- 8 Aralık 2021
- 369
- 454
- 33
- 29
- Konu Sahibi Mlkkrt3018
-
Çektirdim dün kuzum. Anestezili çektirdim ama doktorum onu uygun gördü. Gerçekten dediğin gibi korkulacak bişey yokmuş boş yere o kadar stres yaşadım. Benim ki 20dk sürmüş. Kendime geldiğimde bişey hatırlamıyordum. Ağrı sızı falan hiçbir şey de olmadı çok şükür. Çok az kanamam oldu dün. Bugün de bikaç damla oldu. Şu an çok iyiyim. Anestezi sersemliği falan da kalmadı.çekilen yere bağlı anestezi alınacak bi durum yok nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama eğer maddi durumunuz varsa kadıköy de sonomed tavsiye ederim ben 4 kez orda çekildim 5 dk bile sürmüyor
çok geçmiş olsun 20 dk baya bi uzun olmuş ben 4 kez çektirdim sonomed de hepside 2 dk sürdü anestezi de almadım.zaten anestezi de iyi bişey değil vücuttan atımı en az 3 ay sürüyo.Çektirdim dün kuzum. Anestezili çektirdim ama doktorum onu uygun gördü. Gerçekten dediğin gibi korkulacak bişey yokmuş boş yere o kadar stres yaşadım. Benim ki 20dk sürmüş. Kendime geldiğimde bişey hatırlamıyordum. Ağrı sızı falan hiçbir şey de olmadı çok şükür. Çok az kanamam oldu dün. Bugün de bikaç damla oldu. Şu an çok iyiyim. Anestezi sersemliği falan da kalmadı.
İnşallah güzel sonuçlanır en kısa zamanda bende hala durum aynı 6.güne merhabaYeni tedaviye başladım işte geçen ay klomen ovitrelle sonrasında duphaston kulla dım onun sonucu negatif olunca bu ay hsg bakalım dedi dünde hsg çektirdim gebelik oluşmazsa adetinin 2 ya da 3. Günü gel tedaviyi konuşalım dedi. Bilmiyorum nereye kadar dayanabilirim ne zaman başarırım ama gidebildiği yere kadar gidicem. Doktorum çok iyi çok güzel ilgileniyor. Çok uzakta başka ilde ama değiştirmek istemiyorum. Her gidiş gelişim beni mahvediyo 2 saat gidiş 2 saat dönüş 4 saatim yollarda geçiyo. Hastane havası zaten sağlam adamı hasta ediyo. 2 gün kendime gelemiyorum. Herşey minik mucizelerimiz için. Rabbim hiçbir çileyi boşuna çektirmiyor biliyorum sonu çok güzel olacak
Ben sonrasında adet oldum yumurtlama dönemim geçti ikinci adet dönemim yani 6.günüme giriyorum gecikmede ara ara ağrı giriyor anlayamıyorumBen iki sene önce çekilmiştim 10 gün adetim gecikti çekildikten sonra hsg
Bu yılda zaten laparaskopi olmuştum
Yok canim bi ilaç vermemisti doktorum adet oldum yarin tekrar horman testleri istediBi ilaç başladınızmı acaba bende çrşmba günü çekildim bugun için estrofeme başlamamı istedi doktorum
Ben 8aralikta çekildim dün adet oldum ne yazık kiGeçmiş olsun ben çektirdim siz ne zaman cekildiniz
İnsallaaah hepbirlikte güzel sonuçlar alırız kızlar o güzel duyguyu bizreee yaşarızBen de 2 yıldır bekliyorum. Malesed daha önce hiç gebelik olmadı. Nasıl bi duygu çok merak ediyorum. Sadece geçen yıl bi kere test pozitif çıktı o kadar heyecanlanmıştık ki anlatamam. Pandeminin başlarıydı sokağa çıkma yasakları yeni başlıyordu. Hastaneye gitmedim aile hekimim kan aldı onun sonucu da 4 gün sonraya kaldı 2 gün resmi tatil 2 gün de hafta sonu giriyordu araya. Evde tam bir şenlik havası kardeşim yanıma gelmişti hatta abla sen yorulma diye eşimle erkek kardeşim yerimden kaldırmadı beni o 4 gün boyunca deli gibi sevinç yaşadık ama hepsi boğazımızda takılı kaldı. Doktorun gebelik yok dediği an da hisserriklerimi ne yazsam anlatamam. Dünya başıma yıkıldı sanki hislerimi kaybettim boşlukta gibiydim. O olaydan sonra gördüğüm her negatif beni mahvetti.
