hsg sonrası...

gizemliask

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
298
97
18
merhaba kızlar ;
Dün hsg çektirdim 8.günümdü tüpler açık çıktı 12.gün gel dedi şimdi ne gibi yol izlenecek bilen varsa anlatabilir mi ?
12.gün de cumaya geliyor dr çalışmıyor cuma ctesi ptesi gitsem sıkıntı olmaz demi
birde eşimden tekrar test istemişti düzen laboratuvarında o da çıktı sonuç 12.günü gel demişti süreci bilen varsa anlatır mısınız kızlar..

Sorununuz nedir bilmiyorum ama yumurta takibine başlayacak olabilir doktorunuz.

12.gün hiçbirşey yapamaz hsg yorumlamak için yada eşinizn testi icin cagrmis olabilir ha belki yumurtaniza bakıp şu günler ilişki yaşayın der

12.gün hiçbirşey yapamaz hsg yorumlamak için yada eşinizn testi icin cagrmis olabilir ha belki yumurtaniza bakıp şu günler ilişki yaşayın der
yumurtlamana bakalım dedı
ama 12.gün cumaya geliyor cuma ctesi çalışmıyor doktor ptesi gtsem olur mu kı

bu samsunda bilinen eniyi doktorlardan ama beni çok kaale almadı gibi geldi
az bişey adet sancısı gibi bi ağrı oldu ama dayanılmıcak gibi bişey değildi benim ağrı eşiğim kuvvetli. ama gerçekten vücudunuza anestezi almayın boş yere içeri sıvı enjekte edılırken biraz ağrıyor o kadr

benim gidecegim doktor hastalar kendini kaisyor diye anestzi veriyormuş ki bende isterim dayanamam

benim gidecegim doktor hastalar kendini kaisyor diye anestzi veriyormuş ki bende isterim dayanamam
valla 10 dakikalık işlem için vücudunuza anestezi almayn derım ben yine de siz bilirsiniz.. doktorlar ücret yönünden anesteziyi popüler yapıyorlar bence çok gereksız

tupler açıksa bosami çekilmiş oluyoruz
valla bana sadece tüplerin açık dedi sıvı ilerledi dedi
12.gün yumurtlamana bakalm gel dedı
boşa olmuyor çünkü yapışıklık vb varssa film sayesınde verdıklerı sıvı ıle daha da açılmış oluyor tüpler ve gebeliği kolaylaştırıyormuş

anladım teşekkürler.

Hsg için anestezi olanların yorumlarını okuyup maddi durununuz yoksa tedavinizi yarım bırakıp beklemeyin çünkü her ay bişey yaparak ilerleniyor o yüzden bu da zamandan gidiyor. Benim tüpüm biri kapalıydı ikinci ilacı arkasından verdi ben istedim çünkü ilkte bişey yoktu ikinci biraz acıdı ama buna rağmen bir daha yapsam anestezi almazdım acı olayı kişiye göre değişir biraz dayanmak lazım.

Kızlar rahim filmi cektirdim. Benim sağ yumurtalik yok, sağ tüp var solda ise hem yumurtalık hem tüp var. Hamilelik o solda oldu. Rahim filmime gore sol tüpüm açıkmış zaten ama öyleyse niye orda dış gebelik oldu. Sag hafif kapalıymış o açıldı ama orda da yumurta yok kapali yada açık olması zaten önemli değil. Kafam cok karıştı. Açık olduğu halde dış gebelik olduysa yine olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…