HSG si temiz çıktığı halde doktoru histereskopi isteyen var mı ?

Histereskopiye ne kadar vereceksin merak ettim? her Acıbadem de sigorta olmuyor, buradakinde sadece özle sigorta var..
İnşallah histereskopiden sonra hamile kalırsın canım, zor valla bu işler, hem madden hem maneven..

acıbademde histereskopi fiyatı önce 10.000 tl dediler. sonra benimki 5000 tl tutuyormuş. Nasıl fiyatlandırıyorlar bende anlamadım !
benim özel sigortam karşılıyor allahtan.
evet maddi manevi zor işler
sanada bol şans arkadaşım
ben hastaneden çıkınca sana deneyimlerimi aktarırım :)

Histereskopiye ne kadar vereceksin merak ettim? her Acıbadem de sigorta olmuyor, buradakinde sadece özle sigorta var..
İnşallah histereskopiden sonra hamile kalırsın canım, zor valla bu işler, hem madden hem maneven..

selam canım,

ben hastaneden geldim. Sabah 10 da odama yattım. Saat 2 de operasyona başladılar. 3 buçuk gibi anesteziden uyandım.
Öyle 10 dk falan değil yani. İğneyi yedikten sonra zaten hiçbirşey duymuyorsun. Hiç yapışıklık yokmuş ama rahim üzerinde damarlanma yokmuş o yüzden kanlanma olmuyormuş ve adetlerim azmış.
nasıl tedavi edilir bilemiyorum. Doktorlada uzun uzadıya konuşamadım. Keşke yapışıklık olsaydı da açılsaydı. Şimdi damarlı olmayam rahim nasıl damarlı hale gelip kalınlaşacak bilmiyorum. Yine estrofem verdi günde 3 kere. 14 gün ilişki yok.
Sanırım 7 gün sonrada kontrole gidicem. Bu arada operasyon 6500 tl tuttu.

Çok geçmiş olsun canım, damar olmaması ne anlama geliyor ki, vardır elbet bir çözümü, tedaviye devam bakalım.
Bana gelince bende atlattım çok şükür, öncesinde aldığım ilaçlar yüzünden uykusuz ve ağrılı bir gece geçirdim.Rahmi açacak olan ilaçlar çok ağrı ve ishal yaptı. Histereskopi söylediğin gibi çok kısa sürmedi, doktorla cuma görüşeceğim ama tahminen polipler alınmış ve miyom alınmıştı, kağıtta öyle yazıyordu.Kanamam var biraz, bir kaç tanede ilaç yazmış onları içiyorum.

sanada geçmiş olsun :)

ben hiç ağrı, sancı çekmedim. Banada antibiyotik ve estrofem verdi. Cuma doktora gidersen banada yaz ne dediğini
merak ederim.

Gecmis olsun nasil gecti histeroskopi?

Birsey soracam miyomun tup bebek tedavisi ile yani ilaclardan buyume yaptimi?

sanada geçmiş olsun :)

ben hiç ağrı, sancı çekmedim. Banada antibiyotik ve estrofem verdi. Cuma doktora gidersen banada yaz ne dediğini
merak ederim.
Sağol canım, inşallah bu emeklerimiz boşa gitmez, bizde anne oluruz.
Ben ağrıyı gitmeden çektim, sabaha kadar anormal bir ağrı ve ishal vardı, verdiği ilaç yaptı. Her doktor vermiyor demekki, seninki vermemiş mesela..Benim tuvalete gittikçe kanamam oluyor, sendede varmı? hastanede iğne felanda vurdular, içtiğim ilaçlarda kan kesmek içinde var, antibyotok ve ağrı kesici var. Benim miyomuda almışlar sanki polipte varmış onuda almışlar gibi kanamam baya olduğuna göre. Yazarım canım sende gelişmelerden haberdar et...

Gecmis olsun nasil gecti histeroskopi?

