Hsg sonucu anlayanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ay42
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Maalesef canım anestezili olduğunu bile bilmiyordum . Soran da olmadı çok acı öektim kendime gelemedim daha
Ben de anestezi siz 2 kere çekildim okadar da ağrım olmadı tatlım . Anlık bir ağrı oluyor ama toplam 1 dk

Ben de anestezi siz 2 kere çekildim okadar da ağrım olmadı tatlım . Anlık bir ağrı oluyor ama toplam 1 dk
Valla bilmiyorum ama benim çok kötüydü. Çeken kişi ile de ilgili olabilir belki ya da acı eşiği ile ilgili benim aşırı derecede ağrım oldu sürekli bağırıyordum ayaklarım titredi acıdan. İki kişi koluma girdi yürüyemedim bile

Sen neden 2 kez çektirdin canım ilki çıkmamış mıydı sen de de
Yok aradan çok zaman geçmişti. Düşüğün vardı. Tıkanıklık mı oldu yapışıklık mı oldu diye çekelim dedi Dr

Geçmiş olsun canım
Teşekkürler canım şimdi sen sakin ol korkma eminim biz göremiyoruzdur belki de çeken raporlamasını yapmıştır o zaten e nabızda yazmaz Dr ekranından görebilir

Bende çekildim de e nabizdr bnim 4 tane foto var belki eksik girilmiştir yada arkadaşların dediği gibi yanlış çekim olmuştur korkmayın yani hemen geçmiş olsun bnde anestesiz çekildim çok zordu gerçekten

Teşekkürler canım şimdi sen sakin ol korkma eminim biz göremiyoruzdur belki de çeken raporlamasını yapmıştır o zaten e nabızda yazmaz Dr ekranından görebilir
Allah razı olsun İyi ki varsınız , yarın haber ederim size

Eklentiler

• F603AD05-B10C-454C-AB48-5FE2EA3C4489.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 380
Hsg sonuç raporumda bu yazıyor bilen var mi ne bu

canım bu çıktı raporumda ne yazmışlar bu ne demek anlıyor musun ?

Eklentiler

• B2260C23-DB3D-459F-8034-C006D4FA23F3.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 257
canım bu çıktı raporumda ne yazmışlar bu ne demek anlıyor musun ?
Canım sıvıyı verdiklerinde kanallarda dolaştı ya soldaki sağa göre daha hızlı gelmiş ama gelmiş yani. Hafif tıkanıklık olmuştur o da açılmıştır sorun yok gibi duruyor

Canım sıvıyı verdiklerinde kanallarda dolaştı ya soldaki sağa göre daha hızlı gelmiş ama gelmiş yani. Hafif tıkanıklık olmuştur o da açılmıştır sorun yok gibi duruyor
Hadi inşallah Allah razı olsun , kaç gündür kafamda kuruyordum. Belki de ilaç sayesinde açıldı Hiç bir sorun görünmemişti eşimde de ben de de yaşım 35 hiç çocuğum olmadı 1,5 yıldır çocuk düşünüyoruz son çare tüp bebek , tüp bebekten önce rahim filmi demişti doktor , benim çok canım yanmıştı hsg de 3 gün kendime gelemedim dengem alt üst oldu demek ki tıkanıklık varmış ondan çok zor geçmiş benim ki

Bu arada diğer konu’mda da beni sakinleştirmiştin , yanıt verdiğin ve bu ilgin için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…