Hı hı, çünkü Pkk ve uzantısı Hdp masumca(!) önce Kobani için yakıp yıkarken ve yetmeyip gariban doğu halkına eziyete başlamışken,
askerleri haince pusuya düşürürken, devetin milletin malına zarar verirken, Demirtaş silahlanın çağrısı yaparken, sırtlarını Pkk'ya dayarlarken
Hdp milletvekili Pkk tükürüğüyle boğar derken, Hdp'li diğer m.vekili Pkk'ya erzak yardımında bulunurken, ve daha niceleri için Erdoğan suçlu!
Devlet görmezden gelmediği için, askerinin kanını yerde bırakmadığı için suçlu, evet!
Arkadaş, ne ülkede ne insanlarla beraber yaşıyoruz be.
Daha dün şehit kanı akmazken Pkk ile kola kola denilen Erdoğan ve nezdinde devlet suçluydu, vatan hainiydi.
Bugün bütün iyiniyetlerine rağmen yürümeyen çözüm süreci artan teröre karşı önlem almaya çalışırken yine suçlu.
Ya daha na'apmalı Pkk ve Hdp suçlu olabilmek için?
Vallahi ben de pkk'lı olsam bir gram davamdan vazgeçmezdim.
Nasılsa ben yakıp yıkardım ama birileri benim yerime mutlaka suçlayacak birini bulurdu.
Ha yoksa siz 2 asker için bombalanır mı diye bağıranlardan mısınız?
Acaba hiç evinize ateş düştü mü?
Nereye sakladınızsa naftalin kokan vicdanlarınızı bir zahmet iki dakika bi' çıkarıverin.
O askerler el ele şehit oldu.
Vatan için, bizim için.
Siz hala gelip burada Pkk seviciliği yapın da suçu ona buna yıkın diye değil!
Arkadaş, iyi ki bu mızmız tayfa kurtuluş savaşında, 1.dünya savaşında falan yoktu.
Almanya yenilince bizde yenilmiş sayıldık falan ya.
O vakit ne diyeceklerdi, kimi suçlayacaklardı, merak ettim.
Not: Üstün zekalı arkadaşlar, Akp güzellemesi yaptığımı sanmasınlar.
Eğer ''devlet'' diyorsam bu parti değildir ''devlet''tir.
Ve başında Chp, Mhp de olsaydı ve yine göz yummasaydı sırtını sıvazlamayı bilecek kadar ülkücüyüm, gerekirse solcuyum çünkü ben vatanseverim.