hsg rahim filmi tecrübesi olanlar

Bu mesaji yazmak boynumun borcu cunku 13ay bende cocuk olmuyo diye depresyona girdim cok aci cektim.arkadaslar benim testlerim ve esimin testi oldukca iyi cikmisti.sadece rahim filmim kalmisti.13.ay yani subatta cektirdim.kanamam agrim hic biseyim olmadi tupler acik cikti.ve hesaplarima gore 5gun sonra hamile kaldim.suan 3haftaligim.Allah kismet ederse bir evladim olacak.rahim filmi tupler acik olsa bile dogurganligi arttiriyor bence.bu hamileligim tesaduf olamaz.Rabbim isteyen her kuluna nasip etsin.hepinizin duacisiyim ...

Bende yaptırdım test 11. Ayda tupler acuk cıkgı cok korkulacak bışey deilöiş ama biraz sancılıydı. Henuz hamule ılmak nasıp olmadı.:(

desirrem desirrem Bunalımlardayım :confused::confused: adet oldum yine hemde 3 gün erken. 9 martta olmam lazımdı 5 martta oldum sinir oluyorum yaa :( şimdi bitmesini bekliyorum. doktorumla konuştum bu ay da denicem olmazsa aşılama yapılacak. sen ne durumdasın

T tanem36 binno binno Bice Bice kızlar gunaydın nerelerdesiniz? hiç sesiniz çıkmıyor...
Canımm ben uzun zamandır girmedim hiç siteye. Güzel haberim yok malesef :( adet oldum yine 2.gün gittim doktora klomen verdi yarın bitiyo öbürgün kontrole gidicem. Yumurta takibiyle devam etcez yani. Doktor aşılama teklif etti ama bu ay normal yoldan deniycem.

desirrem desirrem Bunalımlardayım :confused::confused: adet oldum yine hemde 3 gün erken. 9 martta olmam lazımdı 5 martta oldum sinir oluyorum yaa :KK43: şimdi bitmesini bekliyorum. doktorumla konuştum bu ay da denicem olmazsa aşılama yapılacak. sen ne durumdasın
benimde bat bugun.kesin regl olucam.çunku hamilelikle ilgili hiçbir belirtim yok.aksi gibi karın agrım var yani akşama kadar olurum diye duşunuyorum.benimde moralim bozuk :( bu ay için doktorum regl olursan 3.gunu gel ilaca başlayalım dedi.hayırlısı hepimize canım.

Canımm ben uzun zamandır girmedim hiç siteye. Güzel haberim yok malesef :KK43: adet oldum yine 2.gün gittim doktora klomen verdi yarın bitiyo öbürgün kontrole gidicem. Yumurta takibiyle devam etcez yani. Doktor aşılama teklif etti ama bu ay normal yoldan deniycem.
bende giriyorum siteye ama sanki o zaman daha çok stres yapıyorum gibi geliyor.belki girmemek gerek.benimde bat bugun.karın agrım var.akşama kadar regl olurum.hamilelikle ilgili hiçbir belirtim yok zaten.bu ay normal yolla olmazsa adetin 3.gunu gel ilaca başlayalım ve yumurta takibi yapalım demişti doktorum.

merhabalar, hsg sonrası adet gecikmesi yaşadınız mı ? 28 günde bir olurum hiç değişmez ama gecikti. biliyorum akla hemen gebelik gelecek ama mümkün değil. ilişki bile olmadı doğru düzgün. olunca da korunduk zaten. yumurta çatlamayınca gecikme oluyormuş. birde bu çıkmasın başıma. artık çok yoruldum, korkuyla yaşamaktan. hiç adet belirtisi yok. bugün olmam gerek.

merhabalar, hsg sonrası adet gecikmesi yaşadınız mı ? 28 günde bir olurum hiç değişmez ama gecikti. biliyorum akla hemen gebelik gelecek ama mümkün değil. ilişki bile olmadı doğru düzgün. olunca da korunduk zaten. yumurta çatlamayınca gecikme oluyormuş. birde bu çıkmasın başıma. artık çok yoruldum, korkuyla yaşamaktan. hiç adet belirtisi yok. bugün olmam gerek.
hsg sonrası bende gecikme olmadı canım.benimde bugun olması gerek.zaten hamilelikle ilgili hiçbir belirtim yok.akşama kadar olurum herhalde diye bekliyorum bende kafayı yemiş bir halde :(

hsg sonrası bende gecikme olmadı canım.benimde bugun olması gerek.zaten hamilelikle ilgili hiçbir belirtim yok.akşama kadar olurum herhalde diye bekliyorum bende kafayı yemiş bir halde :KK43:
bende de hiç mi hiç adet belirtisi yok. belki sen gebe kalırsın canım korunmadıysan. hayırlısı inşallah

bende de hiç mi hiç adet belirtisi yok. belki sen gebe kalırsın canım korunmadıysan. hayırlısı inşallah
yok canım korunmadık.hsg den sonra özellikle yumurtlama gunleri ilişki olmasına daha çok dikkat ettim.sen niye özellikle korundun onuda anlamadım.inşallah şuan bende gebelik vardır canım çunku çok istiyorum.senin içinde hayırlısı canım allah gönlune göre versin.

yok canım korunmadık.hsg den sonra özellikle yumurtlama gunleri ilişki olmasına daha çok dikkat ettim.sen niye özellikle korundun onuda anlamadım.inşallah şuan bende gebelik vardır canım çunku çok istiyorum.senin içinde hayırlısı canım allah gönlune göre versin.
eşim çok hastaydı canım :) spermlere zarar veriyo grip. ateşi falan fazlaydı. yine düşük yapmaktan korktum açıkçası. zaten 2. kürtajın üstünden sadece 2 ay geçmişti. 3 ay normalde korunma süresi. benim 2 kaybım var malesef canım. pıhtılaşma yüzünden. bir daha yaşamak istemiyorum Allahın izniyle.

eşim çok hastaydı canım :) spermlere zarar veriyo grip. ateşi falan fazlaydı. yine düşük yapmaktan korktum açıkçası. zaten 2. kürtajın üstünden sadece 2 ay geçmişti. 3 ay normalde korunma süresi. benim 2 kaybım var malesef canım. pıhtılaşma yüzünden. bir daha yaşamak istemiyorum Allahın izniyle.
ayyy canım benim çok geçmiş olsun. çok da haklısın korkmakda. grip konusunda da haklısın hamilelikte de annenin grip olması çok tehlikeli allah korusun.canım inşallah bundan sonra hayırlısıyla olur herşey.

ayyy canım benim çok geçmiş olsun. çok da haklısın korkmakda. grip konusunda da haklısın hamilelikte de annenin grip olması çok tehlikeli allah korusun.canım inşallah bundan sonra hayırlısıyla olur herşey.
amin canım, hepimiz için hayırlı evlat versin Allah.

Back
X