- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
DEMİŞŞŞ ABİMİZZZ![]()
![]()
neredesinArkadaşlar her yerde olaylar var ortalık toz duman.
Resmen evin içinde oturuyorum etraf biber gazı, gözlerim burnum yanıyor.
Gidişat hiç iyi değil.
neredesin
Allaalla orada olay var sanırım..İzmir'deyim ve merkezde bile değilim şu an nefes almakta güçlük çekiyorum her yerde polis arabaları ambulans sesleri ortalık çok gergin komşular sokağa çıkmış herkes öksürüyor resmen sise büründü hava![]()
Allaalla orada olay var sanırım..
Allah yardımcımız olsun..İzmir'de bile olaylar çıkıyorsa gerçekten tedirgin oldum nereye gidiyoruz böyle.
Sadece burda da değil şimdi arkadaşlarımla konuştum birçok yerde olaylar varmış iyice raydan çıktı bu durum ya.
Geçmiş olsun meg , ben Ankara'dayım Şimdilik sessiz bizim buralar ...İzmir'de bile olaylar çıkıyorsa gerçekten tedirgin oldum nereye gidiyoruz böyle.
Sadece burda da değil şimdi arkadaşlarımla konuştum birçok yerde olaylar varmış iyice raydan çıktı bu durum ya.
Geçmiş olsun meg , ben Ankara'dayım Şimdilik sessiz bizim buralar ...
Sağduyu.
Temennine canı gönülden katılıyorumTeşekkür ederim taa nerelerden geldi bu biber gazı, birde yakın soluyanları düşünemiyorum çok kötü.
İzmir böyle durumlarda daha sakindir diye düşünüyordum şaşkınım.
Çok üzülüyorum keşke hiç yaşanmasa ama insanların sabrı taştı ve bazıları onlara bu oyunlara alet ediyor malesef halk ne yapacağını şaşırmış durumda.
Tez zamanda ortalığın durulmasını temenni ediyorum![]()
Erdoğan suçlu,, erdoğan tüü kaka,, pkk masumm onları destekleyenler masumm melek onlar melek.. hele hele dış basın hele hele ingilizler tekrar ve tekrar denize dökülmek istiyorlar anlaşılann..ve bizimde buradakiler nasılda atlıyorlarr aaaa güzel tespitt.. alkışş.. Teee ALLAHIMAh Erdoğan ah. Diktatör Erdoğan. Bunu da yaptın demek. Ben de saf saf bu savaşı iki polisi öldüren PKK'nın başlattığını saniyodum. Pkk yapar mi hic onlar daglaraiizmarit bile atmayan gectikleri yerlere fidan diken insanlar. Neyseki artık ikna oldum. Yasananlarin tek sorumlusu Erdoğan.
Yüzümde çıkan sivilcenin de sorumlusu Erdoğan. Yazıklar olsun sana!!
Demirtaş geçen Türk ordusu ve polisi yenilecekler diye açıklama yapmış. Kimin yüzünden? Tabii ki Erdoğan'ın yüzünden.
Bir kaç densiz Cizre'de özerklik ilan etmişler hendekler kazmislar, askerler de bunlarin kurduğu bütün duzenlerini bozunca 'devlet bizi öldiriiyyy' diye zirlamaya başlamışlar. Bunlar kimin yüzünden? Tabii ki Erdoğan'ın.
Ah Erdoğan ah yatacak yerin yok senin!
ben garip bısey goremıyorum chess..Cizreyle lafa baslayip oylarin artisiyla bitirmek.Cok tatli degil mi?
http://sendika1.org/2015/09/cizrede-sorun-goremeyen-davutoglu-oylarimiz-yukseliyor/
kımse PKK sucsuz demıyorkı , onlar maşa!Erdoğan suçlu,, erdoğan tüü kaka,, pkk masumm onları destekleyenler masumm melek onlar melek.. hele hele dış basın hele hele ingilizler tekrar ve tekrar denize dökülmek istiyorlar anlaşılann..ve bizimde buradakiler nasılda atlıyorlarr aaaa güzel tespitt.. alkışş.. Teee ALLAHIM
maşa olmalarıı askerleri ve insanları öldürmelerini bastırmıyor ama değilmii..ben garip bısey goremıyorum chess..
ınsanların kafası karıstı vereyım 400'ü bıtsın dıyenler artacak malesef..
kımse PKK sucsuz demıyorkı , onlar maşa!
Yemeği bile elimizle değil kepçeyle karıştırıyoruz değil mi![]()
Tabiki bastırmıyor.. Adamların işi , isteği bu zaten.. İşi kolaylaşıyor..maşa olmalarıı askerleri ve insanları öldürmelerini bastırmıyor ama değilmii..
Erdoğan suçlu,, erdoğan tüü kaka,, pkk masumm onları destekleyenler masumm melek onlar melek.. hele hele dış basın hele hele ingilizler tekrar ve tekrar denize dökülmek istiyorlar anlaşılann..ve bizimde buradakiler nasılda atlıyorlarr aaaa güzel tespitt.. alkışş.. Teee ALLAHIM
Yunan ve İngiliz akraba mıymış?