hsg 'yi nerde çektirmeliyim ? İstanbul acil yardımmm

gncgoncagnc

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2013
80
0
16
35
İstanbul
Merhaba arkadaşlar 15 aydır gebe kalamıyorum drlar hıç bı sorun bulamadı en son hsg çekmemi istiyolar ama kımle konuşsam çok acılı ağrılı diye anlatıyor. Daha önce çektiren varsa nerde nasıl çektirdiniz anestezi ile yada normal mi? lütfen yardımcı olun bana ?:18::18::18:

Merhaba arkadaşlar 15 aydır gebe kalamıyorum drlar hıç bı sorun bulamadı en son hsg çekmemi istiyolar ama kımle konuşsam çok acılı ağrılı diye anlatıyor. Daha önce çektiren varsa nerde nasıl çektirdiniz anestezi ile yada normal mi? lütfen yardımcı olun bana ?:18::18::18:

Merhaba,

İstanbul şişli de Echomarda çektirdim ve 3 dk sürdü. inan adet olduğum zaman daha çok kıvranıyordum. hiç hissetmedim bile çünkü dijital çekim yapıyorlar. sıvıyı verirken çooook hafif bir baskı hissediyosun o kadar, zaten ekrandan sende seyredeceksin ve aklın hiç oraya kaymayacak.. eğer dijital çekim olacaksa sakın anestezi alma

Merhaba,

İstanbul şişli de Echomarda çektirdim ve 3 dk sürdü. inan adet olduğum zaman daha çok kıvranıyordum. hiç hissetmedim bile çünkü dijital çekim yapıyorlar. sıvıyı verirken çooook hafif bir baskı hissediyosun o kadar, zaten ekrandan sende seyredeceksin ve aklın hiç oraya kaymayacak.. eğer dijital çekim olacaksa sakın anestezi alma

merhaba peki fiyatı ne kadardır? beşiktaşta bıyer buldum 700 tlden bahsedıyolar?

Mrb bende fatih mahallesinde biyerde cektirdim adet sancisi kdr bi aci onu bile bitince ancak hissedersin 3 dk suruyo snrasinda hic bir problem cikmiyor 380 tl verdim ve cokta temiz ve iyi bir yer istersen ozelden adres ve telini atabilirim :)

Tatlım radyotom-radyomar görüntüleme merkezi var fındıkzade'de. Ben de senin gibi çok korkmuştum çok araştırmıştım, kk dan birçok kadının tavsiyesiyle oraya gittim. İşlem bitmiş İnan ki adam tamam dediğinde şaşırıp bitti mi die sordum:) ki benim canım aşırı tatlıdır:))) hatta gittiğimde o kadar stresli o kadar korkuodum ama saolsun hem oradaki görevliler hem de filmi çeken Dr beni o kadar rahatlattı ki anlatamam, yani nerdeyse hiç hissetmiosun desem yeri;) yani tabi bişeyler hissediyorsun ama kesinlikle acı değil:)

Hatta radyomar'ın kk' da konusu bile var, insanlar orasıyla ilgili tecrübelerini yazmışlar, bi bak istersen;)

Anodulu yakasında yaptırmak isteyenler için Sonomed'i öneririm, ben orda yaptırmıştım, hiç de acı hatırlamıyorum, gayet düzgün bir hekim eşliğinde rahat rahat yapmıştım, yaklaşık 10 dakika kadar bana işlemi anlatıp tüm korkumu çekimden önce yenmemi sağlamışlardı, hatta çok garipsemiştim, çekimden sonra binanın üst katlarında kendilerine ait restoranda cok güzel bir kahvaltı ikram etmişlerdi,:1:

Tatlım radyotom-radyomar görüntüleme merkezi var fındıkzade'de. Ben de senin gibi çok korkmuştum çok araştırmıştım, kk dan birçok kadının tavsiyesiyle oraya gittim. İşlem bitmiş İnan ki adam tamam dediğinde şaşırıp bitti mi die sordum:) ki benim canım aşırı tatlıdır:))) hatta gittiğimde o kadar stresli o kadar korkuodum ama saolsun hem oradaki görevliler hem de filmi çeken Dr beni o kadar rahatlattı ki anlatamam, yani nerdeyse hiç hissetmiosun desem yeri;) yani tabi bişeyler hissediyorsun ama kesinlikle acı değil:)

canım bende hsg cektireceğim gercekten acı yok demi korkuyorum yaaa ultrason aleti girince bile tırsan biriyim

