- 9 Şubat 2022
- 10
- 0
- 1
- 33
- Konu Sahibi SyahKelebeK
-
peki çekildiği ay gebelik olmaması mı gerekiyor biliyormusunuz yani bir zararı varmıTekrardan merhaba baktım internetten şimdi adet başlangıcından 7.gün-12.gün arası çekilirmiş yani bittikten 2-3 gün içinde o da gebelik olmaması gerektiği için
Anestezi butun islemler yapilmadan once mi yapiliyor. Korkuyorum cok. Sedatif mi, lokal mi, komple mi uyutuyorlar cnm. Benim 10.gun olacak.He bu arada ben anestezik olmuştum çok rahat geçti. Bulunduğum yerde devlette asla sıra bulunmuyor. O yüzden üni hast. Ve devletle ilgili bilgim yok maalesef
Sagol cnm tsk ederim. Ameliyat gibiymis. Endoskopi kolonoskopi gibi sedatif mi veriyorlar acaba dedim, cunku o zaman hissediliyor. Icim bi nebze rahatladi, sagolasinBütün işlemler derken anlamadım canım . Rahim filmi dedi doktor gün verdi etti adetten sonra 2.gün oldum. o saatte hazırladılar beni kıyafet vs yani. damar yolu açıldı. Sonra ameliyathaneye gittik. Önceden söylüyorlar zaten doktorun gelince onu görüceksin sonra uyutucaz diye rahatla diye girdiiğimde doktoru gördüm uyutuyoruz dediler damardan ilacı verdi sayı say dedi 5 i görmeden ben gittim komple uyutuldum işlem bitince hemen uyandırıldım 10-15 dakika kadar uyutuluyorsun ona göre anestezi veriyorlar ama sanki gözümü kapatıp açtım asla hiçbirşey anlamıyorsun uyku gibi bi mallık falan olmuyor ilacı kestiği an zınk diye gözler açılıyor yapıldığını falan asla anlamıyorsun çok değişik birşedi yani güzel geçti benim o yönden
Benim doktorum adet olmamı bekledi oldum bittikten 2-3 gün sonra rahim filmine alıyor bitçeği gün aradım 2 gün sonraya gün verdiler bizde kredi kartıyla yaptırdık 1050 TL verdim sanırım Eylül 2021 de özelde yaptırmıştım ve ve en baştan bu yana 1.5 sene oldu hala gebelik yok bugünde sperm testi verdik bakalım
Anladım teşekkür ederim yinedeHe bu arada ben anestezik olmuştum çok rahat geçti. Bulunduğum yerde devlette asla sıra bulunmuyor. O yüzden üni hast. Ve devletle ilgili bilgim yok maalesef
Anladım teşekkür ederim yinedeHe bu arada ben anestezik olmuştum çok rahat geçti. Bulunduğum yerde devlette asla sıra bulunmuyor. O yüzden üni hast. Ve devletle ilgili bilgim yok maalesef
Aynen bende araştırmıştım onları randevuyu o yüzden alabilirsem adet bitimine alıcamTekrardan merhaba baktım internetten şimdi adet başlangıcından 7.gün-12.gün arası çekilirmiş yani bittikten 2-3 gün içinde o da gebelik olmaması gerektiği için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?