cabim bende hsg çekildim gecikme olmadi ama 3 gun kahverengi aşıktı geldi ara ara normalde o olduğu zaman 1 2 gun sonra kanamam başlardi ilk kez 3 gun bu sekilde sürdü hsg den dolayi muhtemelen, bir arkadasim o ayy hiç regl olmamış olabiliyorKızlar merhaba, geçen ay hsg çekildim , takvime göre 11 gün gecikmem oldu şuan. Testler negatif , bu kadar gecikme normal mi ? Yarın doktoruma mı yazmalıyım yoksa beklemeliyim bu haftada ? Pcos var ama adetlerim düzenli. Martta kürtaj oldum o zamandan bu zamana ilk uzun gecikmem..
Ben hsg çekildiğim ay 20güne yakın gecikmem olmuştu 17miydi 18miydi öyle bir şey. Bende de pcos var ama genelde üç aşağı beş yukarı düzenli. Ve o ay çok yoğun bir regl olmuştum gün olarakta uzamıştı. Olabiliyor yani. Bence pazar gününe kadar bekle baktın hala olmuyorsun pazartesi doktora gidersinKızlar merhaba, geçen ay hsg çekildim , takvime göre 11 gün gecikmem oldu şuan. Testler negatif , bu kadar gecikme normal mi ? Yarın doktoruma mı yazmalıyım yoksa beklemeliyim bu haftada ? Pcos var ama adetlerim düzenli. Martta kürtaj oldum o zamandan bu zamana ilk uzun gecikmem..
AynenBenimde negatif çıktı geçen hafta hala beklemedeyim. Cuma kontrole gideceğim böyle belirsizlik çok kötü hissettiyor valla
Hastaneye gittin miKızlar merhaba, geçen ay hsg çekildim , takvime göre 11 gün gecikmem oldu şuan. Testler negatif , bu kadar gecikme normal mi ? Yarın doktoruma mı yazmalıyım yoksa beklemeliyim bu haftada ? Pcos var ama adetlerim düzenli. Martta kürtaj oldum o zamandan bu zamana ilk uzun gecikmem..
Adet gecikmesinin kaçıncı günü öğrendiniz hamile olduğunuzuhsg çekildiğim ay geç yumurtlama olmuştu bende de 2 hafta sarkmıştı ve hamile kalmıştım biraz daha bekleyip kan verebilirsiniz
Adet gecikmesinin kaçıncı günü öğrendiniz hamile olduğunuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?