• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Buralar bundan sonra sessizleşir herkes bir yerlere gidecek

Bizde gün sayıyoruz yarın kv salı günü İstanbul inşallah annelerde İstanbula gelmişler birkaç günlüğüne görüşelim diye bayramda da gelecekler beraber döneceğiz kocaeline🥳🥳biraz deniz yüzü görelim 🧜‍♀️

Buralar bundan sonra sessizleşir herkes bir yerlere gidecek

Bizde gün sayıyoruz yarın kv salı günü İstanbul inşallah annelerde İstanbula gelmişler birkaç günlüğüne görüşelim diye bayramda da gelecekler beraber döneceğiz kocaeline🥳🥳biraz deniz yüzü görelim 🧜‍♀️
Aynen Zeyno bizde hazırlık yapıyoruz
Yarın kuaföre gideceğim manikür pedikür kaş alma fön filan bakım yaptıracağım🤗🤗🤗

Eşimde sitenin havuzunu doldurtuyormuş sadece bize özel💞💞💞

Aynen Zeyno bizde hazırlık yapıyoruz
Yarın kuaföre gideceğim manikür pedikür kaş alma fön filan bakım yaptıracağım🤗🤗🤗

Eşimde sitenin havuzunu doldurtuyormuş sadece bize özel💞💞💞
Ben de sarı röfleli saçlarımı özledim ama korkudan gitmiyorum kuaföre. 2. Aşıyıda olunca belki bir cesaret glderim

Ben de sarı röfleli saçlarımı özledim ama korkudan gitmiyorum kuaföre. 2. Aşıyıda olunca belki bir cesaret glderim
Ben mart ayında gittim ombre yaptırdım zaten uzun süre gidiyor ombre fön çeltirince çok hoş duruyor
Kaşını filan nasıl yapıyorsun ki kendin mi alıyorsun
Ben hiç becerikli değilim🤪🤪

Ben mart ayında gittim ombre yaptırdım zaten uzun süre gidiyor ombre fön çeltirince çok hoş duruyor
Kaşını filan nasıl yapıyorsun ki kendin mi alıyorsun
Ben hiç becerikli değilim🤪🤪
Kaşlar 1.5 yıldır kuaför yüzü görmedi. Zaten az kaşlarım 3 5 kıl alınca oluyor bitiyor. Şekil falan vermiyorum😅

Kaşlar 1.5 yıldır kuaför yüzü görmedi. Zaten az kaşlarım 3 5 kıl alınca oluyor bitiyor. Şekil falan vermiyorum😅
Hahahaha çok iyi
Benim kaşşarda seyrek bir tane yanlış yerden çeksem hemen oyunu oluşuyor o yüzden mecbur gidiyorum kuaföre

H Heytttt be kız_ senin boyun kaç hele de bakimmm:KK70::KK70:
Nerelerde geziyon😁😁😁
1.57 boyum çokta memnunum yüzüm bebeksiydi gençken o yüzden yaşıtlarımdan hep küçük göstermişimdir.bazen avantaj bazen de dezavantaj oldu.ama kompleksli muamelesi gördüm bak bdv de haha haaa.okyonus a sor kendim yüzlerce kez yazıp güldüm ayol kısa ve şişmanım diye

1.57 boyum çokta memnunum yüzüm bebeksiydi gençken o yüzden yaşıtlarımdan hep küçük göstermişimdir.bazen avantaj bazen de dezavantaj oldu.ama kompleksli muamelesi gördüm bak bdv de haha haaa.okyonus a sor kendim yüzlerce kez yazıp güldüm ayol kısa ve şişmanım diye
Hahahahhaha çok güzel yorumların varrr👏👏👏

yaaa çocuğum kısa olursa çocuğa acırım yazmak tuhaf değil mi?haa istemem kısa çocuk umarım olmaz olursa da başımın tacı lafı başka acırım bambaşka değil mi?
Tabiki acımak bambaşka canım sağlığı yerinde olsun genetik sıkıntılar önemli değil bence👍👍
Benim büyük kızımda uzun diye çok sinirleniyor😥😥😥

Back
X