Hsg Regl İken Çekilir mi?

zeyblog

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2022
98
35
3
Merhaba arkadaşlar doktorum hsg çekeceğini söyledi ve adetli iken geleceksin kaçıncı günü olduğu farketmez dedi. Numara verdi randevü almam için. Ben de aradım bana adetliyken çekim yapmıyoruz. Doktor adetken arayın demiştir yanlış anlamışsınızdır dendi. Ama ben yanlış anlamadım adetliyken geleceksin dediğini çok iyi hatırlıyorum. Yanlızca pzt cuma çekindiği için adetimin başlangıcından 9.güne randevü alabildim. Eğer adetken olacaksa 1 ay daha zaman kaybetmek istwmiyorum.
Sizler nasıl çektirdiniz? Adetken çekim yapılabilir mi ? Doktor istemiş olabilir mi? Kaçıncı günçekitirdmek uygun olur?
Teşekkürler

Hsg denen sey adetin 3. Gunu yapilan bisey miydi acaba bana doktor adetin 3. Gunu gel demisti ama randevu alamiyorum 3. Güne

Adetliylen kanamalı alanda neyin filmi? İlk kez duydum. Ben adetlik değilken çektirdim

Hsg denen sey adetin 3. Gunu yapilan bisey miydi acaba bana doktor adetin 3. Gunu gel demisti ama randevu alamiyorum 3. Güne
sana hormon tahlılı yapmak ıcın cagırmıstır kanda bakıcak. ozelse dr adetın 3. gunu gel demıstı de hastaneyı ara da.
hsg cektırdım. adet bıter bıtmez cekıyorlar genelde. ovulasyondan once olmak zorunda ılk 10 gun ıcınde demıstı benım drum.

Ozel degildi devlet hastanesi

Doktorun muhtemelen film öncesi muayene için çağırmıştır, adetliyken hsg çekilmez adetinizin bitiminden bir iki gün sonra çekilir.

Adet günü belirterek cagirdiysa hormon tahlili içindir. Hsg için de adetliyken çağıranlar oluyor. Sebebi de adet bitimi için sıra alsın diye. Bazen mens dönemlerinde kaymalar olabiliyor. Adet gördüyse gelir bir hafta sonra gibi hsg ye sıra verilir.

Selam canım, hsg dediğinden eminsen doktor adetliyken hsg cektirmen gereken günü hesaplamak için gel demiştir. hsg adet baslangıc gününden 8. günde olabilir tam hatırlamıyorum günü çektiriliyor. Benim çekimde adet bittikten iki gün sonra çektirmiştir. adetliyken asla çekim yapmazlar.

adet zamanında doktorlar rahim filmi mr ve hormon için kan tahlillerinde çağırıyor. değerleri daha net görebilmeleri için. kafan karısmasın adet bitimine randevunu ayarla.

Merhaba arkadaşlar araştırma hastahanesi reçete yazıp işacı biz alıyormuşuz. Dolayısıyla sekreter bunun için adetken gelin demiştir dedi. Adet başlangıcın 8.gününe randevü kararlaştırdık bakalım hayırlısı ile göreceğiz ne olacağını. Yorumlarınız bilgileriniz için teşekkür ederim

Adet başlangıç gününden sonraki 10 gün içinde herhangi bir gün çekilebiliyor. (Adetli ol ya da olma fark etmiyor). 10. Günü geçerse bir sonraki aya kalıyor. Yani benim öyle çekilmişti.

İşacı ne demek acaba ?

Doktor yanlış söylemiştir. Adetliyken olmuyor içeride kanama varken rahmi temiz olarak göremez zaten. Adetliyken hormon testi vs yapılır. Bende görüştüm ve doktor bana adetten sonra yumurtlamadan önce yapılmalı dedi. Yani aşağı yukarı 6-8 günler idealmiş

Regl iken olmuyor hatta herhangi bi kanamam kahverengi akıntım olup olmadığını bile sormuşlardı.
Belki hormon testi yapacaklardır önce. O sebeple regl zamanı çağırmışlardır.

Regl iken olmuyor hatta herhangi bi kanamam kahverengi akıntım olup olmadığını bile sormuşlardı.
Belki hormon testi yapacaklardır önce. O sebeple regl zamanı çağırmışlardır.
Doğru evet öyleymiş aslında regl iken gel bu ilaçları al hem de randevünü al demek istedi galiba doktor. Ama bazen insanlar bilgileri oraya git ona sor diye iteliyor. Diyorum ki telde ekstrem durumlarda regly iken çekim olur mu doktor bey öyle söyledi diye hatırlıyorum yanlışlık olmasın 1 ay daha beklemiyim. Hayır olmaz diyip şak diye tel kapatılıyor. Ne güzel valla. Genelde çekim olmaz kabul ama mesela bilmem ne durumunda ya da bilmem ne hastalarda böyle de yapılır denir ya bazen o yüzden kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…