Tedavi dediği şey yumurta takibi canımMerhaba ben 3.5 yıllık evliyim bu zamana kadar korunmadık ama çocuğumuz da olmadı dün doktora gittim ultrason ile vajinadan baktı ve HSG rahim filmi çekti hiçbir sorun çıkmadı bir de bir dahaki ay âdetin ikinci günü gel dedi tedaviye başlayacağız dedi bu tedavi ne olabilir bir de adetliyken alttan muayene yapar mı???
Yaaa çok teşekkür ederim heralde bunlar Hsg kadar zor değildir diye avutuyorum kendimi birde adetliyken alttan muayene den korkuyorum aslında ama bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederimTedavi dediği şey yumurta takibi canım
Yumurtalarına bakıyor sağda solda kaç tane sayıyor (bazen olmayadabilir korkma)
Gün veriyor tekrar gidiyorsun
Bu süreçte yumurta büyütme hapı verebilir
Hapla büyüttükten sonra çatlatma iğnesi verebilir
Yada aşılama olur ama hiç korkma aşılama da öyle abartılacak bir şey yok
Bende hsg sonrası ilk gidişimde yumurtamı büyüttü çatlatma iğnesi verdi 2 gün sınra da aşılama oldum
Merhaba, benim de sürecim böyle olacak galiba. Ben de çok tedirginim regli iken muayene olmaya. Benim de hsg çekimi yarın olacak.Yaaa çok teşekkür ederim heralde bunlar Hsg kadar zor değildir diye avutuyorum kendimi birde adetliyken alttan muayene den korkuyorum aslında ama bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
Şimdiden geçmiş olsun inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız anestezili mi çektireceksiniz ?Merhaba, benim de sürecim böyle olacak galiba. Ben de çok tedirginim regli iken muayene olmaya. Benim de hsg çekimi yarın olacak.
Çok teşekkür ederim inşallah. Evet anestezili olacak ama yine de endişeleniyorumŞimdiden geçmiş olsun inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız anestezili mi çektireceksiniz ?
Hsg de hiçbirşey yok sakın korkmayın bende çok korktum ama hiçbişey duymadımÇok teşekkür ederim inşallah. Evet anestezili olacak ama yine de endişeleniyorum
Sizin de mi anestezili olmuştu? Cesaret verdiğiniz için teşekkür ederimHsg de hiçbirşey yok sakın korkmayın bende çok korktum ama hiçbişey duymadım
Hsg de hiçbirşey yok sakın korkmayın bende çok korktum ama hiçbişey duymadım
Evet bende anestezili oldum ve ben çok korkak ve canı tatlı bir insanım ama zaten uyuduğum için kendimi boşuna korkutmuşum dedim resmen sıfır acı uyudum ve tam 12 dk sonra uyandırıldım sizde sakın korkup gününüzü mahvetmeyin sadece öncesinde 6 saat aç susuz olmanız gerekiyorSizin de mi anestezili olmuştu? Cesaret verdiğiniz için teşekkür ederim
Yaaa ben de çok korkak biriyim:) yarın sabah 9da hastanede olacağım. Gece 12den sonra bi şey yiyip içme dedi doktor. İçimi rahatlattınız sağ olun. İnşallah bundan sonraki süreçler hepimiz için güzel ilerlerEvet bende anestezili oldum ve ben çok korkak ve canı tatlı bir insanım ama zaten uyuduğum için kendimi boşuna korkutmuşum dedim resmen sıfır acı uyudum ve tam 12 dk sonra uyandırıldım sizde sakın korkup gününüzü mahvetmeyin sadece öncesinde 6 saat aç susuz olmanız gerekiyor
Merhaba çok geçmiş olsun.Evet bende anestezili oldum ve ben çok korkak ve canı tatlı bir insanım ama zaten uyuduğum için kendimi boşuna korkutmuşum dedim resmen sıfır acı uyudum ve tam 12 dk sonra uyandırıldım sizde sakın korkup gününüzü mahvetmeyin sadece öncesinde 6 saat aç susuz olmanız gerekiyor
Yaaa ben de çok korkak biriyim:) yarın sabah 9da hastanede olacağım. Gece 12den sonra bi şey yiyip içme dedi doktor. İçimi rahatlattınız sağ olun. İnşallah bundan sonraki süreçler hepimiz için güzel ilerler
merhaba sorum sizin içibde geçerliiYaaa ben de çok korkak biriyim:) yarın sabah 9da hastanede olacağım. Gece 12den sonra bi şey yiyip içme dedi doktor. İçimi rahatlattınız sağ olun. İnşallah bundan sonraki süreçler hepimiz için güzel ilerler
Merhaba benim hiçbir şekilde ağrım yada sızım olmadı doktor bir antibiyotik birde ağrı kesici yazmış ama ağrı kesiciyi kullanmadım çünkü çok şükür hiç ağrım olmadı antibiyotiği de her ihtimale karşı kullanıyorum ilişki konusunda da hiçbir uyarı yapmadı banaMerhaba çok geçmiş olsun.Filmden sonra( uyandıktn sonra) ağrı, sızı kanama vs oldu mu? Bir de antibiyotik vs verip bu ay korunun ya da deneyebilirsiniz dedi mi?
