hsg rahim filmi tecrübesi olanlar

Merhaba canım cok tesekkur ederım :) darısı basına : ) benım ailemde ıkız yok.ıkı yumurtam olmustu sanırım ıkısıde catlamıs ve dollenmıs rabbımın mucızesı :) klomen ve catlatma ıgnesının bunda etkısı var mı bılmıyorum.baska ne öğrenmek ıstıyorsan sorabılırsın hıkayemde :)
Ne güzel ikiz he Allah hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin cnm ya... bende 3 gun once yani cumartesi gunu catlatma ignesi vurulmustum benim de 2 yumurtam vardı bende hep ikiz çocuğum un olmasını istiyorum çocukluğumdan beri inşallah olur sağlık li olsun da 1 veya 2 farketmez de işte Allahım hayırlısini versin yeter

P.tesi hsg çektirdim bugün yumurtlama gunum 7 gun bekleyeceksin dedigi icin yumurtlamam oldugu halde bos geçiyorum sizce dogrumu yapiyorum beklemelimiyim?

P.tesi hsg çektirdim bugün yumurtlama gunum 7 gun bekleyeceksin dedigi icin yumurtlamam oldugu halde bos geçiyorum sizce dogrumu yapiyorum beklemelimiyim?

antibiyotik vermediler mi hsg den sonra bana antibiyotik bittikten sonra korunmayı bırak demişti doktor.. bence beklemen doğru olur diye düşünüyorum ..

antibiyotik vermediler mi hsg den sonra bana antibiyotik bittikten sonra korunmayı bırak demişti doktor.. bence beklemen doğru olur diye düşünüyorum ..
Evet verdiler cnm ama ilk defa yumurtlami net bi sekilde hissetmistim o yuzden acaba devam etsemmi dedim. Ama dogru diosun antibiyotik bitsin calismalara devam insallah hayirlisiyla olur ins

Ba
Allah gönlümüze göre versin inşallah..
ben de hsg çektirdim arkadaşlar
antibiyotik kullandım 1 hafta sonra bu ay korun dedi dr. Korundum sonra adet olunca gittim kist var tedaviye başlayacağız dedi .antibiyotik verdi kullanmadım ben de çok sinir bozucu o ay tedaviye baslanicak diye dusunuyosun bi de baktın kist var .önümüzdeki ay tekrar gidicem

Ayy çok güzel ikiz bebek ALlahim bana da nasip etsin ben de hamile kalmaya çalışıyorum 1 senedir olmuyor önümüzdeki ay doktor sanırım klomen ve çatlatma iğnesi olcak.sen ne zamandır deniyosun onerecegin bişey var mı nerede yaşıyorsun kaç yaşındasın
Insallah canım allah gonlune gore versın ınsallah :) bende uzun zamandır denıyordum ama klomen ve ıgne ıle cok sukur ılk ayımda hamıle kaldım.tek onerım kesınlıkle rahat ve stressız davranmak.ıst dayım 35 yasındayım

Ne güzel ikiz he Allah hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin cnm ya... bende 3 gun once yani cumartesi gunu catlatma ignesi vurulmustum benim de 2 yumurtam vardı bende hep ikiz çocuğum un olmasını istiyorum çocukluğumdan beri inşallah olur sağlık li olsun da 1 veya 2 farketmez de işte Allahım hayırlısini versin yeter
Amın canım allah gonlune gore versın ınsallah :)

Bana korunmana gerek yok demıslerdı canım ve korunmadım.ama o ay hamıle kalmadım.hayırlısı olsun

Insallah canım allah gonlune gore versın ınsallah :) bende uzun zamandır denıyordum ama klomen ve ıgne ıle cok sukur ılk ayımda hamıle kaldım.tek onerım kesınlıkle rahat ve stressız davranmak.ıst dayım 35 yasındayım
Ben de umutlandim yazinla canım stres yapmamak lazım şu an rahatım ama umarım etkisi olur. Ben izmirdeyim 30 yaşındayım bu ay kist var dedi dr önümüzdeki ay eğer kist olmazsa başlarız klomené dedi.darısı başıma senin kadar şanslı olurum inşallah Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin

Ben de umutlandim yazinla canım stres yapmamak lazım şu an rahatım ama umarım etkisi olur. Ben izmirdeyim 30 yaşındayım bu ay kist var dedi dr önümüzdeki ay eğer kist olmazsa başlarız klomené dedi.darısı başıma senin kadar şanslı olurum inşallah Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin
Kıstı adetle atıyorsun dıyorlar.insallah senınde oyle olur.ınsallah canım sende benım kadar sanslı olursun canım :)

Selam canlarım :)
24 martta adet olup, 30 martta hsg çektirip dostinex kullanmıştım. Azönce eczaneden hassas gebelik testi predictor early aldım. Ay nolur sizde bi bakın. Kutunun üzerinden adetten 4 gun önce yapıldığında bile sonuç verir yazıyor. Ayrıca silik çizgi bile olsa sonuç pozitiftir yazıyor. Düşüp bayılacağım şimdi :KK46:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 202
Ne
Selam canlarım :)
24 martta adet olup, 30 martta hsg çektirip dostinex kullanmıştım. Azönce eczaneden hassas gebelik testi predictor early aldım. Ay nolur sizde bi bakın. Kutunun üzerinden adetten 4 gun önce yapıldığında bile sonuç verir yazıyor. Ayrıca silik çizgi bile olsa sonuç pozitiftir yazıyor. Düşüp bayılacağım şimdi :KK46:
Ne zaman ilişkide bulundun canım hemen oldu anlamadım

Back
X