- Konu Sahibi kediiiiiiiiii
İnşallah hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bisey sorcam daha once gebelik geciren birinin tupleri kapali olurmu
Senin durum ne canım ?Oo sen daha cok kucuksun canim benim. Sikma canini hic olur senin. Bi sorun var mi peki canim doktor ne diyo? Rahim filminden sonra olur insallah digerlerine gerek kalmaz.
Merhaba, hsg cekiminden sonra hic bir sorunu olmayanlari genelde 6 ay kadar bekletiyolar o sirada yumurtlama takibi oluyor. Daha sonra da asilamaya gecilebiliyor. Yada hicbir sorun yoksa yasin gencse bekleme suresini uzatabiliyor doktor. Ama yas buyukse daha da erken asilama yapilabiliyor. Ama rahim filmi sonrasi hamile kalan cok var. Benim en yakin arkadasim hemen hamile kaldi 1 bucuk yildir olmuyordu hic sorun yoktu cektirdi diger ay hamileydi.
İnşallah olur canım hep kafamıza takmaktan oluyo. Tvde görüyom doğup çöplere atıyolar oraya buraya bırakıyolar bizde olsun diye kendimizi parçalıyozteşekkür ederim inşallah olur evet yaşım var 32 yaşındayımumarım hamile kalırım işlem yapılmadan
İnşallah olur canım hep kafamıza takmaktan oluyo. Tvde görüyom doğup çöplere atıyolar oraya buraya bırakıyolar bizde olsun diye kendimizi parçalıyozallahım isyan etmiyorum ama bazen çok bunalıyorum artık
bende 35 yaşındayım canım malesefteşekkür ederim inşallah olur evet yaşım var 32 yaşındayımumarım hamile kalırım işlem yapılmadan
Senin durum ne canım ?
Arkadaşlar merhaba, findikzadedeki radyomar 1-2 aydır çekim yapmıyor. Bakırköy şubelerine yönlendiriyor orda da balon sistemi uygulanıyor biraz ağrılı bir sistem. Ben çok araştırdım makina çok önemli tabiki çeken kişide işinde uzman olması gerekiyor eğer bütçeniz özele gitmeyi elveriyorsa kesinlikle sislideki echomar ı tavsiye ederim dr cevat bey işin ehli ve son sistemi kullanıyor bende vajinusmus var ve cevat bey o kadar nazik yaklaştı ki beni çok rahatlattı hiç bir ağrı hissetmedim kesinlikle oraya girmenizi tavsiye ederim. Korkulacak hiç bisey yok arkadaşlar
Aslinda kafadan atip rahat olsak cozulcek ama yapamiyoruz ki.Arkadaşlar bende pazartesi çektirdim okmeydanı ssk dan.Abartılan bir agrı yok kendinizi sıkmayın.Bende özelde 600 tl fiyat aldım.Iyiki vermemişim.Sadece içeriye giren sıvı biraz ağrı yapıyor oda 1 dakika.Derin derin nefes alın.Bu gün 9 yıl boyunca deneyipte bebeği olmayan bir arkdaşımın bebeği oldu çünkü vazgeçmişti artık.Yani kafasından çıkartmıştı bu fikri...
canım senin yarındı dimi randevu? bende fulya'da açık emar'a gitmiştim.yarın eminim sende gerçekten stres yaptığım kadar değilmiş yazacaksın inşallah.hiç canın acımadan 4 dk da bitecek herşey.Allah yardımcın olsun.Merhaba canim
Bende ilk once bakirkoye gidecektik boyle bi durum oldugunu ogrenince echomara gitmeye karar verdim. Yarin randevum var insallah guzel gecer iyi sonuc alirim. Stresliyimm bakalim yarini atlatirsam guzel olcak.
canım senin yarındı dimi randevu? bende fulya'da açık emar'a gitmiştim.yarın eminim sende gerçekten stres yaptığım kadar değilmiş yazacaksın inşallah.hiç canın acımadan 4 dk da bitecek herşey.Allah yardımcın olsun.
hiç korkma bebeğini düşün. olacak inan buna. aklına biz gelelim acımıcak demişlerdi dersin. eğer acırsa yarın gelip bize kızarsın :) korkmak yok yola devam :)Evet canim yarin benim randevum.heyecanliyiminsallah yarin guzel seyler yazarim burda. Allah razi olsun canim.
hiç korkma bebeğini düşün. olacak inan buna. aklına biz gelelim acımıcak demişlerdi dersin. eğer acırsa yarın gelip bize kızarsın :) korkmak yok yola devam :)
merhaba canım.bende aynı seyleri söyluyorum korkulacak hiçbişey yok.ben geçen hafta çektirdim.hiçbir agrı sızı duymadım ve dediğin gibi benim kanamam falanda olmadı. benim merak ettiğim ( özellikle sağlık merkezinde çalışıyorum dedin diye ) hsg den sonra ilk aydan hamile kalan bayanlar oranı fazla mı?benim yaşım 35 ve artık korkuyorumHSG İÇİN YARDIMCI OLABİLİRİM KIZLAR merhaba KORKMAYIN
lütfen hsg den korkmayın hemde asla o söylenen hurafeleri bir kenara bırakın asla ve asla ağrı sızı yanma kanama yok bu konuda her türlü açıklama için yardımcı olurum. inşallah rabbim hepinizin anne olmasını nasip eder soru sormak isteyen ayrıntı isteyen bana demre19@hotmail.com adresinden ulaşabilir. soru sorabilir ayrıca sağlık merkezinde çalışıyorum her türlü yardımda bulunabilirim fiyat dahilisteyenler bana mesaj atsın aktif olarak cevap verebilirim aranızdan bir kişiye yardımcı olsam ne mutlu bana
![]()
Bide biz kafamızdan bu stresi atabilsek olcak inşallah canım yaa.Arkadaşlar bende pazartesi çektirdim okmeydanı ssk dan.Abartılan bir agrı yok kendinizi sıkmayın.Bende özelde 600 tl fiyat aldım.Iyiki vermemişim.Sadece içeriye giren sıvı biraz ağrı yapıyor oda 1 dakika.Derin derin nefes alın.Bu gün 9 yıl boyunca deneyipte bebeği olmayan bir arkdaşımın bebeği oldu çünkü vazgeçmişti artık.Yani kafasından çıkartmıştı bu fikri...
Anladim canim. Aslinda biseyin yok. Benimde arkdasin prolaktini yuksekti hamile simdi rahim filminden sonra kaldi. Benimde 1 yildir olmuyo. Bi sorun yok esimde bende de. Bi tek rahim filmi kaldi onda da bisey cikmaz insallah. Esin de kontrol oldumu canim