Anlatildigi kadar.kotu degil inan bana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bende hsg cektireceğim gercekten acı yok demi korkuyorum yaaa ultrason aleti girince bile tırsan biriyim

hic korkma:20: ben ne kadar strese girmistim o cekilcek gun gelip de cekilene kadar ama bosuna kendi kendime etmisim. ama nerde cektiriceksin? diger yerlerde nasil yapiolar bilmiorum, cunku bu adamin yontemi farkliymis sanirim, o yuzden insanlar genelde burayi tercih edio. eger burda cektiriceksen gozum kapali derim hic korkma cunku aci yok, bittiini bile anlamiosun:8:

hic korkma:20: ben ne kadar strese girmistim o cekilcek gun gelip de cekilene kadar ama bosuna kendi kendime etmisim. ama nerde cektiriceksin? diger yerlerde nasil yapiolar bilmiorum, cunku bu adamin yontemi farkliymis sanirim, o yuzden insanlar genelde burayi tercih edio. eger burda cektiriceksen gozum kapali derim hic korkma cunku aci yok, bittiini bile anlamiosun:8:

canım ben radyotom radyomarı düşünüyorum sen nerde çektirdin nereyi tavsiye edersin

canım ben radyotom radyomarı düşünüyorum sen nerde çektirdin nereyi tavsiye edersin

ben de radyotom radyomar da cektirmistim, findikzadedeki. cok arastirmistim gitmeden once. ii ki de oraya gitmisim, cok memnun kaldim:21:

Merhaba arkadaşlar, dün Fındıkzade'deki Radyotom&Radyomar'a rahim filmi (dijital hsg) çektirdim. Gitmeden önce internette farklı farklı yerlerde rahim filmi çektirenlerin mesajlarını okumuş ve o kadar çok korkmuştum ki anlatamam. Kapıdan içeri girdiğimde çok ama çok gergindim, güleryüzlü çalışanların ve Rad. Dr. Cevat Bayrak'ın nazik karşılaması sayesinde üzerimdeki gerginlikten eser kalmadı. Cevat Bey gerçekten müthiş bir hekim, yapılacak işlemi öyle güzel, tane tane ve güleryüzle anlatıyor ki rahatlamamanız imkansız. Şunu itiraf etmeliyim, endişelerim ve korkum nedeniyle döktüğüm gözyaşımlarından çok ama çok utandım. Hiç mi hiç acımadı ve sonrasında hiç ağrım sancım olmadı. İşlemin normal süresi 5 dk. ama ben kendi kendime süreyi uzattım. Nasıl derseniz, rahatlamam için Cevat Bey'i biraz fazla konuşturdum da ondan... :61: Sizlere tavsiyem sağda solda yazılan tüm olumsuz ve korkutucu mesajları boşverin, sakın ciddiye almayın ve rahim filmi için mutlaka Radyotom&Radyomar'ı tercih edin. Bu arada diğer çalışanların da hakkını vermeliyim, onlar da çok ilgili ve güleryüzlüydü. Tüm ekibe nazımı çektikleri için, gösterdikleri sabır ve anlayış için çok ama çok teşekkür ederim.

Ben bugun doktorumun tavsiyesi ile rodyotom a gidip yeni bir teknik ile yapilan rahim filmi cektirdim. Anormal korkum vardi ve kesinlikle genel aneztezi altinda yaptirmak istiyordum. Lakin doktorum siddetle bu yeni teknikle korkacak bir sey olmadigini soyleyince bir gazla gittim. Dr.Cevat Bey ve c kollu rontgen makinasi sayesinde rahime cengel takilmadan, son derece yumusak, kucucuk ve incecik lastik bir aletle islem yapildi. O kadar kendimi bu islemin korkunc bir sey olduguna inandirmistim ki islem bittiginde iyi ki hastanede genel aneztezi altinda ve 3 kati para verip yaptirmamisim dedim.
C kollu rontgen anladigim kadariyla bircok yerde yok ve az bilindigi icin insanlar bu islemin hala (bugune kadar ben de ) eziyet bir sey oldugunu dusunuyor. Eger yaptirmasi gereken arkadaslar varsa benim gibi agri esigi cok dusuk biri olarak tavsiye ediyorum hic rahmi cekistirerek yapilan agrili metodla ve aneztesi ile dunya masraf ederek bu ise kalkismasin. Islem bittiginde ne agri ne akinti ne kanama hicbir sey olmadan ayrica aninda neticeyi alarak (tuplerim de acik cikti cok sukur) cikinca cok rahatladim. Umarim bu yeni gelistirilen rontgen teknigi bircok kadin tarafindan duyulur ve korkulu ruya biter:-)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Back
X