- 24 Temmuz 2019
- 298
- 97
- 18
- Konu Sahibi gizemliask
-
Sorununuz nedir bilmiyorum ama yumurta takibine başlayacak olabilir doktorunuz.merhaba kızlar ;
Dün hsg çektirdim 8.günümdü tüpler açık çıktı 12.gün gel dedi şimdi ne gibi yol izlenecek bilen varsa anlatabilir mi ?
12.gün de cumaya geliyor dr çalışmıyor cuma ctesi ptesi gitsem sıkıntı olmaz demi
birde eşimden tekrar test istemişti düzen laboratuvarında o da çıktı sonuç 12.günü gel demişti süreci bilen varsa anlatır mısınız kızlar..
yumurtlamana bakalım dedı12.gün hiçbirşey yapamaz hsg yorumlamak için yada eşinizn testi icin cagrmis olabilir ha belki yumurtaniza bakıp şu günler ilişki yaşayın der
Olmaz canım cok geç olabilir ama şansina geç yumurtlarsn umarimyumurtlamana bakalım dedı
ama 12.gün cumaya geliyor cuma ctesi çalışmıyor doktor ptesi gtsem olur mu kı
şimdi aradım doktoru ptesi gel dedi yalnız ptesiye kadar ilişki olmıck mı bilginiz var mıOlmaz canım cok geç olabilir ama şansina geç yumurtlarsn umarim
bende cektircm ağrı yaptımişimdi aradım doktoru ptesi gel dedi yalnız ptesiye kadar ilişki olmıck mı bilginiz var mı
hsg dün çektirm ptesi gtcem işte normal mı kı bu durum
bu samsunda bilinen eniyi doktorlardan ama beni çok kaale almadı gibi geldibende cektircm ağrı yaptımi
az bişey adet sancısı gibi bi ağrı oldu ama dayanılmıcak gibi bişey değildi benim ağrı eşiğim kuvvetli. ama gerçekten vücudunuza anestezi almayın boş yere içeri sıvı enjekte edılırken biraz ağrıyor o kadrbu samsunda bilinen eniyi doktorlardan ama beni çok kaale almadı gibi geldi
benim gidecegim doktor hastalar kendini kaisyor diye anestzi veriyormuş ki bende isterim dayanamamaz bişey adet sancısı gibi bi ağrı oldu ama dayanılmıcak gibi bişey değildi benim ağrı eşiğim kuvvetli. ama gerçekten vücudunuza anestezi almayın boş yere içeri sıvı enjekte edılırken biraz ağrıyor o kadr
valla 10 dakikalık işlem için vücudunuza anestezi almayn derım ben yine de siz bilirsiniz.. doktorlar ücret yönünden anesteziyi popüler yapıyorlar bence çok gereksızbenim gidecegim doktor hastalar kendini kaisyor diye anestzi veriyormuş ki bende isterim dayanamam
tupler açıksa bosami çekilmiş oluyoruzvalla 10 dakikalık işlem için vücudunuza anestezi almayn derım ben yine de siz bilirsiniz.. doktorlar ücret yönünden anesteziyi popüler yapıyorlar bence çok gereksız
valla bana sadece tüplerin açık dedi sıvı ilerledi deditupler açıksa bosami çekilmiş oluyoruz
anladım teşekkürler.valla bana sadece tüplerin açık dedi sıvı ilerledi dedi
12.gün yumurtlamana bakalm gel dedı
boşa olmuyor çünkü yapışıklık vb varssa film sayesınde verdıklerı sıvı ıle daha da açılmış oluyor tüpler ve gebeliği kolaylaştırıyormuş
Iliski olsun. Kendi yumurtlamana göre takip et kacirma döngünüşimdi aradım doktoru ptesi gel dedi yalnız ptesiye kadar ilişki olmıck mı bilginiz var mı
hsg dün çektirm ptesi gtcem işte normal mı kı bu durum
çok teşekkür ederım tlfda sordum asistanına doktorunIliski olsun. Kendi yumurtlamana göre takip et kacirma döngünü
evet açılıyor verdıklerı ılaçlaKapali tubu aciyorlar demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?