Bu arada çok hafif lekelenmem oldu oda 2 gün sürdü ama çok azdı leke bile denmezMerhaba benim hiçbir şekilde ağrım yada sızım olmadı doktor bir antibiyotik birde ağrı kesici yazmış ama ağrı kesiciyi kullanmadım çünkü çok şükür hiç ağrım olmadı antibiyotiği de her ihtimale karşı kullanıyorum ilişki konusunda da hiçbir uyarı yapmadı bana
çok teşekkür ederim bende dün doktora gittim( reglim suan) reglin bitince gel çekim için sonrasında ağrı kesici ve antibiyotik veriyoruz dedi acaba sonrasınsa çok ağrı vs oluyor mu diye düşündüm antibiyotiğide olası bir enfeksiyonu önlemek için veriyolar galiba ama çok kanama vs olmazsa ona bile gerek yok belki de. Rabbim hepimizin bu süreçlerini kolaylaştırsın çektiğimiz cefaların sefalarını kısa sürede yaşamayı nasip etsinBu arada çok hafif lekelenmem oldu oda 2 gün sürdü ama çok azdı leke bile denmez
Bu arada dün regl iken vajinal muayene oldum insan kendini biraz garip hissediyor ama bence normal zamana göre daha kolay regl iken vajinal muayene bir de en net görüntü ( yumurtalar hakkında) reglin ikinci günü oluyorYaaa çok teşekkür ederim heralde bunlar Hsg kadar zor değildir diye avutuyorum kendimi birde adetliyken alttan muayene den korkuyorum aslında ama bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
Merhaba, çok teşekkür ederimmerhaba sorum sizin içibde geçerliiçok geçmiş olsun öncelikle inşallah her sey istediğiniz gibidir Filmden sonra( uyandıktn sonra) ağrı, sızı kanama vs oldu mu? Bir de antibiyotik vs verip bu ay korunun ya da deneyebilirsiniz dedi mi?
Tekrardan çok geçmiş olsun. Teşekkür ederimMerhaba, çok teşekkür ederimçok şükür sonuçlarım iyi geldi uyandıktan sonra hafif karın ağrım vardı ama geçti sonra. Benim eve gelince regl gibi kanamam oldu. Şu anda biraz daha azalmış durumda. Ben lekelenme ihtimaline karşı küçük günlük pedlerden koymuştum çamaşırıma. Onlar büyük ped tarzı bi şey koymuşlar uyanınca fark ettim:)
Antibiyotik ve ağrı kesici yazdı doktor. Ağrı kesiciyi bi defa içtim. Ağrın olursa iç demişti. Öyle çok ağrım yok zaten ama ben artma ihtimaline karşı içmek istedim. Şu an birazcık kasık ağrısı var. Antibiyotik için de kutu bitecek dedi. Günde 2 defa. İçinde 14 tane var. Korunmayla ilgili bi şey söylemedi.
Çok teşekkür ederim. Ben reglin 10.gününde çekildim. Reglim lekelenmelerle beraber 10 günü buluyor her zaman. O gün çok çok az kahverengi lekelenme oluyordu.Tekrardan çok geçmiş olsun. Teşekkür ederimregliniz bittiği gibi mi çekildiniz yoksa birkaç gün sonra mı?