Hsg sonrası heyecanlı bekleyiş 🙏

Hayırlı uğurlu olsun mucizen Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin canım

çekilen yere bağlı anestezi alınacak bi durum yok nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama eğer maddi durumunuz varsa kadıköy de sonomed tavsiye ederim ben 4 kez orda çekildim 5 dk bile sürmüyor
Merhaba sonomed kadıköyde çektirmeyi düşünüyorum hiçbir şekilde ağrı olmuyor değil mi bir de fiyat neydi acaba

Merhaba sonomed kadıköyde çektirmeyi düşünüyorum hiçbir şekilde ağrı olmuyor değil mi bir de fiyat neydi acaba
Merhaba Fiyat konusunu bilmiyorum ama ağrı konusunda ben sıkıntı yaşamadım sadece çekildikten bi süre sonra adet sancısı gibi sancı oluyor o kadar.

estofremi neden verdi sadece hsg filminden sonra mı başka herhangi bir öngörü falan olmadan mı
Hormın tahlilleride vermiştim sanırım rahim kalınlaştırıp oluşabilcek gebeliğe rahimi hazırlamak için Ama gebelik yok adetin ikinci günü gidivem bakalım nasıl bi tedavi olucak

Merhaba Fiyat konusunu bilmiyorum ama ağrı konusunda ben sıkıntı yaşamadım sadece çekildikten bi süre sonra adet sancısı gibi sancı oluyor o kadar.
Bir de film çekim öncesi birkaç gün antibiyotik kullandınız mı enfeksiyon kapma riski için filan

Merhaba biraz ara verdim bakmadım foruma biraz olumuştu benim de nasıl son durumunuz
Ya benim ilk iki ilişkim baya ağrılı oldu sonrasında birkeç kere daha ilişki oldu acı yoktu ama değişik bişey nasıl anlatabilirim bilmiyorum sanki vajina girişinden rahim ağzına kadar olan boşluk düz değilde hafif aşağı doğru gibi kırt kırt ses geliyo gibi hissediyorum rahmim aşağı kaymış gibi sanki bu ay zaten yumurtlama günümü değerlendirdik öncesinin pek bi önemi yok diye düşünüyorum. Yumurtlamadan ertesi gün de grip olduk bu aydan pek ümidim yok ama Allah bilir diyorum yine de. Dün gece sol kasığıma bi sancı girdi ama öyle böyle değil yavaş yavaş artan bi sancıydı. Ağladım resmen 1 saat kadar sürdü. Bugün de sabahtan beri akıntım var anlamadım noldu

Bünyeye göre farklı şekilde etkiliyor sanırım inşallah güzel haberler alırsın hiç belli olmaz ben çok umutlanmıştım çünkü hiç günüm geçmezdi fakat 16 gün oldu hala regli olamadım ilaç başladım tüm dengem bozuldu

Hsg mi adet gecikmesi yaptı sana canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…