Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen Zeyno bizde hazırlık yapıyoruzBuralar bundan sonra sessizleşir herkes bir yerlere gidecek
Bizde gün sayıyoruz yarın kv salı günü İstanbul inşallah annelerde İstanbula gelmişler birkaç günlüğüne görüşelim diye bayramda da gelecekler beraber döneceğiz kocaelinebiraz deniz yüzü görelim
![]()
5 katlı olanı boşaltıp fişini çektim ben.?kışa doğru tekrar dolacak. İş çok işşşşşBuzluğu boşaltmaya calışıyordum
Dün sac tava yaptım etler bitsin
Bugün 1 poset kıymam var lahmacun düşünüyorum
Ben de sarı röfleli saçlarımı özledim ama korkudan gitmiyorum kuaföre. 2. Aşıyıda olunca belki bir cesaret glderimAynen Zeyno bizde hazırlık yapıyoruz
Yarın kuaföre gideceğim manikür pedikür kaş alma fön filan bakım yaptıracağım
Eşimde sitenin havuzunu doldurtuyormuş sadece bize özel![]()
Ben çekemiyorum fişini yaaaaa illa bişeyler oluyor5 katlı olanı boşaltıp fişini çektim ben.?kışa doğru tekrar dolacak. İş çok işşşşş![]()
Ben mart ayında gittim ombre yaptırdım zaten uzun süre gidiyor ombre fön çeltirince çok hoş duruyorBen de sarı röfleli saçlarımı özledim ama korkudan gitmiyorum kuaföre. 2. Aşıyıda olunca belki bir cesaret glderim
Sandık tipi de var ben de oraya aktardım . Kışlık çok hazırlık yapıyorum. Kışın günler kısa. Çocuğun okulu sporu yetişemiyorum işlere. Buzlukta hazır olunca işlerim kolaylaşıyorBen çekemiyorum fişini yaaaaa illa bişeyler oluyor![]()
Kaşlar 1.5 yıldır kuaför yüzü görmedi. Zaten az kaşlarım 3 5 kıl alınca oluyor bitiyor. Şekil falan vermiyorumBen mart ayında gittim ombre yaptırdım zaten uzun süre gidiyor ombre fön çeltirince çok hoş duruyor
Kaşını filan nasıl yapıyorsun ki kendin mi alıyorsun
Ben hiç becerikli değilim![]()
Becerikli hatunsun yaniSandık tipi de var ben de oraya aktardım . Kışlık çok hazırlık yapıyorum. Kışın günler kısa. Çocuğun okulu sporu yetişemiyorum işlere. Buzlukta hazır olunca işlerim kolaylaşıyor
Hahahaha çok iyiKaşlar 1.5 yıldır kuaför yüzü görmedi. Zaten az kaşlarım 3 5 kıl alınca oluyor bitiyor. Şekil falan vermiyorum![]()
Mesleğim gereği turizm lisans mezunuyum benBecerikli hatunsun yani![]()
1.57 boyum çokta memnunum yüzüm bebeksiydi gençken o yüzden yaşıtlarımdan hep küçük göstermişimdir.bazen avantaj bazen de dezavantaj oldu.ama kompleksli muamelesi gördüm bak bdv de haha haaa.okyonus a sor kendim yüzlerce kez yazıp güldüm ayol kısa ve şişmanım diye
Hahahahhaha çok güzel yorumların varrr1.57 boyum çokta memnunum yüzüm bebeksiydi gençken o yüzden yaşıtlarımdan hep küçük göstermişimdir.bazen avantaj bazen de dezavantaj oldu.ama kompleksli muamelesi gördüm bak bdv de haha haaa.okyonus a sor kendim yüzlerce kez yazıp güldüm ayol kısa ve şişmanım diye
yaaa çocuğum kısa olursa çocuğa acırım yazmak tuhaf değil mi?haa istemem kısa çocuk umarım olmaz olursa da başımın tacı lafı başka acırım bambaşka değil mi?Hahahahhaha çok güzel yorumların varrr![]()
Tabiki acımak bambaşka canım sağlığı yerinde olsun genetik sıkıntılar önemli değil benceyaaa çocuğum kısa olursa çocuğa acırım yazmak tuhaf değil mi?haa istemem kısa çocuk umarım olmaz olursa da başımın tacı lafı başka acırım bambaşka değil mi?