Hayır söylenmedi ben de bu yüzden işkillendim yani fetal dna da olduğunu duydum okudum birkaç yerde ama amniyosentez için hiç duymadım onlar da söylemedi
Ayrıca ikircikli davranışları beni gerdi şüpheye düşürdü
Benim fetalde ilk numunede hucre bulunmamisti. İkincisinde oldukca iyi duzeyde bulundu. Bu o anlik bir durum olabilir ama 2. Kez de bulunamazsa ne olur inanin bilmiyorum. Cvs yapilanlar da var sizde cvs uygun gorulmedi mi?
Benim fetalde ilk numunede hucre bulunmamisti. İkincisinde oldukca iyi duzeyde bulundu. Bu o anlik bir durum olabilir ama 2. Kez de bulunamazsa ne olur inanin bilmiyorum. Cvs yapilanlar da var sizde cvs uygun gorulmedi mi?
Benim fetal değil ama cnm
Benim amniyosentez yani bulunmaması milyonda bi vakaymış doktorumla görüştüm o öyle söyledi ama direkt genetik merkezi ile görüştüm genetik uzmanı 21000vakaya baktım böyle bişey görmedim duymadım dedi
Kim doğru söylüyor bilmiyorum
İnşallah ikincide bulunur yoksa kafayı yeeim bu gidişle