• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Kendiside gitsin ama en azından yarı yarıya yapalım tatili. Benimde yalnız basıma kafa dinlemeye hakkım var . Ama o sanıyor ki gidip birileriyle tanışıp beraber olucagım vs
senin ki gene medeni.bizim ülkedekiler boşansada kadın ya benimsin ya toprağınnn diyorlar

Selam kızlar
Dün bol bol harcadım
Yiğenime pijama tk 120 tl
Anneme etek 70 tl
İki erkek yiğenime tişört 100 tl
Kendime südyen 45 TL
Dürüm 32 TL
Kızımın arkadaşının doğum günü var yarın göl kenarında kutlayacağız elbise aldık 70 TL

Birazdan yine çıkacağız eşime spor ayakkabısı ve eşoftman altı bakacağız

Selam kızlar
Dün bol bol harcadım
Yiğenime pijama tk 120 tl
Anneme etek 70 tl
İki erkek yiğenime tişört 100 tl
Kendime südyen 45 TL
Dürüm 32 TL
Kızımın arkadaşının doğum günü var yarın göl kenarında kutlayacağız elbise aldık 70 TL

Birazdan yine çıkacağız eşime spor ayakkabısı ve eşoftman altı bakacağız
Hayırlı olsun zeyno güle güle kullanın👏👏

Ablamla kahve keyfi buyurun kızlar O1deren87 O1deren87

Eklentiler

• IMG-20210622-WA0022.webp
    IMG-20210622-WA0022.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 67
Penguen Penguen dönüşümlü mesai bitiyor😒Çocukları naptın gönderdin mi annene?
son 1 hafta bugün mesaiye geldim haftaya perşembeden itibaren geliriz mesai saatleri 8 5 o zor olur biraz benim için yinede bayadır esnek çalıştım çok şükür çocukları göndermedik annemler köye geçti bağ bahçe işleri yapacaklar benim kızlarda yaramaz başlarına bişey falan gelir Allah korusun dere havuz falan suyu görünce direk giriyorlar.Konuştum çocuklarla 1 ay daha sabredin beraber gidelim gezeriz bolca dedim tamam dediler bakalım.

Selam kızlar ablamla ve çocuklarla zaman çok çabuk geçiyor 💞💞sabahtan tekrar denize gittik akşama kadar 🤣🤣🤣
Dönüşte tantuni yedik😋😋
Dondurma yedik eve geldik banyomuzu yaptık
Şimdi küçüğümü uyuttum🤗🤗🤗

Çok yorulduk bir kahve alır yorgunluğumuzu☕☕☕

Yarında awm ye gideceğiz👏👏👏

Selam kızlar ablamla ve çocuklarla zaman çok çabuk geçiyor 💞💞sabahtan tekrar denize gittik akşama kadar 🤣🤣🤣
Dönüşte tantuni yedik😋😋
Dondurma yedik eve geldik banyomuzu yaptık
Şimdi küçüğümü uyuttum🤗🤗🤗

Çok yorulduk bir kahve alır yorgunluğumuzu☕☕☕

Yarında awm ye gideceğiz👏👏👏
Oh oh iyi tatiller canım
Bizde gün sayıyoruz

Back
X