Geçmiş olsun canım aynen bunla alakası yok benimkininEki Görüntüle 2813171
Bak böyle olmalı . Bu arada bende kalp rahim, perde vardı histeroskopi oldum sonra
Yavrucum biz de kasıyoruz mecbur ağrı oluyor. Çekim hatalı gibi çıkmış.Ozaman kendimi kastığım için çıkmadı
Canımıniçi sende birşey yok çekimde sorun var. Sende sorun olsa adet olmazsınGeçmiş olsun canım aynen bunla alakası yok benimkinin
Ben de anestezi siz 2 kere çekildim okadar da ağrım olmadı tatlım . Anlık bir ağrı oluyor ama toplam 1 dkMaalesef canım anestezili olduğunu bile bilmiyordum . Soran da olmadı çok acı öektim kendime gelemedim daha
Kiminin canı tatlıdır bende sen gibiyim.Maalesef canım anestezili olduğunu bile bilmiyordum . Soran da olmadı çok acı öektim kendime gelemedim daha
Valla bilmiyorum ama benim çok kötüydü. Çeken kişi ile de ilgili olabilir belki ya da acı eşiği ile ilgili benim aşırı derecede ağrım oldu sürekli bağırıyordum ayaklarım titredi acıdan. İki kişi koluma girdi yürüyemedim bileBen de anestezi siz 2 kere çekildim okadar da ağrım olmadı tatlım . Anlık bir ağrı oluyor ama toplam 1 dk
Sen neden 2 kez çektirdin canım ilki çıkmamış mıydı sen de deBen de anestezi siz 2 kere çekildim okadar da ağrım olmadı tatlım . Anlık bir ağrı oluyor ama toplam 1 dk
Yok aradan çok zaman geçmişti. Düşüğün vardı. Tıkanıklık mı oldu yapışıklık mı oldu diye çekelim dedi DrSen neden 2 kez çektirdin canım ilki çıkmamış mıydı sen de de
Teşekkürler canımGeçmiş olsun canım
Allah razı olsunTeşekkürler canımşimdi sen sakin ol korkma eminim biz göremiyoruzdur belki de çeken raporlamasını yapmıştır o zaten e nabızda yazmaz Dr ekranından görebilir
Tamam canım haberleri bekliyoruz sevglerAllah razı olsunİyi ki varsınız , yarın haber ederim size
Teşekkürler canımşimdi sen sakin ol korkma eminim biz göremiyoruzdur belki de çeken raporlamasını yapmıştır o zaten e nabızda yazmaz Dr ekranından görebilir
canım bu çıktı raporumda ne yazmışlar bu ne demek anlıyor musun ?Canım rahim nerede tüpler nerede ... valla ben benimkini araştırırken baya baya anlar olmuştum ama filminde başka foto yok mu? İlk çekimleridir belki yani daha sıvıyı tam göndermedikleri anın fotolarıdır bunlar
Canım sıvıyı verdiklerinde kanallarda dolaştı ya soldaki sağa göre daha hızlı gelmiş ama gelmiş yani. Hafif tıkanıklık olmuştur o da açılmıştır sorun yok gibi duruyorcanım bu çıktı raporumda ne yazmışlar bu ne demek anlıyor musun ?
Hadi inşallah Allah razı olsun , kaç gündür kafamda kuruyordum. Belki de ilaç sayesinde açıldıCanım sıvıyı verdiklerinde kanallarda dolaştı ya soldaki sağa göre daha hızlı gelmiş ama gelmiş yani. Hafif tıkanıklık olmuştur o da açılmıştır sorun yok gibi duruyor
Bu arada diğer konu’mda da beni sakinleştirmiştin , yanıt verdiğin ve bu ilgin için çok teşekkür ederimCanım sıvıyı verdiklerinde kanallarda dolaştı ya soldaki sağa göre daha hızlı gelmiş ama gelmiş yani. Hafif tıkanıklık olmuştur o da açılmıştır sorun yok gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?