hsg rahim filmi tecrübesi olanlar

Hsg o kadar zor degil aslinda o an icin.sanirim karnim acti o yuzden tansiyonum dustu.boyle yorumlar okuyarak girdigim icin psiklojm bozulmustu.ama hersey Allah.tan geliyor herkesin hayattaki sinavi ayri.bugunlerde gececek insallahh

Bende pazartesi gitcem öğrenince yazarım.benim kahverengi akıntı iki gündür devam ediyo. Neden acaba canım sendede varmı
Bende kanama yada akıntı çok olmadı.Röntgenden sonra verdikleri pede 1 saat sonra baktığımda az bir kahverengi leke vardı.Bir iki gün peçeteyle sildiğimde bi damla kahverengi akıntı görüyordum.Röntgen çektirdiğim günün akşamı biraz adet agrısı gibi agrım oldu ama çok rahatsız edici bir agrı degildi.Şimdide yumurtlama dönemimdeyim.BAT 12.02.2015. Tek dileğim o gün geldiğinde regl olmamak.Duacıyım.

Ben de persembe yaptiricam korkuyorum :KK43: insallah iyi olur hepimiz icin..
hiç korkma canım gerçekten. yazmıştım ben yaşadıklarımı.benim agrı eşigim çok duşuktur buna ragmen hiçbişey duymadım acı anlamında.korkarsan kendini sıkarsın.zaten yaptıkları bişey yok.smear testindeki gibi kaşıkla rahim agzını açıyorlar sonra içeri sıvı veriyorlar hepsi bu.dua et allah yardımcın olacaktır.

Bende sonucumu aldım bugün tüpler açıkmış. Herşey gayet normal. Peki neden olmuyor :KK43:
doktorum bana başka testlerde vermişti.henuz onları yaptıramadım.en çok korktugum hsg idi. o yuzden onunla başladım.rontgeni çeken doktor tüpleriniz açık sorun yok dedi.ama sol tarafta et beni gibi bişey varmış.ama tek tüpü kapalı, tek tüpü kapalı olanlar bile hamile kalabiliyor. kalamıyor olmamızın tek sebebi aşırı stres yapıyor olmamız. gerçekten fazlasıyla etkiliyormuş hamile kalmayı.

arkadaşlar sizlerden bir ricam var. bu toğiğe yazanların çogu ( ben dahil ) bu ay hsg çektirdik. okuduğum çoğu yorumda ve doktorların söylediklerine dikkat ettiğimde şunu farkettimki hsg çektiren kişilerin %90' ı çektirdikleri ay gebe kalmış.ilk 3 ay içinde gebe kalma oranı oldukça yüksekmiş.bu ay çektiren arkadaşlar birbirimizi haberdar edelim. inşallah hepimiz birbirimize güzel haberler veririz.

hiç korkma canım gerçekten. yazmıştım ben yaşadıklarımı.benim agrı eşigim çok duşuktur buna ragmen hiçbişey duymadım acı anlamında.korkarsan kendini sıkarsın.zaten yaptıkları bişey yok.smear testindeki gibi kaşıkla rahim agzını açıyorlar sonra içeri sıvı veriyorlar hepsi bu.dua et allah yardımcın olacaktır.

Cok tesekkurler destegin icin canim icimi rahatlattin. Insallah iyi olur sonucu Allah her isteyene hayirli evlat nasip etsin beklemek cok zor.yillardir bekleyenler de var Allah herkesin yardimcisi olsun. Su persembe gecse de hayirlisiyla..

Back
X