Adetten kaç gün sonra çekilmiştin hsgni erken olmuşsun adetini demiOlmadı bu hsg den sonra ümitlenmistim adetimde 3gün yerlesme kanaması gibi lekelenmem oldu ertesi güne kadar bisey gelmedi akşamına adet oldum hayırlısı nasip değilmiş yarın sabah tekrar hormon testleri yapılacak tekrar bi tedaviye basliycaz dedi doktorum
Adet bittikten ertesi gün hsg çekildi bekledigim adet tarihinden 3gün önce başladı adetimAdetten kaç gün sonra çekilmiştin hsgni erken olmuşsun adetini demi
Hemm 8 aralıkta çekildim yazmışsonda ondan 10 gün geçmiş erken oldun gibi geldiAdet bittikten ertesi gün hsg çekildi bekledigim adet tarihinden 3gün önce başladı adetim
Çok geçmiş olsuuunnnMerhaba kizlar, bende agustosta hsg cekildim her 2tup kapali cikti. İlkini korktugum icin anestezili yaptirdim. Sonra acmak icin doktor 5gun gel acmaya calisalim dedi gittim. Allahim o nasil aci. Hic bir agri kesici olmadan islemi yapiyodu, tabi bu arada basima gelmeyen kalmadi bir suru zaman kayb ettim regl oldum kovid oldum iyilestim, gittim tekrar regl oldum. En son hsg cekildim bakalim acilmismi diye sol tupum acildi. Benim rahmimde kucuk ona masaj yapti doktor 1hafta cox agrili acili biseydi
Ne kadarsa çektirdinizTeşekkür ederimsonucum doktor çok güzel rahimde tüplerde yertemiz dedi çok şükür bi sıkıntı yokmuş
Merhaba ben aslında çok araştırmadım kendi doktoruma çok güvendiğim için ona çektirmek istedim. Özel hastanede ve anestezili çektirdim fiyatı 1.500₺ tabi bu her hastaneye göre değişiyor. TanıdığımNe kadarsa çektirdiniz
Ahh çok teşekkür ederimMerhaba ben aslında çok araştırmadım kendi doktoruma çok güvendiğim için ona çektirmek istedim. Özel hastanede ve anestezili çektirdim fiyatı 1.500₺ tabi bu her hastaneye göre değişiyor. Tanıdığım
bazı arkadaşlarım fiyatı fazla buldular onlar 600 900 arası çektirmiş ama anestezili değil.
Hayır ben Osmaniye de gidiyorum doktora. Hatay da yaşıyorumAhh çok teşekkür ederimpeki istanbuldamısınız
Tamam canım teşekkür ederimHayır ben Osmaniye de gidiyorum doktora. Hatay da yaşıyorum
10 aydır da bizim olmuyor hiç bi problem yok.şimdi de hsg çekilmem istendi korkuyorum.Allah kucağına almayı da nasip etsin tatlım27 eylülde anestezili hsg cektirdim. Tüplerim acik cikti. 1 bucuk senedir bebegimiz olmuyordu. Bu ay hamile olduğumu ogrendim ama hsg nin mi etkisi oldu bilemiyorum.. Bende de esimde de hicbir porblem zaten yoktu. Kistim falan hicbiseyim yoktu. Ama hamile kaldim sonuc olarak. Insallah sizlerde kalırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?