Hsg sonrası adet gecikmesi

Merhaba, 2023 aralıkta çekilmiştim ben o ay adetim baya gecikti, ama hamilelik yoktu. Çoğu kişide gecikme oluyormuş. Malesef bu zamana kadar da hamile kalamadım artık aşılama ve tüp bebek düşünmeye başladım ☺️ inşallah siz hamilesinizdir ❤️
Maalesef bu sabah hasta oldum o kdr umutluydum ki nasip işte

Canım şuan saat sabahın 7si 11 günlük heyecan serüvenim bitti hasta oldum aşırı üzüldüm çok umutlanmıştım demekki olmayınca olmuyor sen umudunu kesme içini hep ferah tut inş olucak 🥹❤️
Hayırlısı canım Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Bende aylardır bir umut bekliyorum ama hem maddi hem manevi yıprandım biraz hiç umudum kalmadı desem yeridir hafta sonu tedbir amaçlı bir gebelik yaparım en azından olmadığından emin olur ona göre devam ederim.

Hayırlısı canım Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Bende aylardır bir umut bekliyorum ama hem maddi hem manevi yıprandım biraz hiç umudum kalmadı desem yeridir hafta sonu tedbir amaçlı bir gebelik yaparım en azından olmadığından emin olur ona göre devam ederim.
Bende artık öyleyim canm isyan etmiyorum haşa ama bazende sorguluyorum allahım neden istemeyenlere yağıyor isteyenlerde para emek Herşeyi harcıyor olmuyor nasip işte bi umuttur canm belkide oldu bu defa bilemeyiz

Bende artık öyleyim canm isyan etmiyorum haşa ama bazende sorguluyorum allahım neden istemeyenlere yağıyor isteyenlerde para emek Herşeyi harcıyor olmuyor nasip işte bi umuttur canm belkide oldu bu defa bilemeyiz
Bende isyan etmiyorum ama artık bişey hissedemiyorum nötrüm yani olsa da olur olmasada aman. Diyorum ama en ufak bir belirtidede acaba diyorum tabi sonra yine hüsran oluyor. Az önce adet oldum bende hayırlısı artık

Allah gönlüne göre versin canım. Hepimizin tabi. Ya bende aylardır doğar yumurtlamam olmuyordu son üç aydır kendiliğinden yumurtluyorum ama gebelik oluşmadı hiç. Bu ayda hiç umudum yok aslında ya. Niyeyse hiç olmıcakmış gibi geliyor. Adet gecikmesini de hsg ye bağlıyorum hiç aklıma hamilelik falan gelmiyor

Amin inşallah ❤️ tamamen nasip gerçekten doktorların imkansız dediği insanlar bile doğal yoldan hamile kalabiliyor o yüzden ümit kesmeye gerek yok ☺️

Back
X