Canım rahim nerede tüpler nerede ... valla ben benimkini araştırırken baya baya anlar olmuştum ama filminde başka foto yok mu? İlk çekimleridir belki yani daha sıvıyı tam göndermedikleri anın fotolarıdır bunlarEki Görüntüle 2813150 aEki Görüntüle 2813152 arkadaşlar dün hsg çektirdim gördüğüm sonuçlardan çok farklı anlayan yorumlayabilir mi ? Filmi çeken henüz rapor yazmamış , doktorum da izindeymiş yarın göstereceğim ama bir de sizden yorum istedim. Bilen az da olsa anlayan yardımcı olabilir mi
Yok sırtım değil tabi canım ama çok farklı anlamadımSırtın mı bu arkadaşım vallahi anlamadım
Dur korkma biz kesin bilemiyoruzdur da bunun hsg olduğundan emin değilim hsg bu kesin değil mi? Sen düzenl adet oluyor musunbi sorun var bence de yaaa
Evet canım hsg sağ tarafta balon gibi bi şişlik var yumurtlama dönemimde sağ tarafım hep ağrıyordu zaten . Valladolid’e korkuyorumDur korkma biz kesin bilemiyoruzdur da bunun hsg olduğundan emin değilim hsg bu kesin değil mi? Sen düzenl adet oluyor musun
Adet oluyorsan rahmin de tüplerin de var ama bu film de neden göremiyoruz onu anlayamadımEvet canım hsg sağ tarafta balon gibi bi şişlik var yumurtlama dönemimde sağ tarafım hep ağrıyordu zaten . Valladolid’e korkuyorum
Kız dur sakin ol birşey yok belki gözükmemiştir makine ile alakalıdır. Yarın doktor söyler merak etmeYok sırtım değil tabi canım ama çok farklı anlamadım
Kendimi çok kaçtığım için mi sonuç görünmüyor anlamadım valla . Aslında ilacın geçtiği yerleri hissetmiştim çok çokkk acı çektim ama böyle 2 adet foto var başka da yok psikolojim bozuldu
Düzenli adet oluyorum 28-29 günde bir adet sancısı bile olmaz hormonlarım her şeyim normal çıktı doktor bi de rahim filmine bakalım dedi. İlaç aldım götürdüm hsg çekildi dün bugün e nabızda radyolojik görüntülerde teletıp görünüm kısmında bu 2 fotoyu gördümDur korkma biz kesin bilemiyoruzdur da bunun hsg olduğundan emin değilim hsg bu kesin değil mi? Sen düzenl adet oluyor musun
Benim de hsg filmim var ama rahmim görünüyor bence bu film olmamış gibiDüzenli adet oluyorum 28-29 günde bir adet sancısı bile olmaz hormonlarım her şeyim normal çıktı doktor bi de rahim filmine bakalım dedi. İlaç aldım götürdüm hsg çekildi dün bugün e nabızda radyolojik görüntülerde teletıp görünüm kısmında bu 2 fotoyu gördüm
Allah razı olsun yarın bi gidelim dr aKız dur sakin ol birşey yok belki gözükmemiştir makine ile alakalıdır. Yarın doktor söyler merak etme
Bi de hsg istemesinler ne olurBenim de hsg filmim var ama rahmim görünüyor bence bu film olmamış gibi
E nabızda Teletıp görünümde bu 2 foto vardı doğru de mi başka bakılan yer yoktur yani de miBenim de hsg filmim var ama rahmim görünüyor bence bu film olmamış gibi
Doğru canım hsg bu pozisyonda çekilir zatenE nabızda Teletıp görünümde bu 2 foto vardı doğru de mi başka bakılan yer yoktur yani de mi
Ozaman kendimi kastığım için çıkmadıE nabızda Teletıp görünümde bu 2 foto vardı doğru de mi başka bakılan yer yoktur yani de mi
Anestezi ile olmadı mı ? Merak etme birşey olmazAllah razı olsun yarın bi gidelim dr a
Ama tekrar çekelim derse çektirmem psikolojim bozuldu çok zor oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?