HSG si temiz çıktığı halde doktoru histereskopi isteyen var mı ?

Delphi_HACISI

Tehlikeli şiir okur, dünyaya sataşır...
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
973
1.075
408
Kızlar,

Tecrübesi olan varsa, bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim.

HSG de hiç bir anormallik olmadığı halde doktoru tarafından histereskopiye yönlendirilen oldu mu ?

Yani HSG de yapışıklık yokmuş gibi görünüp histereskopi yaptırıp sonuçta "yapışıklıkları açtık, çizik attık, rahim canlanacak" denen oldumu aranızda?

Ve yapışıklık olan arkadaşlar adet kanamalarınız nasıl ? Benim 2 ped i bile doldurmayacak kadar az

Ben canım rahim filmim temiz çıktı doktorum histeroskopi istedi kamera ile bakılcak eger onda da bi sorun görülmezse aşılama yapalım dedi ama çizik atılcak falan demedi, rahim filminde hiç acı hissetmemişdim ama histeroskopide 1 dk lık kadar acı hissettim çizik atılmışda olabilir çünku içimden boşey koparılıyormuş gibi hissettim ama dayanılmayacak bi acı deil. :)

evet benim de rahim filmim tertemiz.hatta film sonucumda.Rahimde şekil anamolisi görülmedi diye yazılmış.Ama tüp bebek yaptırdım tutmadı.Geçen bir doktora gittim.rahmin kısa üst kısımda biraz aşağı doğru eğiklik var histereskopi yapıp küçük bir ameliyat yapacağız.Öyle yapadan tüp bebek yapma dedi.Ne yapim bilemeddim kafam çok karışık bilgiye ihtiyacım var

bende histereskopi olucam bu hafta içinde.
tüp bebek yapma demesinin sebebi bence "histereskopiden sonra düzelecek bide normal yolla dene şansın var" demek.
ne güzel işte demekki küçük bir operasyonla yoluna girecek.
bence doktoruna güven, operasyonu erteleme

bizim başka sorunlar da var canım.sadece o olsa emin olacağım ama.eşimde varikosel var.Ben de yumurta azalması ve kan pıhtılaşması var. sizin başka sorun var mı ?

bizim başka sorunlar da var canım.sadece o olsa emin olacağım ama.eşimde varikosel var.Ben de yumurta azalması ve kan pıhtılaşması var. sizin başka sorun var mı ?

valla bizde bi tek rahim kalınlaşmaması sorunu var. yumurta var, sperm var, tüpler açık.
Ama olmayınca olmuyor be canım... ille bir sorun çıkıyor.
Senin yaşın kaç ? ne zamandır uğraşıyorsun ?

valla bizde bi tek rahim kalınlaşmaması sorunu var. yumurta var, sperm var, tüpler açık.
Ama olmayınca olmuyor be canım... ille bir sorun çıkıyor.
Senin yaşın kaç ? ne zamandır uğraşıyorsun ?

2 yıl olacak...yaşım 35 amh 0.84 tüp bebek yaptırırken iki yumurta çıktı.malesef.ne yapacağımı ben de bilemez oldum

2 yıl olacak...yaşım 35 amh 0.84 tüp bebek yaptırırken iki yumurta çıktı.malesef.ne yapacağımı ben de bilemez oldum

sana tavsiyem tabiki doktor kontrolünü, tedavini aksatma ama bir yandanda bitkilerin şifasınıda unutma. Mesela hayıt çayı, adaçayı, soğan - incir kürü kullananların çoğunda işe yarıyor. Deniyor musun bu tip kürler ?

Merhaba, bende kısmetse bu cumartesi histereskopi olacağım, biraz korkuyorum açıkçası öncesinde 2 negatif tüp deneyimim var, o yüzden oluyorum, yoksa rahim filmimde sorun yoktu. Birde küçük bir miyomum var, onuda alacaklar muhtemelen. Rahime çizik atılacak. Sen ne zaman olacaksın?

Yaptim cnm incir kuru aslan pencesi

Benim aklima bu da geliyor.belki de bende de sorun yok.doktor tutmasi icin cizik atacak bana ameliyat dedi.isini saglama almak için olabilirmi

arkadaşım histereskopi olacağın zaman hastaneye ne götürdün ? çanta hazırladın mı ? neler lazım oldu ?

ne kadar kaldın hastanede ?

mesela kanaman çok oldumu ?

çok sordum :) bende yarın hastaneye gidecem histereskopi için. çanta hazırlamam gerekiyormu onu bile bilmiyorum.

bende cuma günü kesilecem :)

bende tırsıyorum ama bi bu kaldı. geri kalan herşey yapıldı.
artık gözümü kapıcam, dayancam.
seninde rahim kalınlaşmaması sorunun mu var ? yoksa rahim şekil bozukluğumu ?

Benim aklima bu da geliyor.belki de bende de sorun yok.doktor tutmasi icin cizik atacak bana ameliyat dedi.isini saglama almak için olabilirmi

Ameliyat dedi derken yani sadece tanısal histereskopi değil, işlem yapacakları histereskopiden mi bahsediyorsun. Bana kamerayla rahimi inceleriz ama temizlik yaparız, var olan miyomunu alırız, varsa polipleride dedi. Miyomum engel teşkil etmiyormuş ama almaktan yananalar. Rahimede çizik atılacak. Benim yaşımda 38, negatiflerim var, o yüzden yapılıyor.

Senin benimkinden bir gün önceymiş, az kalmış...aslında bende rahimde bir sorun yok görülüyor, kalınlaşma problemimde yok ama doktorum bu 3. denemem olduğu için yapılmasından yana. Bende istiyorum açıkçası, , miyomum sorunlu yerde değil ama almaktan yanalar. Yaşım 38 oldu,, çizikte atılacak inşallah işe yarar. İnşallah bu sefer hamile kalırım..

Canım ben yanımda pijama takımı götürmüstüm ama kullanmadan geri getirdim sadece 2 tane ped alsan yeter histeroskopiden sonra yarım saat bekletiyorlar ameliyat kıyafetiyle sonra kendi kıyaftini giyip çıkıyosun korkulcak bisey yok ben anestezisiz oldum 10 dk sürmüyo işlem

Çizik atmayi cok oneriyorlar.hadi bakalim siz yaptirin da bende sizlerden bilgi alirim

Anestezisiz olurmu ya.filmi bile anestezili cektirdim.agrimiyormu hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…