluyor sadece .asla anestezi düşünmeyin önümüzde ne var bilmiyoruz basit bir işlem için anestezi alırsak halimiz ne olur! Allah hepimiZe güç kuvvet versin.

hahahahaha :) evet canım igne oldum.12.gunu kan testi yaptırdım degerim 10 çıktı.14.gun test yaptırdım degerim 53 çıktı.doktorum yuksek ihtimal hamilesin dedi :) hala net olarak demedi yaaaa :) çok garantici birisi. bugun öglen yine gidip kan vericem.eger degerim katlayarak attıysa evet hamileyim diyecem artık :) sen nasılsın canım?

hahahahaha :) evet canım igne oldum.12.gunu kan testi yaptırdım degerim 10 çıktı.14.gun test yaptırdım degerim 53 çıktı.doktorum yuksek ihtimal hamilesin dedi :) hala net olarak demedi yaaaa :) çok garantici birisi. bugun öglen yine gidip kan vericem.eger degerim katlayarak attıysa evet hamileyim diyecem artık :) sen nasılsın canım?

ayyyy çok sevindim yaaa inşallah bir problem çıkmaz. neyse sen içini ferah tut Allahın izniyle değerlerin yükselecek.darısı başımızaartık. benim adetim yeni bitti canım. bu perşembe dr a gidicem. 25 nisan da adet olcam. tabiki hamilelik gibi bi durum olmazsa. dr hsg derse hsg çektiricem yoksa aşılama yaptırıcam.

Back
X