Hsg sonrası yardım lütfen

turuncu agac

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2021
2.055
883
53
28
Kızlar yine ben ve yine bir derdim var lütfen içimi rahatlatın 2 gün önce hsg çekildim doktorum cinsel ilişki yok değil ama siz bilirsiniz dedi bize bıraktı ilişkiye girmedik ama eşim benim orgazm olmama yardım etti rahim kasıldı böyle gelen kahve lekeler tüplere girmiş midir diye endişeleniyorum açıkçası doktoruma da soramadım utandım yoksa aksine iyice dışarı mı cıkmış mıdır

Merak etme hiç bir şey olmamıştır. Zaten cinsel ilişkiye girme demelerinin sebebi genelde radyasyon alındığı için bir ihtimal gebelik olursa diye diyorlar.

Benim doktorum hsg den sonra yasak koymamisti bir sorun olmaz bence

Bana da birkaç gün ilişkiye girmeyin demişlerdi, lekelenme olabilir diye çok normal yani adetten kalanlar leke olarak geliyor. Sonucunuz ne çıktı ?
8 ay önce çektirmiştim sonomedde sol açık sağ tarafın başk tıkanıktı ilaçlar açtılar şimdide sol açık sağın ucu tıkanıktı onu açmış

Bende de tek sorun stres hsgden sonra rahatlarım dedim ama şimdide bu ilişkiyi stres ediyorum
O stersi bitirmek cok zor biz 15 ay olmayinca artik tamam olmuyor daha fazla ugrasmayalim iliski gorev oldu leyif almiyoruz sadece ozleyince olsun normale donelim artik dedik ve gercekten uyguladik bunu ikinci ay sadece iki iliski yasadik ozledigimiz zaman gun takip etmeden ve nasip oldu

Hsg den sonra antibiyotik yazdı mı doktorunuz. Kullandıysanız sıkıntı olmaz bence.
Ben hsg sonrasında 3 gün antibiyotik kullanmıştım enfeksiyon riskine karşı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…