Hsg sonrası…

Hyt52

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2020
317
267
103
Merhaba yaklaşık 4 ay önce Hsg çektirdim. Rahim filmini bilen bilir film esnasında şiddetli adet sancısı çekiyorsunuz sonra bir anda bitiyor. Fakat filmden sonra ben de alakasız zamanlarda o ağrının hafifini hissediyorum normalde sadece adet öncesi ağrım olur onun dışında bu ağrıyı hissetmem. 4 aydır özellikle adet sonrası düzensiz zamanlarda hafif adet ağrım oluyor. Bu filmi çektiren ve üzerinden zaman geçmiş kişiler yazarsa sevinirim.

Merhaba, ben de aralıkta çektirdim. Böyle bir şey yaşamadım. Bana pek normal gelmedi. Doktora görünmekte fayda var, eğer yumurtlama ağrısı veya PMS değilse bahsettiğiniz.

Merhaba, ben de aralıkta çektirdim. Böyle bir şey yaşamadım. Bana pek normal gelmedi. Doktora görünmekte fayda var, eğer yumurtlama ağrısı veya PMS değilse bahsettiğiniz.
Daha önce hiç yumurtlama ağrısı hissetmedim sanırım bünyem bu şekildeydi belki filmden sonra artık hissediyor da olabilirim çünkü benim bir tüpüm tıkalıydı film sırasında açılmış oldu. Ağrı da çoğunlukla ovü döneminde oluyor dediğiniz doğru olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…