Hsg sonrası heyecanlı bekleyiş 🙏

çekilen yere bağlı anestezi alınacak bi durum yok nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama eğer maddi durumunuz varsa kadıköy de sonomed tavsiye ederim ben 4 kez orda çekildim 5 dk bile sürmüyor
Çektirdim dün kuzum. Anestezili çektirdim ama doktorum onu uygun gördü. Gerçekten dediğin gibi korkulacak bişey yokmuş boş yere o kadar stres yaşadım. Benim ki 20dk sürmüş. Kendime geldiğimde bişey hatırlamıyordum. Ağrı sızı falan hiçbir şey de olmadı çok şükür. Çok az kanamam oldu dün. Bugün de bikaç damla oldu. Şu an çok iyiyim. Anestezi sersemliği falan da kalmadı.

çok geçmiş olsun 20 dk baya bi uzun olmuş ben 4 kez çektirdim sonomed de hepside 2 dk sürdü anestezi de almadım.zaten anestezi de iyi bişey değil vücuttan atımı en az 3 ay sürüyo.

İnşallah güzel sonuçlanır en kısa zamanda bende hala durum aynı 6.güne merhaba

Ben iki sene önce çekilmiştim 10 gün adetim gecikti çekildikten sonra hsg
Bu yılda zaten laparaskopi olmuştum
Ben sonrasında adet oldum yumurtlama dönemim geçti ikinci adet dönemim yani 6.günüme giriyorum gecikmede ara ara ağrı giriyor anlayamıyorum

İnsallaaah hepbirlikte güzel sonuçlar alırız kızlar o güzel duyguyu bizreee yaşarız

Olmadı bu hsg den sonra ümitlenmistim adetimde 3gün yerlesme kanaması gibi lekelenmem oldu ertesi güne kadar bisey gelmedi akşamına adet oldum hayırlısı nasip değilmiş yarın sabah tekrar hormon testleri yapılacak tekrar bi tedaviye basliycaz dedi doktorum

Adetten kaç gün sonra çekilmiştin hsgni erken olmuşsun adetini demi

Merhaba kizlar, bende agustosta hsg cekildim her 2tup kapali cikti. İlkini korktugum icin anestezili yaptirdim. Sonra acmak icin doktor 5gun gel acmaya calisalim dedi gittim. Allahim o nasil aci. Hic bir agri kesici olmadan islemi yapiyodu, tabi bu arada basima gelmeyen kalmadi bir suru zaman kayb ettim regl oldum kovid oldum iyilestim, gittim tekrar regl oldum. En son hsg cekildim bakalim acilmismi diye sol tupum acildi. Benim rahmimde kucuk ona masaj yapti doktor 1hafta cox agrili acili biseydi

Çok geçmiş olsuuunnn

Ne kadarsa çektirdiniz
Merhaba ben aslında çok araştırmadım kendi doktoruma çok güvendiğim için ona çektirmek istedim. Özel hastanede ve anestezili çektirdim fiyatı 1.500₺ tabi bu her hastaneye göre değişiyor. Tanıdığım
bazı arkadaşlarım fiyatı fazla buldular onlar 600 900 arası çektirmiş ama anestezili değil.

Ahh çok teşekkür ederim peki istanbuldamısınız

27 eylülde anestezili hsg cektirdim. Tüplerim acik cikti. 1 bucuk senedir bebegimiz olmuyordu. Bu ay hamile olduğumu ogrendim ama hsg nin mi etkisi oldu bilemiyorum.. Bende de esimde de hicbir porblem zaten yoktu. Kistim falan hicbiseyim yoktu. Ama hamile kaldim sonuc olarak. Insallah sizlerde kalırsınız

10 aydır da bizim olmuyor hiç bi problem yok.şimdi de hsg çekilmem istendi korkuyorum.Allah kucağına almayı da nasip etsin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…