- 26 Mayıs 2014
- 35
- 2
- 13
- Konu Sahibi kediiiiiiiiii
ben filmi yeni çekindim cuma gunu dikkat etmem gerekenler neler ve çekinip hamile kalan arkadaşlar varmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben filmi yeni çekindim cuma gunu dikkat etmem gerekenler neler ve çekinip hamile kalan arkadaşlar varmı?
Merhaba, ben HSG filmi çekilmeden önce buradan faydalandım, tecrübeleri okudum kimi zaman endişelendim kimi zaman korkacak bir şey yokmuş dedim.Ben de tecrübemi paylaşmak istiyorum. Biraz olsun katkı sağlamak istiyorum.Öncelikle belirtmek istiyorum ki abartılacak bir şey değil.Evet biraz acıyor ama adet sancısına benziyor vee çok kısa sürüyor.İşlem biter bitmez de sancı kesiliyor.Masadan gülerek kalktım "Bu kadar mıymış ?" diye.Tıp fak. hastanesinde çekildim anestezi almaya değmez.merhaba bende bu ay gebe kalmazsam çekileceğim merak ediyorum ağrılımı oldu ?birde devlette mi özelde mi yaptırdın?
Rahim filmini çektirdin mi bilmiyorum ama bende fındıkzadede radyatom da çektirdim bahsettiğin yer orasıysa evet 400 tl ama ben çok memnun kaldım çok az bi sazncı oluyo 2 dk falan sürüyo hiç korkma ayrıca çok şükür ne Ağrı kesici aldım nede kanamam oldu inş seninde öyle olurBende çektiricem inş. Önümüzdeki ay. Çok korkoyorum amaa :) fındıkzade de bi yer var oraya gidicem ağrısız oluyomuş çok var giden ama 400 tl yapacak bişey yok.
Sağol canım orayı aradım bakırköy şubesine yönlendiriyorlar ordaki dr da gitmiş güvenemedim açıkcası. Orda ki dr buldum echomar var şişlide gittim konuştum ikna ettiler bu cuma oraya gidicem inş.Rahim filmini çektirdin mi bilmiyorum ama bende fındıkzadede radyatom da çektirdim bahsettiğin yer orasıysa evet 400 tl ama ben çok memnun kaldım çok az bi sazncı oluyo 2 dk falan sürüyo hiç korkma ayrıca çok şükür ne Ağrı kesici aldım nede kanamam oldu inş seninde öyle olur
Zaten makineleri yeniyse eğer adı sanı duyulmuş yerlerin çoğu yeni teknolojiyi kullanıyo zaten sorun yaşıyacağını düşünmüyorum ben burda okuduklarımdan sonra resmen Ağladım film çekilmeden önce ama Anladımki ya bazı kadınların canı bizden tatlı Yada her kadının aynı acımıyo ben 2 dk bi adet Sancısı çektim oda zaten hafif gelmeye başlıyo sonra geçiyo hiç korkma umarım sorunsuz çektirirsin ve güzel sonuçlar alırsınSağol canım orayı aradım bakırköy şubesine yönlendiriyorlar ordaki dr da gitmiş güvenemedim açıkcası. Orda ki dr buldum echomar var şişlide gittim konuştum ikna ettiler bu cuma oraya gidicem inş.
Çok çabalıyoruz inşallah emeklerimizin karşılığını alırız.Benim film sonucunu ve röntgeni hemen verdiler.Ama kendi doktorumu göremedim henüzBende dün çektirdim. Çok ağrım oldu. Sonucu daha almadım hayırlısı. İnş bendr bebeğime kavuşurum artık.
Arkadaslar merhaba araniza yeni katildm.bende hsg cektirmistim biraz agrim oldu ama kendimi cok sktm ayaga kalktiktan sonra tansiyonum dustu istigfar falan.ama o ay hamile kaldm malesef dusuk yaptim Rabbim isteyen herkese nasip etsn