sana hormon tahlılı yapmak ıcın cagırmıstır kanda bakıcak. ozelse dr adetın 3. gunu gel demıstı de hastaneyı ara da.Hsg denen sey adetin 3. Gunu yapilan bisey miydi acaba bana doktor adetin 3. Gunu gel demisti ama randevu alamiyorum 3. Güne
hsg cektırdım. adet bıter bıtmez cekıyorlar genelde. ovulasyondan once olmak zorunda ılk 10 gun ıcınde demıstı benım drum.Merhaba arkadaşlar doktorum hsg çekeceğini söyledi ve adetli iken geleceksin kaçıncı günü olduğu farketmez dedi. Numara verdi randevü almam için. Ben de aradım bana adetliyken çekim yapmıyoruz. Doktor adetken arayın demiştir yanlış anlamışsınızdır dendi. Ama ben yanlış anlamadım adetliyken geleceksin dediğini çok iyi hatırlıyorum. Yanlızca pzt cuma çekindiği için adetimin başlangıcından 9.güne randevü alabildim. Eğer adetken olacaksa 1 ay daha zaman kaybetmek istwmiyorum.
Sizler nasıl çektirdiniz? Adetken çekim yapılabilir mi ? Doktor istemiş olabilir mi? Kaçıncı günçekitirdmek uygun olur?
Teşekkürler
Ozel degildi devlet hastanesisana hormon tahlılı yapmak ıcın cagırmıstır kanda bakıcak. ozelse dr adetın 3. gunu gel demıstı de hastaneyı ara da.
hsg cektırdım. adet bıter bıtmez cekıyorlar genelde. ovulasyondan once olmak zorunda ılk 10 gun ıcınde demıstı benım drum.
devlette de randevusuz gırılcek denıyodu bı gıt ıstersen kan vermem lazım randevu alamadım dıye acıklarsın :))Ozel degildi devlet hastanesi
Doktorun muhtemelen film öncesi muayene için çağırmıştır, adetliyken hsg çekilmez adetinizin bitiminden bir iki gün sonra çekilir.Merhaba arkadaşlar doktorum hsg çekeceğini söyledi ve adetli iken geleceksin kaçıncı günü olduğu farketmez dedi. Numara verdi randevü almam için. Ben de aradım bana adetliyken çekim yapmıyoruz. Doktor adetken arayın demiştir yanlış anlamışsınızdır dendi. Ama ben yanlış anlamadım adetliyken geleceksin dediğini çok iyi hatırlıyorum. Yanlızca pzt cuma çekindiği için adetimin başlangıcından 9.güne randevü alabildim. Eğer adetken olacaksa 1 ay daha zaman kaybetmek istwmiyorum.
Sizler nasıl çektirdiniz? Adetken çekim yapılabilir mi ? Doktor istemiş olabilir mi? Kaçıncı günçekitirdmek uygun olur?
Teşekkürler
Teşekkür ederim :)devlette de randevusuz gırılcek denıyodu bı gıt ıstersen kan vermem lazım randevu alamadım dıye acıklarsın :))
Selam canım, hsg dediğinden eminsen doktor adetliyken hsg cektirmen gereken günü hesaplamak için gel demiştir. hsg adet baslangıc gününden 8. günde olabilir tam hatırlamıyorum günü çektiriliyor. Benim çekimde adet bittikten iki gün sonra çektirmiştir. adetliyken asla çekim yapmazlar.Merhaba arkadaşlar doktorum hsg çekeceğini söyledi ve adetli iken geleceksin kaçıncı günü olduğu farketmez dedi. Numara verdi randevü almam için. Ben de aradım bana adetliyken çekim yapmıyoruz. Doktor adetken arayın demiştir yanlış anlamışsınızdır dendi. Ama ben yanlış anlamadım adetliyken geleceksin dediğini çok iyi hatırlıyorum. Yanlızca pzt cuma çekindiği için adetimin başlangıcından 9.güne randevü alabildim. Eğer adetken olacaksa 1 ay daha zaman kaybetmek istwmiyorum.
Teşekkürler
İşacı ne demek acaba ?Merhaba arkadaşlar araştırma hastahanesi reçete yazıp işacı biz alıyormuşuz. Dolayısıyla sekreter bunun için adetken gelin demiştir dedi. Adet başlangıcın 8.gününe randevü kararlaştırdık bakalım hayırlısı ile göreceğiz ne olacağını. Yorumlarınız bilgileriniz için teşekkür ederim
İlacı. Devlette çekindim bugün ilac yazıldı 3 adet ağrı kesici antibiyotik ve hsgde kullanılacak sıvı ilaç aldım. Devlet karşılıyorİşacı ne demek acaba ?
Doğru evet öyleymiş aslında regl iken gel bu ilaçları al hem de randevünü al demek istedi galiba doktor. Ama bazen insanlar bilgileri oraya git ona sor diye iteliyor. Diyorum ki telde ekstrem durumlarda regly iken çekim olur mu doktor bey öyle söyledi diye hatırlıyorum yanlışlık olmasın 1 ay daha beklemiyim. Hayır olmaz diyip şak diye tel kapatılıyor. Ne güzel valla. Genelde çekim olmaz kabul ama mesela bilmem ne durumunda ya da bilmem ne hastalarda böyle de yapılır denir ya bazen o yüzden kafam karıştıRegl iken olmuyor hatta herhangi bi kanamam kahverengi akıntım olup olmadığını bile sormuşlardı.
Belki hormon testi yapacaklardır önce. O sebeple regl zamanı çağırmışlardır.
Hmm teşekkür ederimİlacı. Devlette çekindim bugün ilac yazıldı 3 adet ağrı kesici antibiyotik ve hsgde kullanılacak sıvı ilaç aldım. Devlet karşılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?