- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 53
- 28
- Konu Sahibi turuncu agac
-
Dimi inşallah bir şey olmamıştırMerak etme hiç bir şey olmamıştır. Zaten cinsel ilişkiye girme demelerinin sebebi genelde radyasyon alındığı için bir ihtimal gebelik olursa diye diyorlar.
Benim doktorum hsg den sonra yasak koymamisti bir sorun olmaz benceKızlar yine ben ve yine bir derdim var lütfen içimi rahatlatın 2 gün önce hsg çekildim doktorum cinsel ilişki yok değil ama siz bilirsiniz dedi bize bıraktı ilişkiye girmedik ama eşim benim orgazm olmama yardım etti rahim kasıldı böyle gelen kahve lekeler tüplere girmiş midir diye endişeleniyorum açıkçası doktoruma da soramadım utandım yoksa aksine iyice dışarı mı cıkmış mıdır
Hani biraz kahverengi akıntı geliyor ya o korkuttu beniBenim doktorum hsg den sonra yasak koymamisti bir sorun olmaz bence
Peki hsg den ne kadar sonra hamile kaldınızBenim doktorum hsg den sonra yasak koymamisti bir sorun olmaz bence
Hsg den sonraki gün ilişkiye girdiniz mi pekiHsg den sonra kanama kahverengi lekelenmeler normal ben hsg çektirdiğim ay hamile kaldım
Benim üç dört gün kanamam olmuştu girmedimHsg den sonraki gün ilişkiye girdiniz mi peki
Bende bugün bitti sayılır hayırlısı olsun artıkBenim üç dört gün kanamam olmuştu girmedim
Subatta çekildim haziran da hamile kaldimPeki hsg den ne kadar sonra hamile kaldınız
Doğal yolla mı kaldınızSubatta çekildim haziran da hamile kaldim
Bana da birkaç gün ilişkiye girmeyin demişlerdi, lekelenme olabilir diye çok normal yani adetten kalanlar leke olarak geliyor. Sonucunuz ne çıktı ?Kızlar bilgisi olan başka biri yok mu
8 ay önce çektirmiştim sonomedde sol açık sağ tarafın başk tıkanıktı ilaçlar açtılar şimdide sol açık sağın ucu tıkanıktı onu açmışBana da birkaç gün ilişkiye girmeyin demişlerdi, lekelenme olabilir diye çok normal yani adetten kalanlar leke olarak geliyor. Sonucunuz ne çıktı ?
Geçmiş olsun8 ay önce çektirmiştim sonomedde sol açık sağ tarafın başk tıkanıktı ilaçlar açtılar şimdide sol açık sağın ucu tıkanıktı onu açmış
Şükür dogal yolla oldu tek sorun stresmis onu anladimDoğal yolla mı kaldınız
Bende de tek sorun stres hsgden sonra rahatlarım dedim ama şimdide bu ilişkiyi stres ediyorumŞükür dogal yolla oldu tek sorun stresmis onu anladim
O stersi bitirmek cok zor biz 15 ay olmayinca artik tamam olmuyor daha fazla ugrasmayalim iliski gorev oldu leyif almiyoruz sadece ozleyince olsun normale donelim artik dedik ve gercekten uyguladik bunu ikinci ay sadece iki iliski yasadik ozledigimiz zaman gun takip etmeden ve nasip olduBende de tek sorun stres hsgden sonra rahatlarım dedim ama şimdide bu ilişkiyi stres ediyorum
Hsg den sonra antibiyotik yazdı mı doktorunuz. Kullandıysanız sıkıntı olmaz bence.Kızlar yine ben ve yine bir derdim var lütfen içimi rahatlatın 2 gün önce hsg çekildim doktorum cinsel ilişki yok değil ama siz bilirsiniz dedi bize bıraktı ilişkiye girmedik ama eşim benim orgazm olmama yardım etti rahim kasıldı böyle gelen kahve lekeler tüplere girmiş midir diye endişeleniyorum açıkçası doktoruma da soramadım utandım yoksa aksine iyice dışarı mı cıkmış mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?