Birsey soracam miyomun tup bebek tedavisi ile yani ilaclardan buyume yaptimi?
Çok sağol canım, aslında birşey hissetmedim anestezili oldu. Ama öncesinde rahmim dar olduğundan bir ilaç verdi doktor, gece içtim ve rahme koydum. O beni mahvetti, sabaha kadar ağrıdan kıvrandım, tuvalete taşındım, hiç uyumadım. Doktora sordum ilaç yapar dedi, işlemden sonra ağrılarım azaldı, serumdu iğneydi derken hastaneden çıktığımda çok hafif vardı, şuanda hiç bir şey yok çok şükür. Sadece kanamam devam ediyor.
Miyomum için aslında hep bunu söylediler, ama inan ölçüsü konusunda fikrim yok sadece en baştan beri küçük ve önemsiz yerde denildi, halende öyleydi ama alındı, doktorum gebelik olursa başına dert açar dedi, Sendede mi var miyom?

benim kanamam damla damla. Ağrımda yok gibi. Doktorun yazdığı ağrı kesiciyi bile içmedim.
Senden miyom olduğu için kanaman olabilir.
Bende seni takip ediyorum canım.
Umarım bu operasyon bizim miladımız olur :)

benim kanamam damla damla. Ağrımda yok gibi. Doktorun yazdığı ağrı kesiciyi bile içmedim.
Senden miyom olduğu için kanaman olabilir.
Bende seni takip ediyorum canım.
Umarım bu operasyon bizim miladımız olur :)​
Geçmiş olsun arkadaslar.bakalim daha neler duyacagiz.damar olmamasi nasil biseymis tuhaf ya.ee ne çözüm sunacaklarmis..

selam,
sağol canım.
yani rahim üzerinde kalınlaşabilen tabaka yok gibi bişeymiş bende
o yüzden az ve kısa adet oluyormuşum.
şimdi günde 3 tane estrofemle düzeltmeye çalışıcaz.
14 ay sonunda anca teşhis koyuldu. Histereskopiyi ertelememek lazım.

Histereskopi ile rahim filmi farklimiymis benim kafami o çok karıştırdı. Ben de ihmal etmeyeyim o zaman. Sen saglik sigortamla yaptirdim demistin. Saglik sigortasi ile ilgili bilgi verebilirmisin canim.

Histereskopi ile rahim filmi farklimiymis benim kafami o çok karıştırdı. Ben de ihmal etmeyeyim o zaman. Sen saglik sigortamla yaptirdim demistin. Saglik sigortasi ile ilgili bilgi verebilirmisin canim.

Doktorunun tanısına göre sigortanın karşılaması değişiyor. Doktorum bana koyduğu tanı operasyon gerektiriyordu.
Sigortamda bu tür operasyonları karşılıyordu.

Doktorunun tanısına göre sigortanın karşılaması değişiyor. Doktorum bana koyduğu tanı operasyon gerektiriyordu.
Sigortamda bu tür operasyonları karşılıyordu.

hastaneye ne kadar ödedin peki. ben de sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyorum da, yıllık ne kadar ödüyorsun ?

hastaneye ne kadar ödedin peki. ben de sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyorum da, yıllık ne kadar ödüyorsun ?

Hasteneye ödeme yapmadım. Yattığım için karşılandı tamamen.
Sigortayı eşimin işyeri yaptırıyor canım. ama full bir poliçe sanırım. Yoksa her sigorta poliçesi kapsamıyor bu operasyonu.

Hasteneye ödeme yapmadım. Yattığım için karşılandı tamamen.
Sigortayı eşimin işyeri yaptırıyor canım. ama full bir poliçe sanırım. Yoksa her sigorta poliçesi kapsamıyor bu operasyonu.

ben ne yapim hatta tüp bebek tedavisi için ahngi doktora gideyim onu da bilemedim kafam çok karışık.memorial da bildiğiniz iyi doktorlar varmı..

ben ne yapim hatta tüp bebek tedavisi için ahngi doktora gideyim onu da bilemedim kafam çok karışık.memorial da bildiğiniz iyi doktorlar varmı..

Ben sana international acıbademden prof. ismail çepniyi öneririm. Bende yaptırcak olsam direkt ona giderim. Çok insan, çok anlayışlı bir doktor. Tıp tüccarı asla değil.

Arkadaşlar topic açılali hayli zaman olmuş, kimse var mı acaba bir soru sorabilir miyim? Umarim anne olabilmissinizdir sizler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…